Latest Looks Fall Edition

• • •

Hi lovies! My Monday got off to a a very pleasant, but not very productive start. I slept horrible last night, and just when I made my first cup of morning coffee I noticed that there was four new episodes of my favorite show ever, «Modern Family». Needless to say, I watched them all in a row. I mean, what choice is there?! Haha. Now I’ve finally gotten my energy on top, so I’ll be sitting right here at my home office the rest of the day and night making up for my lazy morning hours. Now I’m gonna work on a super fun post that’s coming up tomorrow, and I can’t wait to share it with you guys!

Oh – and it’s been a while since I did an outfit recap, and thought it was about time. I just love fall fashion, so I’ve been sharing way more outfit posts than usual lately. I hope you guys like it! Now – which outfit is your favorite of the bunch? This time my favorites are number 1, 2 and 7. What about you?

• • • • • • • • • • • •

Hei fine! Jeg skulle gjerne skrytt på meg at denne mandagen både har vært effektiv og produktiv, men sannheten er dessverre det motsatte. Jeg sov skikkelig dårlig i natt, og da jeg endelig fikk kjempet meg opp fra sengen etter utallige slumrerunder med mobilen, oppdaget jeg at en ny sesong av min favorittserie noensinne hadde kommet! Jeg snakker selvfølgelig om «Modern Family», og hele fire nye episoder lå ute. Jeg trenger vel ikke å si at jeg så alle sammen på rad engang.. Hvilket valg hadde jeg, sånn egentlig?! Haha.  Nå har energien endelig kommet seg etter en alt for lat mandag, så nå kommer kvelden til å gå med til jobbing ved hjemmekontoret. Men men, det var verdt det! Nå skal jeg jobbe med et veldig kjekt innlegg som kommer ut i morgen, som jeg gleder meg til å dele med dere.

Nå er det forresten lenge siden jeg har delt et «outfit recap», så i dag var det på tide! Jeg elsker høstmoten, så jeg har delt antrekk hyppigere enn noensinne de siste månedene. Jeg håper dere liker det! Nå er jeg veldig nysgjerrig på hvilket antrekk som er din favoritt? For min del blir det nummer 1, 2 og 7. Hva med deg?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Kjersti says

    Klarer ikke velge mellom 3, 5 og 6! Så mange nydelige antrekk, du er så flink :) Haha, jeg heller hadde ikke fått med meg de nye episodene av Modern Family, før i går. Så alle med en gang, den serien er SÅ bra! Spesielt Phil, haha! Håper du får en strålende uke <3

  2. Therese says

    2 + 4 !! + 7 og 10 ! Haha, klarer ikke velge. Du ER SÅ PEN. Liker stilen din omdagen ! Kanskje den har endret seg noe den siste tiden ? Anyways.. Lovin’ it ! Ååååh modern family ! Jeg elsker serien så hardt at jeg vil være familiemedlem. Bytte min mot dems. Nesten hvertfall. Kan du si hvor du fant de nye episodene ??

Leave a Reply