My Favorite Color

× Burgundy for the weekend ×

Hi my loves! A busy work day is coming to an end, and I haven’t even opened the computer before now. I’ve been busy in meetings today, and I also got to stop by Digg Hair Studio to get my roots fixed, which was well overdue. On my way home I stopped by the postoffice where this burgundy dream of a sweater waited for me. I just put it on and crashed in the couch with the latest issue of Costume. It’s been a great week, and now I’m super duper ready for a relaxing weekend! Oh, and if you want to read a great article about fashion in Norway, with yours truly mentioned, check it out at Stylight here. Have a great Friday night dolls, maybe you can use some of the tips from my previous post to make sure it’s a cozy one?

• • • • • • • • • • • •

Hei fininger! En hektisk arbeidsdag nærmer seg slutten, og jeg har ikke engang åpnet dataen før nå. Denne dagen har nemlig gått til møter, og så fikk jeg skvist inn en liten frisørtime på Digg Hair Studio for å fjerne etterveksten. Det var på tide, for å si det mildt! På vei hjem stakk jeg innom postkontoret der denne drømmen av en strikkegenser ventet på meg. Jeg er helt forelsket i fargen, og så er den så digg å gå med. Jeg hoppet rett inn i den sekundet jeg kom hjem, og nå ligger jeg på sofaen med nyeste Costume i hendene. Så klar for helg!

Ellers har det skjedd litt av hvert i dag, som jeg selvfølgelig vil dele med dere. Dere kan lese en superfresh artikkel om norsk mote her, hvor Eirín og jeg er nevnt. Så hyggelig! I tillegg kan du lese en hjemme-hos-reportasje på MinMote her, jeg syns saken ble kjempefin! Som om ikke det var nok, har selveste godt.no publisert en av favorittoppskriftene mine fra bloggen her, som jeg syns du bør lage til fredagskosen. Og som ikke deet var nok kom det ut en helsides intervju med meg i Fanaposten i dag, om hvordan boksalget har gått og hva jeg tenker videre. Du kan lese saken på nett her. Og som ikke deeet var nok.. Neida, nå er det ikke mer, haha.

Nå skal helgemodus inntas, selv om jeg må «kose» meg med litt rydding ettersom jeg får journalistbesøk her hjemme neste uke. Det blir så koselig, en veldig spesiell person skal nemlig være med! Det gleder jeg meg masse til. Ønsker dere en deilig fredagskveld – kanskje du kan bruke noen av tipsene fra forrige innlegg for å sørge for at den blir så koselig som mulig?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Burgunder er en nydelig farge! Nyt en avslappende kveld etter en lang arbeidsdag :) Jeg har hoppet inn i kosetøy og skal jobbe med bacheloroppgaven min resten av kvelden. Med litt godteri og kos er det faktisk ikke så ille :) Håper du får en fin kveld!

Leave a Reply