Monthly Favorite Wellness Products

Treat yo’ self

I’m such a sucker for wellness products, but lately I’ve been running low or empty on pretty much everything. Yesterday I felt an intense need for some self care as I was so exhausted. My skin was absolutely horrible after too little sleep and not removing my makeup days in a row this weekend – it was extremely dry and just.. Bad! My neck was also aching so bad after too many hours in front of the computer, so I headed to one of my favorite stores to treat myself to some goodies. It might seem too good to be true, but after a little hour with my new products last night, I seriously felt like a new human being. It’s so important to listen to your needs, and give yourself a break if you feel like it!

• • • • • • • • • • • •

Jeg er en skikkelig sucker for velværeprodukter, men i det siste har jeg vært så å si tom for alle favorittene mine. I går følte jeg et intenst behov for litt selvpleie, ettersom jeg var så utrolig sliten. Huden min var helt forferdelig etter alt for lite søvn og slurving med sminkefjerning – den var knusktørr, grov og bare.. Veldig lite fin! Det har jo så mye å si for hvordan man føler seg. I tillegg var jeg skikkelig stiv i nakken etter alt for mange timer foran dataen, så da dro jeg innom en av mine favorittbutikker for å snope med meg litt godsaker hjem. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men etter den lille timen i går kveld med nye produkter føler jeg meg som et nytt menneske. Det er så viktig å lytte til kroppen, og gi seg selv en deilig pause når man trenger det!

For the face

The best face mask I’ve ever tried

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask
+ facial massage roller

I don’t even know where to begin with this mask. Is it even real?! How have I not had this in my life sooner?! As I told you, my skin has been absolutely horrible all week. Tired, dry and the whole shebang. I bought this after reading that it would be both nourishing and moisturizing – exactly what I needed. It worked so well that I cannot even wrap my head around it! After one time of using this, my skin is soft as a baby’s bottom, glowy, moist, and it looks so healthy and fresh. Like, what?!? I cannot recommend this enough!! They had a whole bunch of different masks to choose from, which covered different needs, and I definitely want to check out the rest of the masks as well. Straight to my wishlist! All the masks in the series is 100% vegetarian, which is a big plus.

• • • • • • • • • • • •

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne.. Altså, er denne i det hele tatt ekte?! Hvordan har jeg klart meg uten denne hele mitt liv?! Som jeg fortalte dere tidligere i innlegget, har huden min vært helt krise den siste uken. Knusktørr, ruglete og grov. Jeg bestemte meg for å kjøpe denne ansiktsmasken, ettersom den lovet å både nære og gi fuktighet til huden min. Akkurat det jeg trengte! Den fungerte så bra at jeg rett og slett ikke kan fatte det. Magi i en liten krukke, det er det det er. Etter én runde med denne masken, er huden min nå silkemyk, glødende, fuktig, og den ser rett og slett skikkelig sunn og frisk ut. Amalie kommenterte det til og med tidligere i dag, og lurte på hva jeg hadde gjort siden hun så meg i går, haha. Jeg klarer faktisk ikke å slutte å stryke meg selv på kinnet, ettersom huden plutselig er så myk! Jeg dør av meg selv, haha. De hadde en hel serie med forskjellige ansiktsmasker å velge mellom, som alle dekker forskjellige behov. Etter å ha blitt hodestups forelsket i denne, har jeg lyst til å prøve alle maskene i serien. Rett på ønskelisten, med andre ord! Alle maskene i serien er forresten 100% vegetarianske, så det er jo også et pluss.

The little massage thingy next to it, is a face massage roller which gives more life to your face, and gets your  blood circulation going. I used this before putting on the mask (I also used a face scrub by the way), and it felt really good. I don’t know how good effect this gives in itself as I put on the mask straight afterwards, but it felt super nice and I’ll definitely continue on using it.

• • • • • • • • • • • •

Den lille massasjedingsen ved siden av, er forresten en «face massage roller» eller hva man skal kalle det på norsk, som lover å gi mer gnist til huden, og få fart på blodsirkulasjonen. Denne brukte jeg før jeg tok på masken (jeg skrubbet forresten også huden), og det føltes skikkelig deilig. Det er vanskelig å si hvor mye effekt bruk av denne gir alene, men jeg syns det føltes deilig, så jeg vil absolutt fortsette å bruke den.

For the body

The body shop – Moringa softening body milk
+ wooden massage roller

Who wants to make an inappropriate joke when seeing this wooden massage roller?! Well, you won’t be the first, as Amalie made a loud one in the middle of the store yesterday, hahah. Even though it might look like something else, it’s a really heavenly massage roller that works so well. Last night, while having the face mask on, I applied lots of this delish softening body milk in spray form, and massaged my neck with the roller. It felt goooooood!! This is definitely something I’ll continue on with at night when I feel like I need it.

And no, this is not a sponsored post, I just really love the products, haha. I was actually going to wait with this post until Sunday, as that’s the unofficial «home spa day». I shared a Snapchat of this mask on my story earlier today, and I’ve never gotten so many screenshots ever, so I thought that I could just post it today. This way, you can buy the mask if you want to, and use it on Sunday in stead♥

• • • • • • • • • • • •

Hvem vil komme med en upassende vits om massasjestaven i tre?! Vel, dere blir ikke den første, for det sørget nemlig Amalie for å gjøre (høylytt) midt i butikken i går, hahah. Selv om den kanskje ser ut som noe annet, er det virkelig en helt vidunderlig massasjeruller som fungerer bra. I går kveld, mens jeg hadde på meg ansiktsmasken, sprayet jeg masse deilig «Softening Body Milk» i nakken og på skuldrene, og masserte meg selv med denne rare lille dingsen. Det var rett og slett helt herlig, og definitivt noe jeg kommer til å gjøre flere kvelder i uken fremover. Dødsdeilig!

Og nei, dette er ikke et sponset innlegg, jeg bare elsker virkelig produktene, haha. Jeg hadde egentlig tenkt å vente med dette innlegget til søndag, ettersom det er den uoffisielle hjemmespa-dagen. Tidligere i dag postet jeg imidlertid et bilde av ansiktsmasken på Snapchat, og jeg har aldri hatt i nærheten av så mange screenshots, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele det i dag. På den måten kan dere jo gå og kjøpe masken hvis dere har lyst til det, og få brukt den på søndag! Anbefales til tusen♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Aline says

    Måtte jo prøve masken etter din anbefaling! Helt enig med deg…helt fantastisk! Jeg har veldig sensitiv og kresen hud, men kan fint bruke den! denne går inn som nr 1.av alle maskene jeg har prøvd! Myk og glødende hud…ja takk! Takk for tips…fortsett med dine gode tips!;)

Leave a Reply