M O N D A Y

Hei søtinger! Her har jeg vært campet siden klokken 8 i dag tidlig, og jeg har allerede bestemt meg for at denne uken skal være over gjennomsnittet produktiv. For min del gjelder det bare å stå på frem til jul, og det skal jeg gjøre så godt jeg bare kan! Nå er timeplanen for uken satt, og jeg er superklar til å ta fatt på alt som skal gjøres. Det blir tre forskjellige boksigneringer denne uken, her kan du se en liten oversikt over hvor du kan komme og få signert boken din :) Det blir flere, men disse er bekreftet.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

• Kommende boksigneringer •

• Ark Askøy – Torsdag 3. desember fra klokken 14 til 16

• Ark Strømmen – Lørdag 5. desember fra klokken 12 til 14

• Ark Lillestrøm – Lørdag 5. desember fra klokken 15 til 17

• Ark Knarvik – Fredag 11. desember (tidspunkt kommer)

• Ark Sotra – Lørdag 12. desember fra klokken 13 til 15

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I tillegg fortsetter vi med jentekvelder, og neste blir i Kristiansand førstkommende onsdag. Vil du være med? Da kan du sende en mail til cath@cathinthecity.com. Ta gjerne med en venninne Nå skal jeg fortsette arbeidsdagen her, men jeg tenkte å avslutte med en hyggelig liten overraskelse.

• Selvskryt giveaway •

Vil du vinne en signert bok, som du enten kan gi i førjulsgave til deg selv, eller til en venninne, søster eller andre som kan trenge den? Legg igjen en kommentar på dette innlegget, så signerer jeg og sender avgårde i løpet av uken. Lykke til

• • • • • • • • • • • •

Hi lovelies! I’ve been camped at my home office since 8am this morning, and I’ve already decided that this week will be a super productive one. It’s all in your head, and I like to make a little agreement with myself on Mondays, and think about how I can do my job the best as I possibly can. Now my schedule for the week is set, and I’ll have book signings and girls nights, interviews and other fun stuff.

The fun girls night I had this weekend gave me tons of motivation to kick ass work wise – it’s so important to just forget about everything and have fun once in a while. Wishing you all a fabulous and productive week

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Samira says

  Jeg har kjøpt boken og lest den ut, og syntes den var utrolig bra! :)
  Vanvittig godt formulert og viktig tema som ikke kan tas for ofte opp.

  Jeg ønsker meg så gjerne en bok til, så jeg kan gi den bort i julegave til en av mine nærmeste venninner.
  Jeg ser på boken som svært viktig å lese. Flinke Cath <3

 2. Ingvild says

  Har allerede hintet til mamma og pappa om boken, så kanskje den ligger under treet til jul :) Men hadde vært enda morsommere å fått den signert ;) Har du planer om å komme til Oslo igjen? Var på jobben forrige gang så hadde ikke mulighet til å komme. Ha en super dag <3

 3. Astrid says

  Skal definitivt gi denne til min beste venninne til jul. Hun har slitt med selvbildet sitt i mange år, så tror den kommer til å passe perfekt! Hadde derfor vært så kult å gi henne en signert utgave! Ønsker meg også en selv under treet:) Du er en stor inspirasjon, Cath <3

 4. Thea says

  Åh, jeg hadde elsket å fått et eksemplar av boken din i posten :-) Kan tenke meg at det er akkurat den boosten jeg trenger nå når juleferien kommer, så jeg er klar for enda et semester med skole.

 5. Lovisa says

  Etter halvt år stappfullt med eksamener hadde det vært utrolig deilig å lese noe helt annet – noe som engasjerer på en helt annen måte enn det anatomi og biokjemi gjør, hehe. Hadde vært utrolig stas å få den signert av deg. Men hvis ikke jeg vinner den her, er det definitivt en julegave til meg selv, fra meg selv – fordi jeg fortjener det :-)
  God jul!

 6. Karli says

  Jeg kunne veldig gjerne tenkt å vinne boken din. Jeg er på et stadie i livet mitt hvor jeg tror at jeg ville fått mye hjelp ved å lese din bok. Kort fortalt; etter mange år utenbys flyttet jeg tilbake til min kjære vakre hjemby for en del måneder siden. Gleden var stor, ny jobb og leilighet var på plass og jeg skulle endelig få bo nære familie og gamle kjente. Men ting ble ikke som antatt, et dyp mørke fanget meg ganske raskt. Jeg følte jeg ikke passet inn lenger, var ikke god nok og levde ikke opp til forventningene. Når jeg attpåtil fikk stygge kommentarer slengt til meg, nådde jeg bristet punktet. At voksne mennesker kan være så stygge mot andre mennesker, var og er et stort sjokk for meg. På utsiden er jeg jenten som alltid smiler og ler, og stiller opp for andre. Men innerst inne har jeg det vondt, klarer ikke å akseptere meg selv og er veldig lei av å ha det slik. Å lese din blogg og din åpenhet om din hemmelighet har vært veldig rørende, og har fått meg til å se fremover. Du inspirerer og motiverer. :)

 7. Christina says

  Jeg ønsker å lese boken din så mye! Helt siden jeg hørte at du skulle utgi boken så hørtes den så bra ut, fordi jeg føler at du tar opp temaer som er veldig relevante i dag.. Den er i allefall på ønskelisten min til jul:)

 8. Susanne Marthinsen says

  Hei Cathrine! <3
  Jeg ønsker meg veldig gjerne boken din! Jeg synes du er utrolig inspirerende, og jeg kan inne tenke meg noe annet enn at boken din er likedan!
  Boken står på ønskelisten til jul, men ingenting hadde vært bedre enn å få lest den enda tidligere!
  Er dessverre fattig student, og har dermed ikke fått kjøpt den enda, så jeg krysser fingrene for å vinne en!!
  Hilsen fra "a fellow" bergenser :)

 9. Elisabeth V says

  Har hatt såå lyst å lese boken din, men med ett litt for stramt studentbudsjett har jeg måttet prioritere mat foran bøker :( Så hadde passet ypperlig å få en signert bok (som jeg kan lese selv først hehe) så kan jeg låne den vekk til min lillesøster som jeg vet også har kjempelyst å lese den og <3

 10. Marte says

  Heiaa!
  Det hadde vært så fantastisk å vinne boken din, nå mellom alt av skole og press. Å kunne ha noe å lese på med god samvittighet på kvelden med en kopp te.
  Jeg har hatt lyst å kjøpe denne boken lenge, men nå som jeg er fattig student og lever på lån og stipend, så har jeg ikke kunne tatt meg råd til å kjøpe den:/
  Du er veldig dyktig, og jeg synes det er utrolig bra at du har fått gitt ut denne boken! <3

 11. Cecilie says

  Hei <3
  Har et stort ønske om å lese boken din, da jeg i samtaleterapi har funnet ut at jeg ikke er så snill med meg selv.. Kanskje å lese boken din kunne vært et steg i riktig retning :) Håper uken din blir fin <3

 12. Marie says

  Hei kjære Cathrine!
  Du er virkelig inspirerende, og jeg kunne veldig gjerne tenke meg å lese boken din. Har slitt mye med spiseforstyrrelser og selvkritiske tanker, og nå som det nærmer seg jul, kunne jeg virkelig trengt litt motivasjon. Vet at det er mange unge jenter der ute som sliter med akkurat det samme som meg, og som fortjener å få en sjanse til å lese boken din. Jeg tror det er mange som kunne hatt nytte av å lese den. Stå på videre!
  Klem til deg

 13. Kari says

  Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å vinne boken din! Har lest og hørt så mye fint om den siden den kom ut, men bor fortiden i London så har ikke hatt mulighet til å kjøpe den desverre. Og en signert kopi hadde jo vært veldig stas :)

 14. Martine says

  Åå, jeg har hatt lyst til å lese boken din helt siden du fortalte hva boken skulle handle om! Det er et tema som jeg hadde trengt å lese om, fordi jeg sliter ekstremt mye med meg selv med flere sykdommer. Sykdommene gjør at jeg har mistet helt troen på meg selv og jeg føler meg totalt mislykket. Boken din troner på toppen av ønskelisten min til jul <3 Du er så flink, Cathrine! Gratulerer så mye med bokutgivelsen! Stor klem fra Martine. God mandag!

 15. Oda says

  Åh, hadde satt så stor pris på boka di! Har vel alltid hatt et vanskelig forhold til egen kropp, så tror og håper jeg kunne fått en del ut av å lese den. Den står allerede på ønskelisten til jul, men et signert eksemplar hadde jo vært drømmen :) Krysser fingrene!

 16. Vilde says

  Det hadde vært fantastisk å vinne boken, som en deilig kontrast til alt annet man leser om. Jeg ser sånn fram til å krype under pleddet med noen julekaker, te og en bok og det hadde vært fantastisk om den boken var nettopp Selvskryt. Du er så flink!

 17. CarinaC says

  Hei Cathrine :)
  Ønsker først og fremst å gratulere deg som fersk forfatter! Synes du er veldig tøff som står frem med din historie :)
  Jeg har fulgt deg i mange år, men er nok ikke så flink til å kommentere på siden din.
  Jeg ønsker meg boken din til jul, og prøver gjerne lykken her :)
  Ønsker deg en riktig god jul <3
  Klem

 18. Eline says

  Å!! Både mamma og jeg ønsker oss boken din til jul – så det hadde vært perfekt å gi en signert utgave til mamma. Jeg har skrytt veldig av boken din og det du står for, så mamma mente vi alle kunne trenge å lese boken din – uansett alder :-)
  Det hadde vært supert å vinne! Hvis ikke – stå på videre, vær stolt over alt du har fått til!!

 19. Marita Helen says

  Åh! Denne vil jeg vinne til meg selv. Har lenge hatt lyst på boken din, men som fattig student må nok pensumbøkene stå øverst på lista. Hadde vært perfekt med avbrekk i pensum og heller lest denne. Krysser fingrene! :-)

 20. Margrete says

  Boken din står på ønskelisten min til jul <3 Det blir mye pensumlesing, og ikke så mye annet, men bloggen din tar jeg meg alltid tid til. Har også såå lyst til å lese boken du har skrevet! Du er kjempeflink!

 21. Sara says

  Å, jeg har ei ung niese som virkelig kunne trengt å lese boken din. Krysser fingrene for muligheten til å få en signert som vi kan gi til henne.
  Ellers, vil jeg takke deg for en flott, kul og laid back blogg med altfor mange fine bilder.

 22. Anette says

  Skulle gjerne ha gitt denne til min beste venninne som ikke har hatt det greit de siste årene. Hun er virkelig det snilleste og mest omsorgsfulle menneske jeg noensinne har møtt, men hun ser det ikke selv – og er ikke så flink til å ta vare på seg selv. Tror hun hadde hatt god nytte av boken din, og en signert bok hadde vært enda bedre!

  Ha en fin dag! :)

 23. May-Britt says

  Hei! Har lenge tenkt på å kjøpe boken din i gave til søstra mi. Både hun og jeg har hatt noen tøffe år grunnet sykdom, men hun har alltid stilt opp og vært der for meg. Med sykdom og tøffe tider kommer gjerne dette med dårlig selvbilde inn også. Derfor tenker jeg at boken din passer perfekt som julegave til min søster, da dette med selvskryt er noe hun absolutt bør bli flinkere til. Jeg hadde så lyst til å dra på en av boksigneringene dine, men pga. Sykdom har det vært helt umulig for meg, dessverre. Har derfor satt veldig stor pris på å få en bok som er signert fra deg, det ville det blitt en fantastisk julegave. Klem

 24. Karoline says

  Jeg har allerede boken og lest den, men jeg vil gjerne gi den bort til en venninne, for denne boken må hun lese! For en nydelig bok, som tar for seg noe veldig viktig :-) Skal lese den en gang til i julen :-)

Leave a Reply