Mirakelproduktet For Tørr Hud

Annonse

Kremen som funker til ALT 

Det er ikke mange produkter jeg sverger til år etter år (..etter år). Ofte er det liksom gøy å prøve noe nytt etter at man har brukt opp et produkt. Men så er det de veldig få produktene som ingen andre kan måle seg med. Den som du bare MÅ kjøpe en ny av til og med før du går tom, fordi du er så glad i den. Skin Food fra Weleda er et slikt produkt for meg! Jeg har faktisk brukt vidunderkremen fast i hele syv år nå, og jeg har tipset om den tidligere på bloggen både her og her. Skin Food er helt unik – og kan brukes til alt! Den er spesielt laget for deg med tørr hud – både i ansikt og på kropp. Jeg bruker den for det meste i fjeset ettersom det er der jeg sliter med tørr hud, men den er også gull å bruke på tørre hender, sprukne albuer og slitne føtter. Du kan til og med bruke den på tørre lepper! Det er veeeldig lite som slår følelsen av å massere inn et tykt lag med Skin Food på nyrenset hud. Ah – det er så deilig!! Denne bruker jeg hele året rundt, men spesielt om høsten og vinteren da huden min alltid er på sitt tørreste. Jeg smører på et godt lag før jeg legger meg, og våkner opp med fresh, glødende og fuktig hud dagen etter. Den er også helt genial å bruke som highlighter!! Jeg er ikke glad i highlightere med masse glitter (da ser jeg bare ut som en diskokule), og derfor elsker jeg å bruke denne vidunderkremen istedenfor. Det gir en frisk glød, og du ser 10 ganger mer våken ut ved å klappe på kremen et par steder i ansiktet, som på kinnbeina, under øyenbrynsbeinet, på nesen og på amourbuen. Du kan også blande litt Skin Food inn i BB-creamen eller foundationen din for ekstra mye glød! Her er det bare til å prøve seg frem, og se hva du liker best.

 

Et hemmelig våpen 

Det er ikke bare jeg som elsker Skin Food! Kremen anses nemlig som et kultprodukt, og er både kjendisers, modellers og makeup-artisters hemmelige våpen. Jeg har sett såå mange forskjellige it-jenter, bloggere og kjendiser tipse om den, noe jeg syns er kult fordi det faktisk er et veldig budsjettvennlig produkt også. Denne kremen har alle råd til, og jeg anbefaler på det varmeste å teste den. Jeg kan si med ganske stor sikkerhet at du kommer til å elske den, du også! Nå har jeg brukt den i over syv år, og jeg kommer aldri til å slutte å bruke den. Denne kan forresten hele familien din bruke også! Den er laget av 100% naturlige ingredienser, og passer til alle aldre og hudtyper.

 

Skin Food fra Weleda finner du på de fleste helsekost- og velværebutikker. For en sunn, frisk, glødende og silkemyk hud året rundt finnes det ikke et eneste produkt jeg anbefaler mer enn denne vidunderkremen

• • •

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply