Ladies who lunch with Eva Solo

Annonse

S u n d a y   b r u n c h 

Forrige uke hadde jeg den hyggeligste søndagen på lenge. Jeg inviterte nemlig et knippe av mine beste venner på brunch! Jeg stod opp tidlig og lagde mat mens jeg nippet til morgenkaffen, og dekket bordet med mitt fantastisk fine servise fra Eva Solo. Jeg er heeelt forelsket!! Jeg elsker jo å være vertinne, og jeg elsker også hverdagsluksus, og det er akkurat det jeg får med disse nydelige fatene, skålene, bestikket og glassene. Så elegant, enkelt og luksuriøst! Selv når jeg lager hverdagsmiddager til meg og min kjære tar jeg meg tid til å dekke fint på, og dandere maten fint på fat eller i skåler. Det blir så mye gøyere å gjøre når man har et såå fint servise! Her kommer et lite bildedryss..

Bordet er dekket – og jeg er klar for gjester! Jeg serverte pastasalat, eggerøre, ost og kjeks, kokte egg, rundtstykker, hjemmebakte boller, fersk appelsinjuice, bær og druer, og til dessert serverte jeg kaffe, kake og kjeks. Vi ble alle god og mett, for å si det slik!! Hihi.

Med mine nydelige venner på plass var det bare til å «dig in», og jeg storkoste meg hvert eneste sekund. Alle var litt misunnelige på det nye serviset mitt, kan du si, haha!

Glassene og bestikket må være mine store favoritter, selv om jeg elsket alt. Glassene er så høye og syltynne, og føles så luksuriøse å drikke fra! Jeg skal defintivt ønske meg flere av disse til jul. Jeg elsker at de er skrå oppe! Bestikket er også så utrolig fint..

Jeg fikk karaflene i tre forskjellige størrelser, og valgte å bruke de to minste som blomstervaser. Det syns jeg ble så fint! I den største hadde jeg kaffe som jeg serverte til kaken, og i glassmuggen hadde jeg appelsinjuice. I de to store skålene hadde jeg pastasalaten, og disse er jeg så glad i. Perfekt til servering av all slags middag, eller som skål til frukt til hverdags, eller chips til helgen!

Y u m m i n e s s . .

→ klikk hjem dine favoritter her ←

 

T i m e    f o r    d e s s e r t  

Brownies er en storfavoritt når jeg har venner over, og jeg har faktisk aldri eid et kakefat! Derfor var jeg såå glad da jeg fikk dette fra Eva Solo, sammen med kaketallerkner og de fine skjeene. De macthende kaffekoppene er også blitt store favoritter!

Dette serviset fra Eva Solo skal jeg definitivt begynne å samle på!! Flere glass og kaffekopper havnet rett på ønskelisten min til jul, og fat, bestikk og lignende er perfekt å ønske seg til både jul, bursdag og bryllup. Ikke at jeg er forlovet da, hahah. Dette er jo også helt nydelige julegaver til mor, søster, venninne eller til deg selv! Da ville jeg definitivt anbefalt å gi et par av glassene (jeg kommer ikke over hvor vakre de er) eller kaffekoppene. Du kan ta en nærmere titt og klikke hjem dine favoritter HER.

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ida says

  Så utrolig hyggelig det så ut! For en fantastisk vertinne du er <3 og for noen nydelige bilder!
  Håper du trives i din nye hverdag og at alt står bra til med deg! Stoor klem<3

 2. Vilde says

  Kjempefint servis! Må le litt av bildene når jeg ser alle sammen i hvitt. Ser for meg deg i gruppechatten til venninnene: “Dere er invitert på brunch – men bare hvis dere går med hvitt så det ser bra ut på bildene”

  • says

   Ja, hos meg er ingen velkommen hvis ikke de går i hvitt!!! Haha. Nei – jeg ba de faktisk unngå svarte klær ettersom jeg brukte så mørk duk. Det hadde blitt utrolig dystert med mørk duk og en gjeng med svartkledde jenter, haha. Det er jo tross alt et innlegg som Eva Solo har betalt for, og da er det superviktig for meg å levere noe fint :) Men at alle valgte hvitt er tilfeldig! Serviset er helt nydelig ja, anbefales ♥

  • says

   Hei Tina :) Det er litt trist, men det er jo egentlig poenget :/ Jeg ønsker ikke å blogge fullt lenger. Jeg har gjort det i syv år, og jeg kjenner meg veldig ferdig med det. Målet har aldri vært å holde oppe bloggen, gjøre det bra på skolen oog ha jobben som sjef for sosiale medier!! Det er jeg helt enig i at hadde vært å ta seg vann over hodet.

   Det stod mellom å enten slutte å blogge helt, eller å rett og slett oppdatere når det passer meg. Om det er fire ganger én uke, og ingen ganger neste, så skal det være helt greit. Så med den oppklaringen håper jeg du har bedre forståelse for hvorfor jeg ikke er her så mye lenger :) Eksamensperioden er i gang for fullt, og jeg har som oftest ikke tid til overs verken i hverdagen eller i helgene! Det er veldig hyggelig at du titter innom, det setter jeg stor pris på♥ Klem

   • Tina says

    Åja. Jeg har ikke fått med meg at det var poenget 😅🙈 Skjønner deg godt. Men det er også litt trist siden du har så bra blogg! Men sånn er det bare😄 Lykke til med eksamener og håpe du kanskje oppdatere litt oftere når du er ferdig med de!

    • says

     Tusen hjertelig takk for fine ord og for forståelse :) Jeg syns det er litt trist jeg også, men mest av alt veldig veldig riktig for meg personlig. Det vil jeg absolutt gjøre, er ikke helt ferdig med blogging, bare med blogging på fulltid ♥ Stor klem

  • says

   Takk :D

   Jeg ba de faktisk unngå svarte klær ettersom jeg brukte så mørk duk. Det hadde blitt utrolig dystert med mørk duk og en gjeng med svartkledde jenter, haha. Det er jo tross alt et innlegg som Eva Solo har betalt for, og da er det superviktig for meg å levere noe fint :) Men at alle valgte hvitt er tilfeldig♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *