Mexican Fiesta + Recipes

Annonselenker

LET’S CELEBRATE

Last night was amazing, even though I really wasn’t feeling well. If there’s one thing I hate to do more than anything, it’s canceling plans. I’ve been sick all week, but my sister in law and I had planned to get together to celebrate her masters degree for weeks, and I also wanted to surprise her with a little early birthday celebration with just the two of us, so even though my throat was super sore and my nose was running like crazy, canceling wasn’t even an option, hah. Maybe not the best idea since I feel super sick today, but it was definitely worth it! I made a heavenly Mexican dinner for us, and yummy sangria, which I thought I’d share the recipes of with you guys. I also loved the festive balloons!

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg hadde en såå fin kveld i går, selv om jeg fortsatt er syk. Er det én ting jeg hater å gjøre både i jobbsammenheng og med venner, så er det å avlyse planer. Jeg har vært dårlig hele uken, men svigersøsteren min og jeg hadde avtalt å være sammen for å feire mastergraden hennes i flere uker, og jeg ville også overraske henne med en tidlig bursdagsfeiring med kun oss to, så selv om halsen var sår og nesen rant var det ikke engang et spørsmål å avlyse, hah. Kanskje ikke den beste ideen ettersom jeg fortsatt føler meg skikkelig dårlig, men det var vel verdt det! Jeg laget en himmelsk meksikansk middag til oss, i tillegg til superdigg sangria, og oppskriftene på begge deler finner du lenger nede i innlegget. Jeg elsker også ballongene – så festlig og fint!

 

Hurra-ballong: her / 30-ballonger: her

• • •

The sangria I made was suuuper simple, but also super delicious. All I did was slice up oranges and some lemons, and I let that soak with red wine for about an hour. Right before serving, I added a bottle of Schweppes Orange and lots of ice cubes. So easy!

• • • • • • • • • • • • • • •

Sangriaen jeg laget var superenkel, men også supergod. Alt jeg gjorde var å kutte opp appelsiner og et par sitroner i skiver, og lot det ligge i ca 2 liter rødvin i en time. Rett før servering tilsatte jeg en Schweppes Orange og masse isbiter. Så lettvint, og så godt!

Recipe → Quesedilla & Nachos Pie

You need: 4 tortillas, 1 ground beef, taco seasoning, 1 bag of nacho chips and shredded cheese

I don’t really know what to call the dinner I made. I just got this new pie form, and I just really wanted to use it, haha, so I just winged it and tried this heavenly combination. It’s also super easy and quick to make, and so extremely delicious!! I started by putting two tortillas in the bottom of the form, and a layer of ground beef with taco seasoning. Then I repeated it for the next layer, and added cheese. Then I covered it all with nacho chips, before putting on the rest of the ground beef and even more cheese. YUM! I cooked it all in the oven until the cheese melted, and drizzled over diced tomatoes, onions and coriander. On the side I made a homemade guacamole, and served it all with sour cream, salsa and lettuce. I can’t even explain to you how yummy this was – a MUST to try!!

• • • • • • • • • • • • • • •

Du trenger: 4 tortillalefser, 1 pakke kjøttdeig, tacokrydder, 1 pose nachochips og revet ost

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle retten jeg laget i går, men en slags quesedilla og nacho-pai får funke. Jeg har akkurat gått til innkjøp av denne paiformen, skjønner dere, og jeg ville så gjerne bruke den! Haha. Så da fant jeg bare på en oppskrift som virket digg, og dét ble den. Dette er også veldig enkelt og raskt å lage, og så ubeskrivelig godt! Jeg startet med å legge to tortillalefser i bunnen, før jeg hadde over en tredjedel av kjøttdeigen. Deretter gjorde jeg det samme en gang til, før jeg drysset ost over. På toppen hadde jeg nachochips, resten av kjøttdeigen og mer ost! Etter ca 10 minutter i ovnen hadde osten smeltet, og da strødde jeg over finhakket tomat, løk og koriander. Mmm.. Jeg serverte med hjemmelaget guacamole, rømme, salsa og salat. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor godt dette var, dere må bare prøve å lage det!!

Paiform: her / Runde skåler: her / Gullbestikk: her / Rosegull salatbestikk: her

M m m …

Now I’m gonna relax for the rest of the night, and hopefully wake up feeling much better in the morning. Lots of love

• • • • • • • • • • • • • • •

Nå står fullstendig avslapning på menyen resten av kvelden, slik at jeg forhåpentligvis våkner opp frisk som en fisk i morgen. Masse kjærlighet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply