Molde

× Boksignering på Ark Storgata i Molde i dag fra klokken 17 til klokken 19 ×

Hi from the airport loves! I’m on my way to Molde for a book signing, and I’m super excited. I woke up feeling really sick, my eyes are super swollen and I haven’t been able to eat anything yet.. Cross your fingers for me, I have no time to get sick! I have about one minute until my plane is boarding, so I need to run. See you tonight babes♥

• • • • • • • • • • • •

Hei fra flyplassen! Jeg er på vei til Molde for en boksignering som jeg gleder meg masse til! Jeg er dessverre ikke helt pigg i dag.. Jeg våknet sånn halvssyk, med superhovne øyne og hodepine, bah! Nå skal jeg prøve å få i meg noe mat i løpet av flyturen, og få opp formen litt. Du treffer meg på Ark Storgata fra klokken 17 til klokken 19! Du kan også treffe Jørgen Jæger der, en fantastisk flink krimforfatter. Du får halv pris på alle bøker hele dagen (bortsett fra årets utgivelser), og det blir skikkelig god stemning! Husk at det er på tide å tenke på julegaver, og jeg syns boken min er helt perfekt å gi vekk til venninner, søstre og andre jenter og kvinner :) Jeg håper på å se så mange som mulig av dere der♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Sara Katrin says

  Ååå at ikke jeg visste om dette litt før, skulle jeg ha reist og sagt hei til deg :) men du må komme til ålesund og da, så skal jeg møte opp og si halloo til deg :D hiihii.

 2. Sunniva says

  Det var veldig hyggelig å få møtt deg idag :) Var skikkelig rart at du plutslig var rett foran meg, så glemte jo helt å si at jeg har lest bloggen din helt siden starten! Gleder meg veldig til å lese boken din – ser virkelig ut som at selvskryt fungerer, for du virker som du får til alt du bestemmer deg for :) Står stor respekt av at du har klart å komme deg over problemene med kroppspresset som trykker de fleste ned og ikke minst at du tørr å snakke høyt om det! Jeg heier sånn på deg! Du har trofaste lesere i Molde også ♡ klem

 3. Jeanette says

  Hei!

  Jeg kjøpte boken din i går og begynte å lese den med det samme.Er syk for tiden og siden det i tillegg blåste såpass mye i natt så jeg ikke fikk sove,leste jeg likegjerne ut hele boken midt på natten! Jeg klarte ikke legge den fra meg.

  Kjenner meg så veldig godt igjen i det som blir skrevet,og er enig med deg i at det virkelig var et behov for denne boken! Alle burde jo lese den synes jeg.

  Vi må virkelig slutte å snakke stygt til oss selv,vi må heller snakke til oss selv slik man ville snakket til en venn.Det er jo tross alt viktig å være venn med seg selv.

  Tusen takk for en kjempefin bok!

  • says

   Hei kjære Jeanette ♥ Åh, nå gjorde du hele dagen min! Jeg er syk selv, og ligger i sengen med omgangssyke og bøtten ved siden av meg.. Nå fikk du frem verdens største smil på tross av det :D Tusen takk for kjempefin kommentar! Jeg håper du klarer å være like snill med deg selv, som du er med meg :)

   Stor klem, og god bedring ♥

 4. kristin says

  Hei søte deg :)
  Så utrolig fin bok du har skrevet, jeg klarte ikke å legge den ifra meg.. <3 du har helt rett i det du skriver, man må være snille mot seg selv og ikke minst bygge hverandre opp. Jeg har fått et helt annet syn på meg selv etter jeg har lest boken din, så tusen tusen takk <3

  Kan jeg spørre deg om en ting? Den stolen ved skrivebordet ditt, hvor er den fra? Du har innredet hjemmet ditt så utrolig pent! Jeg henter mye inspirasjon derifra. Og ikke minst fra deg.

  Masse god bedring <3 Klem

Leave a Reply