My Favorite Hair Products

Sponsored products

This is what I use 

I always get questions about what tools I use to curl my hair, and which products I use, so today I thought I’d share it once and for all! I’m lucky enough to get most of it from Digg Hair, Where I go every 8. weeks to fix my roots. The best hair salon in Bergen, no doubt! I’ve been going there for five years now I think, they’re simply the best, and they have a great selection of hair products. I wear my hair curly 99% of the time, as I think that’s what suits me the best. Isn’t it always like that? Straight haired girls (like myself) curl their hair, and curly haired girls straighten it, haha. You’ll find a list of my favorite hair products below, and feel free to ask if you have any questions on how I use them

• • • • • • • • • • • •

Jeg får ofte spørsmål om hvilken krølltang jeg bruker, og hvilke produkter jeg bruker i håret for pleie og volum. I dag tenkte jeg å dele alt! Jeg er veldig heldig siden jeg får mesteparten av hårproduktene mine på Digg Hair, hvor jeg går ca hver 8. uke for å ta etterveksten og stusse tuppene. Dere vet jo allerede at jeg syns det er den beste frisørsalongen i Bergen! Jeg har gått der fast i fem år nå, og i tillegg til å være råflinke på farge og klipp, har de også et stort utvalg i forskjellige hårprodukter. Jeg har krøller 99% av tiden, så jeg er avhengig av en god krølltang, i tillegg til produkter som pleier håret, og beskytter mot varmen. Håret mitt naturlig er helt rett, men jeg syns jeg kler krøller såå mye bedre. Er det ikke alltid slik? De med rett hår krøller det, og de med krøller retter det, haha. En liste over produktene jeg bruker finner du nederst i innlegget, bare spør i kommentarfeltet hvis du har spørsmål om hvordan jeg bruker de

My favorite hair products

For care / For pleie
Joico K-PAK Color Therapy Shampoo
Joico K-PAK Color Therapy Conditioner
Joico K-PAK Intense Hydrator

For styling
GHD Straightening Iron
KMS Free Shape Heat Protecting Spray
HH Simonsen Curling Iron
Joico Split End Mender

For volume
Joico Flip Turn Volumizing Finishing Spray
Batiste Stylist XXL Volume Spray

♥ ♥ ♥ 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Ingrid says

    Hei!
    Hvordan bruker du det volumproduktet fra joico? Er selv veldig glad i tørrshampoene fra Batiste! Bruker du den i røttene eller i hele lengden? Hilsen en annen jente som også ønsker seg uendelig volum og fine lokker ;)

Leave a Reply