Morning Snapshots

Adlink

Wooden cutting board here

..and the perfect scrambled eggs

The last day of the holiday is here, but I actually woke up super early and I’ve been working ever since. Too much of a good thing can actually be a bit too much, and now I feel that it’s time to find back to my normal routines. Feels gooood! I made my favorite breakfast, which is scrambled eggs, and I seriously never get tired of it. Lately I’ve been working on perfecting my scrambled eggs-game, and I’m so happy with it now. One of the secrets is to not mix the eggs too well before cooking! Just a little whipping with a fork, and that’s it. Then I cook it in butter on low heat, and the next secret is to not push the eggs around too much. Just gently move it around, without chopping it up to pieces with the spatula. Then the last secret is to take it off the pan right before you think it’s done so it doesn’t get dry! Oh, and season with yummy seasalt. Voila – you have perfect scrambled eggs!

• • • • • • • • • • • • • • •

Den siste feriedagen er her, men jeg våknet faktisk skikkelig tidlig i dag, og jeg har jobbet siden da. For mye av en god ting kan bli, vel, litt for mye i blant! Nå kjenner jeg at det er på tide med mine normale rutiner, og det føles deilig å være litt i gang igjen. Jeg laget min favorittfrokost tidligere, som jeg aldri blir lei; Eggerøre! I det siste har jeg jobbet med å perfeksjonere eggerøre-gamen min, haha, og nå er jeg superfornøyd med resultatet hver gang. En av hemmelighetene er å ikke mikse eggene for godt sammen før steking. Bare bland lett med en gaffel! Stek så eggene i smør på lav varme, og den neste hemmeligheten er å ikke røre for mye rundt. Bare dytt litt forsiktig rundt, uten å hakke opp eggene med stekespaden. Den siste hemmeligheten er å slutte stekingen rett før du tror eggene er ferdig, slik at de blir saftig og god, og ikke tørr! Dryss litt salt over, og voila – du har perfekt eggerøre. Mmm!

I love wearing french braids around the house to keep my hair out of my face..

Gorgeous easter roses from my sis and her man 

I’m so obsessed with my gold candle holders against the grey chalk paint wall..

Look at that blue sky! Mountain hike is up next ↑

• • •

That’s my morning summed up in a few snapshots! Now, like I said, it’s time for a mountain hike in the beautiful weather with my love. Are you guys enjoying the day?

• • • • • • • • • • • • • • •

Det var dagen min så langt oppsummert i et par snapshots! Nå skal jeg som sagt ut på fjelltur med min kjære, det er et must når solen skinner og himmelen er blå! Har dere en fin dag, søtinger?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  Nydelige bilder! Jeg kjenner selv at jeg gleder meg til å komme litt inn i rutiner igjen, og ikke småspise på godteri hele tiden også, hah!! Selvkontroll og viljestyrke har jeg tydeligvis lite av .. :-) Håper du har en superfin kveld! Håper jeg får tatt turen på pop-up’en også. Alltid hyggelig å se deg!

  • says

   Haha, ikke sant! Det er helt umulig å unngå når det står rett foran deg. Jeg spiser nesten aldri snop til vanlig, så jeg føler meg virkelig som en dass!! Så det blir deilig med nye rutiner :) Tusen takk, samme til deg! Gleder meg til å se deg på lørdag ♥ Stor klem

 2. K says

  Nå er jeg blitt ferdig med boken din som jeg etter mye om og men endelig fikk tak i. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, så vi prøver oss her; tusen, tusen takk for at du tar opp kampen rundt et så viktig tema OG deler dine erfaringer for å åpne øynene til andre! Lite visste jeg at min mor, som akkurat fylte 50 år, er like påvirket av perfeksjonsjaget som jeg er. Denne ferien som vi akkurat har vært på har gitt meg så mye – og alt takket være deg! Jeg har kastet bort så mye tid, energi og penger på dette tullet, og i all hovedsak for alle andre enn meg. Jeg har trodd at jeg må se ut på en viss måte for at andre mennesker skal se på meg som interessant. Jeg gråt meg faktisk gjennom det siste kapittelet, og det var vondt å lese samtidig som det gjorde meg så godt.

  Tusen hjertelig takk for at du er du Cathrine <3 Dine ord har fått meg gjennom hverdagen min i en lang, lang periode nå, og øynene ble nok en gang åpnet etter å ha lest boken din denne ferien.

  Ønsker deg alt det beste!

  Klem
  K

  • says

   Kjære K ♥

   Du aner virkelig ikke hvor mye kommentaren din betyr for meg. Dette varmer hjertet mitt så ubeskrivelig mye! Jeg skal innrømme at jeg syns perioden med boken var tøff, både det å skrive den og å promotere den, men det er akkurat tilbakemeldinger som denne som gjør alt slitet verdt hvert eneste sekund! Så tusen tusen takk til deg, nå gjorde du dagen min. Nei, måneden min!!

   Vit at jeg er minst like takknemlig for at du la igjen denne fine kommentaren, som du er for boken ♥

   Ønsker deg alt det beste også!
   Stor klem

Leave a Reply