My favorite beauty treatments

Behandlingene er sponset

Beauty London & Brow Rehab in my 

Before LA I went to my favorite beauty salons, Beauty London and Brow Rehab, to get freshened up. I absolutely love going there! Earlier I thought getting my lashes done was a pain in the ass, haha, but now that I go to Beauty London I just love it. The salon is super duper pretty, I always get a cup of coffee when I get there, and the girls I usually go to are so nice, so we just talk the whole time and it feels like I’m just hanging out with a friend. The time goes by so fast, and the result it always amazing!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Før LA dro jeg til mine favorittskjønnhetssalonger, Beauty London og Brow Rehab, for å freshe meg litt opp. Jeg elsker å besøke salongene! Tidligere må jeg innrømme at jeg syns det var noe herk å fylle på vippeextensions, haha, men på Beauty London er det et skikkelig høydepunkt i hverdagen. Salongen er så utrolig fin, jeg får alltid servert en god kopp kaffe når jeg kommer, og jentene jeg pleier å gå til, Jeanette eller Gunhild, er så utrolig skjønne. Vi snakker hele tiden, og det føles som jeg bare henger med en venninne. Vipps – så er timen ferdig, og resultatet er alltid perfekt!

For over a year I did the LVL lash lift (read more about that here), and I was extremely happy with it. I still am, but earlier this year I wanted to change it up a bit, so I went back to lash extensions for a while. The first time I tried volume lashes, which I think looks so amazing on others, but on me I actually prefer the classic lash extensions. Most girls go for volume lashes though. The classic ones give more of a mascara look, and I always ask for a light set, with nothing in the inner corners of my eyes. If it’s too much it just looks really harsh on me. I get different lengths so that it looks natural, and I’m always so incredibly happy with the result. Beauty London is without a doubt the best I’ve ever tried when it comes to lash extensions. The lashes stay pretty for so long!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

I over et år byttet jeg ut vippeextensions med LVL vippeløft (les mer om det her), og jeg var så utrolig fornøyd med det. Tidligere i år ville jeg imidlertid ha litt forandring, så jeg gikk tilbake til vippeextensions for en periode. Første gang prøvde jeg volumvipper, som jeg syns er helt nydelig på andre, men jeg fant ut at jeg faktisk foretrekker klassiske vippeextensions på meg selv. De aller fleste går for volumvipper! De klassiske vippene gir en mer mascara-look, og jeg spør alltid om et lett sett, uten vipper i de innerste hjørnene av øynene. Jeg ber om forskjellige lengder, og resultatet blir veldig naturlig og superfint! Hvis jeg har for mye vipper ser det bare alt for hardt ut på meg, men denne kombinasjonen syns jeg blir helt perfekt. Beauty London er uten tvil den beste salongen for vipper i Bergen! Resultatet holder seg fint kjempelenge, og hele opplevelsen på selve salongen er uslåelig.

Dersom du har lyst til å prøve en vippebehandling selv, har jeg gode nyheter til deg! Hos Beauty Londons nyeste vippetekniker, Kamilla, får du nemlig hele 25% avslag på alle vippebehandlinger ut august. Det gjelder både volum, klassisk og påfyll. Du kan booke time gjennom Beauty London-appen eller på nett her. Appen er forresten ny, og den anbefaler jeg å laste ned! Her får du lojalitetstilbud, som hver 6. vippepåfyll til 50%, hver 6. vippeløft gratis og hver 6. brynsbehandling gratis. Her kan du også booke timer, og deler du appen med 10 venner får du 10% rabatt på en valgfri behandling!

