Kylie Lip Kit Haul

• • •

New in my makeup bag 

• • •

I’ve been really keen on testing the Kylie Jenner’s lip kits ever since they came out – along with the rest of the world’s female population I assume, haha. I haven’t ordered anything before now, just because I simply don’t think I look good with matte lips. My lips are quite big, and I always think I look best with a glossy pinkish hue. But now I’ve been wearing pink lip glosses almost exclusively for like ten years, so now it was really about time to try something new! There’s so many festive events coming up now before Christmas, so what better excuse to get some new makeup goodies? I’ve been so extremely happy with my «Kyshadows» palette by the way. It’s without a doubt the best palette I’ve ever owned, and I cannot get over how great it is – so that’s also a reason why I decided to go for the lip kits. Miss Jenner knows her makeup, that’s for sure!

• • • • • • • • • • • •

Jeg har hatt lyst til å prøve Kylie Jenners lip kits helt siden de kom ut – sammen med resten av verdens kvinnelige befolkning kan jeg tenke meg, haha. Jeg har faktisk ikke bestilt noe før nå, rett og slett fordi jeg ikke syns jeg kler matte lepper. Jeg har jo ganske store lepper, og jeg har egentlig følt at de matte leppene blir litt for dominerende. Jeg syns en glossy og rosa look er det jeg ser finest ut med, men vet dere hva? Nå har jeg søren meg nesten utelukkende brukt rosa lipgloss i 10 år, og det er virkelig på tide å prøve noe nytt, hah. Det er mange festlige anledninger på kalenderen min nå opp mot jul, så det var den perfekte unnskyldningen til å bestille et par lip kits syns jeg. Jeg er forresten helt ekstremt fornøyd med «Kyshadows»-palettet mitt, så det var også en grunn til at jeg bestilte lipkitsene. Miss Jenner kan virkelig sminke, det er sikkert og visst!

The colors I chose

C a n d y K   •   K r i s t e n   •   D o l c e K

• • •

For my lip kits I chose the colors Candy K and Kristen. The first one I ordered because my friend Kristin has it, and she looks so exceptionally bombshell gorgeous with it!! Haha. The second one I ordered because I love berry colors on my lips. This one looked a bit different than I expected though. I thought it would have more pink in it, but when I tried it on last night I thought it was more of an orange-y red color. Oh well, it was still pretty. For Dolce K I just ordered the lip liner. I haven’t tried them all out yet, but I thought I’d make a post soon where you can see what the different colors look like on! Now I’m off to work in the pouring rain, I’ll see you later

• • • • • • • • • • • •

Til lipkitsene valgte jeg fargene Candy K og Kristen. Førstnevnte valgte jeg fordi venninnen min Kristin har den, og hun ser helt utenomjordisk-bombshell-vakker ut med den!! Haha. Den andre valgte jeg fordi jeg elsker bærfarger på leppene. Denne så imidlertid ikke helt ut som forventet. Jeg trodde den ville ha mer rosa i seg, etter å ha sett YouTube-videoer med den. Da jeg prøvde den i går kveld, syns jeg det var mer en orange-rød farge. Men men, den var fin uansett! Dolce K bestilte jeg kun i lipliner. Jeg har ikke testet alle enda, men jeg tenkte å lage et oppfølgingsinnlegg der jeg viser alle fargene på! Nå skal jeg avgårde på jobb i pøsregnet, vi snakkes senere

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Anett says

  Ja! Akkurat bestilt meg matt glossen i *Kirsten* og ble glad da du skrev den ikke er blårosa, men mer rødorange, for det er det jeg er ute etter :-) Gleder meg veldig til å se dem på deg! Bestilte du alt i samme pakke? Hvordan gikk det med toll og mva? Jeg bestilte fra Kyliecosmetics.com og da kunne jeg maks bestille 1 gloss for å få pakken inkl frakt til under 350,- Kanskje du har et annet sted? Tips mottas med stor takk :-) Også veldig spent på hvordan de ser ut/føles etter en stund på leppene, håper de ikke blir tørre.

  • says

   Hei Anett :) Så bra at du ble glad da, haha :D Fargen var suuperfin altså, bare ikke helt som jeg forventet, men det gjør ingenting :)

   Jeg bestilte alt i samme pakke, ettersom det ble gratis frakt hvis jeg bestilte for over $60. Jeg måtte betale 330kr i toll, så det ble absolutt dyrt til sammen, men jeg krysser fingrene for at det er verdt det :)

   Klem ♡

   • Elisabeth says

    Er det ikke meningen at det ikke er toll på kosmetikk? I følge tolldirektoratet sine nettsider er det i alle fall ikke det?

    “Det er ikke toll på kosmetikk og hud- og hårpleieprodukter.” Dette er kopiert fra deres sider toll… :-) Jeg har heller aldri betalt toll når jeg har bestilt sminke fra utlandet.

    Hvis du, Cathrine, har betalt toll så er det jo viktig å ikke bare stole på meg, men syns det var litt rart. :)

 2. says

  Jeg har candy, posie, koko og smile i de matte lipsticksene – eeelsker de <3 Jeg har alltid elsket matte lepper, og omtrent aldri brukt noe på leppene for jeg syntes alt var for shiny, så jeg ble helt hekta på leppesminke når denne matte trenden endelig kom. Anbefaler koko k altså, den er min go-to farge både til hverdags og fest !

 3. says

  Jeg har også flere farger av lipkitsene hennes, men favoritter er nok Candy K! Synes rett og slett jeg kler den best, hah! :-) Har lenge vurdert å kjøpe øyeskyggepaletten, men jeg bruker bare ikke nok øyeskygge til at det vil være verdt pengene, hah!! :-) Gleder meg til å se mer <3 Ha en fin onsdag, skjønne! Klem

Leave a Reply