Lipgloss Newbie

I’ve never been a lipgloss girl. I’ve just found it sticky, unpractical and I’ve just never looked good with it. Yesterday I bought a really cute one on Victoria’s Secret (and it tastes so yummy). I need your honest opinion; is this a look I should be going for? And also.. All the lipgloss lovers out there.. How in the world do you combine lipgloss with kissing your boyfriend? And also, what do you do when you’re wearing lipgloss, and all your hair gets stuck all over it?

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Anette says

  Ser bra ut! :)
  Min personlige mening er at lipgloss er klissete, så det blir litt klissete når man kysser. Mange gutter liker at jenter har på lipgloss, hvis den smaker godt.

 2. Silje says

  Jeg skjønner godt hva du mener, er ikke noe særlig lipgloss jente selv! Men, de få gangene jeg har brukt det har jeg funnet ar det hjelper å ha litt lypsyl under, så bruker jeg så lite lipgloss som mulig over igjen :) Det er en stund siden jeg har brukt det så jeg håper det funker, men jeg syns å huske at det funket ganske bra iallefall :)

 3. says

  I am honestly a lip-balm kinda girl and never really put much color on my lips BUT I totally adore the Kiehl’s lipgloss! It feels more like a balm, comes in amazing colors (current fave “new york news”) and isn’t as sticky as my MAC glosses (which I still really like)

  I like the look on you, a little glossy but still natura looking!

  XOX Vicky
  Bikinis & Passports

 4. Elisabeth Aurora says

  Prøv ROSEBUD. Det er virkelig helt fantastisk!! Det er liksom lip-balm, men hvisdu f.eks kjøper den gull-fargede er den veldig fin!! Tror f.eks. du kan kjøpe den på amarican apperal (Skrives det sånn?:S) eller sephora.. det er sikkert andre butikker og.. det anbefales virkelig.. tror 95% at du kommer til å bli hekta… det har ihvertfall alle andre blitt:P

 5. Malene says

  Jeg bruker sjelden det fordi min kjæreste ikke liker å kysse hvis jeg har det på leppene :p
  Vet at mange syntes det blir for klissete. Og jeg syntes f.eks leppestift gir et mye bedre resultat :) aldri brukt opp en lipgloss i mitt liv.

 6. says

  Jeg bruker nesten bare eos sin lipbalm (herregud, man blir avhengig.. de er så gode!), og ikke mye lipgloss.. syns, som du sier selv, at det blir så klissete og håret setter seg fast osv. Men du ser uansett bra ut med lipgloss, det skal du vite! : )

 7. says

  Aw, du ser jo bare helt nydelig ut :)

  Jeg liker de lipglossene som ikke blir sticky (det finnes noen få), altså de som ikke er så tunge.

  Bruker ofte lipgloss på sommeren, men ikke høsten. Da dukker dette hår-problemet ofte opp. Haha. God helg :)

 8. Julie says

  Det var fint! Clarins har en utrolig fin lipgloss som er pleiende i tillegg til at den er utrolig fin! Den heter instant light perfection og fåes i tre farger :D Jeg er avhengig!!!

Leave a Reply