My brows are done at Brow Rehab, and I looove the result. At other places I’ve felt like the difference has been way too drastic, and they’ve removed way too much hair, and colored my brows way too dark. At Brow Rehab they really know their brows, and they give you exactly what you ask for! I always think it’s so funny when I see the result, because with all the waxing and tweezing I feel like they take out my entire brows. When I look in the mirror afterwards though, it looks like I have more eyebrow hairs than when I came in!! I’m always so shocked, and I have no idea how they do it, haha. The brows are so important to frame your face, and at brow rehab they lift them, shape them, and make them absolutely perfect. Highly recommended!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Brynene mine fikser jeg på Brow Rehab, og jeg eeelsker resultatet. Når jeg har fikset brynene hos andre tidligere har jeg alltid syns at resultatet er alt for drastisk. De har gjort brynene alt for tynne, og farget dem alt for mørke. På Brow Rehab kan de derimot virkelig sakene sine, og de gir deg alltid akkurat det du ber om. Jeg syns alltid det er så morsomt å se resultatet for første gang! Når jeg ligger der og blir vokset og nappet føler jeg nemlig at alle brynshårene mine forsvinner, men når jeg ser meg i speilet etterpå ser det jo faktisk ut som at jeg har mer hår enn da jeg kom inn! Haha. Jeg blir alltid helt sjokkert, og aner ikke hvordan de gjør det – alt jeg vet er at jeg elsker det. Brynene er så viktige for å ramme inn ansiktet, og på Brow Rehab både former de og løfter de dem, og gjør de helt perfekte. Varmt anbefalt å teste!

This spring I did three Green Peel treatments at Beauty London, and I’m so glad that I did. Gunhild is highly trained and full of knowledge about the super popular treatment, and she recommended three treatments with two week intervals for the best result. We did a pretty mild peel as I had so much going on, and didn’t want my skin to flake, but I still noticed a big difference. My pigmentation improved, and my overall skin became much more even and glowy! If you want to try a facial that really gives you results, I definitely recommend the Green Peel. I also got some products from Dr. Shrammek (who’s behind the green peel treatment), that I’ll continue using for a few more months, which are supposed to help with my pigmentation. I’ve already noticed a big improvement after using them for a month! If you struggle with pigmentation I definitely recommend giving them a try. They’re called Mela White Active C Serum, Mela White Day Cream spf 20 and Mela White Night cream. I’ll continue using them, and come back with a review!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

I løpet av våren gjennomførte jeg også tre Green Peel-behandlinger hos Beauty London, og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Flinke Gunhild er godt kurset og full av kunnskap om ansiktsbehandlingen, så hos henne er du i trygge hender! Hun anbefalte tre behandlinger med to ukers mellomrom for best mulig resultat. Vi kjørte ganske milde behandlinger hver gang ettersom jeg hadde mye som skjedde og helst ikke ville flasse, men jeg merket en stor forandring likevel. Pigmentflekkene jeg har i pannen forbedret seg masse, og hudtonen ble mye jevnere og mer glødende. Hvis du vil prøve en ansiktsbehandling som virkelig gir synlige resultater, anbefaler jeg Green Peel på det varmeste! Jeg fikk også noen produkter fra Dr. Shrammek (som står bak Green Peel-behandlingen), som skal hjelpe mot pigmentflekkene. Disse skal jeg bruke i noen måneder til for best mulig resultat, så jeg tenkte å komme tilbake til dere med dommen når jeg har fått testet de litt til. Så langt er jeg knallfornøyd med dem, og har sett stor forbedring den siste måneden! De heter Mela White Active C Serum, Mela White Day Cream spf 20, og  Mela White Night Cream. Gunhild er helt fantastisk flink på både hudpleie og vipper!

You can find Beauty London on Facebook here, on Instagram here and their website here. Brow Rehab can be found on Facebook here, on Instagram here and on their website here. Lots of love!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Du finner Beauty London på Facebook her, på Instagram her og på nettsiden deres her. Brow Rehab finner du på Facebook her, på Instagram her og på nettsiden deres her. Og dere – ikke glem å laste ned Beauty London-appen. Masse kjærlighet!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Deilig å unne seg slike behandler i en ellers så travel hverdag! Skal selv ta vippeextensions før Spania venter – det er så deilig å ikke måtte tenke på sminke på ferie – men at jeg samtidig kan føle meg fresh! Håper du har en strålende mandag, vakre <3

  2. says

    Gud så nydelig du er Cathrine! du stråler, og fortsetter å inspirere meg hver eneste dag. Håper alt er bra med deg! Jeg sendte deg en mail ang. at jeg gjerne vil sende deg ett eksemplar av Mellotune <3

Leave a Reply