My Favorite YouTube Channels

Shay Mitchell’s channel here
Marianna Hewitt’s channel here
Vogue 73 Questions’ channel here
Janni Delér’s channel here
Jon Olsson’s channel here
Failarmy’s channel here
• • •

I’ve become somewhat of a Youtube geek, and I just love watching different videos there. I have a few favorites that I thought I’d share with you guys today, as Sunday is the perfect day for binge watching on Youtube! I recommend all of the channels above, but for different reasons. Shay Mitchell has tons of fun videos with everything from challenges to cooking tips, and Marianna Hewitt has amazing beauty tutorials, picture editing tutorials and so much more. Vogue’s 73 questions with different celebrities is always fun to watch, and Failarmy is my go-to-channel whenever I’m in need of a good laugh. Is there anything more funny than people falling on their faces? I think not, haha. The newest favorites of the bunch if one of my favorite bloggers Janni and her boyfriend Jon. They both have great channels, and I love seeing all the fun things they do. What’s your favorite Youtube channel? I need to check out something new

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har blitt helt hekta på Youtube, og jeg bare elsker å titte på forskjellige videoer der. Jeg har et par favoritter som jeg tenkte å dele med dere i dag, ettersom søndager er helt perfekt for «binge watching». Jeg anbefaler alle kanalene over, de er rett og slett fantastiske på hver sin måte! Shay Mitchell sin kanal har en hel haug med morsomme videoer, med alt fra forskjellige utfordringer til matlagingstips, og litt om hvordan det ser ut «behind the scenes» hos skuespilleren. Marianna Hewitt er min favoritt når det kommer til skjønnhet og livsstil – hun deler fantastiske beauty-tutorials, bilderedigeringstips og så mye mer. Vogues «73 questions» med forskjellige kjendiser er alltid gøy å se på, og Failarmy er min go-to-kanal når jeg trenger å komme i bedre humør. Finnes det noe morsommere enn folk som faller? I think not, haha. Mine nyeste favoritter er fine Janni og Jon, som har hver sin kanal. Janni er allerede en av favorittbloggerne mine, og Jon sine videoer er også veldig gøy å se på, selv om jeg kanskje er litt utenfor målgruppen, haha. Hvem er deres favoritter på Youtube? Jeg trenger noe nytt å se på

Psst: Ta også en titt på kanalen til meg og Eirín HER hvis dere ikke allerede har sett videoene våre. Jeg er faktisk ganske giret på å starte opp igjen med de til høsten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply