momondo DNA Journey-konkurranse

Samarbeid

The coolest contest ever 

I skrivende stund sitter min kjære og jeg med hvert vårt glass vin, og planlegger årets reiser mens vi nyter solnedgangen som lyser opp i rosa utenfor stuevinduet. Så herlig! Jeg skal jo allerede til LA neste måned, men nå leker vi med tanken om at min kjære kan bli med, og at vi kan gjenta suksessen med roadtrip langs California-kysten. I tillegg planlegger jeg å besøke min bestevenninne Tonje i Geneve, men jeg vil også oppleve noe helt nytt. Et sted jeg aldri har vært før! Uansett – midt i alle resiedrømmene kom jeg på at jeg bare tipse dere om det som må være tidenes kuleste konkurranse. Jeg er jo som dere vet ambassadør for momondo i år – et samarbeid jeg setter så uendelig stor pris på! Jeg tror det må være det beste samarbeidet jeg har hatt gjennom alle årene som blogger.

Nå kjører momondo en «The DNA Journey»-konkurranse, der du i første fase kan vinne en DNA-test. Det er så kult! Gjennom denne testen kan du lære mer om hvor du kommer fra, altså laangt tilbake. Jeg venter spent på mine egne resultater, som jeg selvfølgelig skal dere med dere! Jeg håper nesten jeg får meg noen skikkelige overraskelser, haha. Konkurransen er delt inn i to faser; I fase 1 kan du vinne en DNA-test, og finne ut hvor mangfoldig du er! Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvordan du vil åpne opp verden gjennom å reise HER innen 3. mai. Dersom du er en av de heldige vinnerne av DNA-testen, kan du delta videre i fase to! Da spiller du inn en kort video som viser hvordan du reagerer på resultateten av DNA-testen. Hvem vet hvilke følelser du vil forevige på film? Vinneren av denne konkurransen får en reise til en verdi av 45.000kr til landene du kommer fra!! Hvor kult er ikke det?! Husk at fristen for å delta i første fase er allerede 3. mai, så her gjelder det å være rask

Du kan delta HER ←

Masse lykke til 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply