Let’s Get Shit Done

Hi my loves♥ How is the Sunday treatin’ you so far? Mine is being spent at my home office corner trying to prepare for next week. It will be a crazy one, and I’m so incredibly excited! I don’t have as much time as I usually have for the blog these days, but I hope you understand and bare with me. It’s only for right now! Now I’m gonna get through the «important shit» part of today’s list, hah, and on the top there’s several interviews I need to answer. Fun! I seriously don’t have anything else to share right now, so I’ll just wish you all a good one, and I’ll be back stronger later♥

• • • • • • • • • • • •

Hei søtinger! Hvordan er søndagen deres så langt? Min blir tilbragt i hjemmekontorhjørnet mitt, med masse forberedelser til neste uke. Det blir en helt vanvittig spennende uke med masse gøy som skjer, og jeg gleder meg sånn! Så langt i dag har jeg forberedt videosnutten jeg skal sende ut til dere på onsdag, og siden jeg er i ekstra godt humør i dag utvider jeg bestillingsfristen for å få video på mail! Hvis dere bestiller boken min i løpet av dagen får dere første kapittel på mail med en gang, og en videosnutt der jeg forteller om boken og mine egne erfaringer med kroppspress sendes ut på onsdag. Dere kan bestille den HER og få den i postkassen om bare et par dager (herregud som jeg gleder meg til dere får lese), og husk å maile meg på cath@cathinthecity.com etterpå slik at jeg får sendt dere første kapittel og video :)

Og dere – holder dere av førstkommende lørdag eller? Da blir det som sagt boksignering på Xhibition i Bergen fra 12-16, og det vil også bli mulighet for å kjøpe boken der. Jeg håper virkelig dere vil komme, om så bare for å si hei! Det er også Bylørdag i sentrum den dagen, noe som betyr drøssevis med gode tilbud. Nå skal jeg fortsette å jobbe meg gjennom listen med «Important shit» for dagen, haha. På toppen er det et par intervjuer jeg må svare på, gøy! Ellers har jeg ikke så mye å dele akkurat nå, så jeg satser på å komme sterkere tilbake senere. Ha en nydelig dag så lenge♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Julia says

    Jag har följt din blogg länge och älskar den! Du tar så otroligt fina bilder och jag är så glad att du visat hur du ställer in kameran (har en lika dan) när du tar bilder! Det var till stor hjälp! Det hade varit roligt om du även kunde göra en tutorial på hur du redigerar dina bilder. Vet att du gjorde en för inte så länge sen där du visade hur du redigerar dina instagrambilder men hade vart kul med en lite mer utförligt och hur du redigerar bilderna till bloggen:) tack för en super bra blogg!

Leave a Reply