Kommende Boksigneringer ♥

Nå er det snart tid for flere boksigneringer, og som jeg gleder meg! Det er virkelig så fantastisk hyggelig å få treffe dere som kjøper boken min, det er en så surrealistisk følelse som jeg ikke kan beskrive. Jeg har fått noen datoer allerede, og det blir nok flere også, så jeg håper på å få treffe så mange som mulig av dere rundt om kring i fine Norge nå den neste måneden! Her er datoer som er spikret til nå

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Torsdag 12. november – Ark Storgata i Molde klokken 17-19

Lørdag 21. november – Ark Fornebu klokken 13-15

Lørdag 28. november – Ark Sirkus Shopping i Trondheim

Lørdag 5. desember – Ark Strømmen og Ark Lillestrøm

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Tidspunkt på de siste kommer jeg tilbake til :) Jeg håper å se så mange som mulig av dere der!

Ellers må jeg bare beklage på forhånd for en treg blogguke. Jeg kjenner meg litt overveldet akkurat nå, etter å ha jobbet både natt og dag de siste ukene. Denne kommende uken blir virkelig intens, og for ikke å knekke helt sammen tror jeg at jeg må nedprioritere de to daglige innleggene jeg alltid har her inne. Jeg håper dere holder ut med meg selv om det kanskje bare blir ett innlegg et par av dagene! På onsdag skal jeg stå på scenen og holde foredrag foran hundrevis av ungdommer, og jeg har ikke fått begynt å skrive på det ennå. Det er jo så mye annet som må gjøres! Så nå skal jeg sette meg ned og skrive ut i de sene nattetimene, slik at alle som kommer på onsdag går hjem inspirerte og motiverte, med en god følelse i magen!

Dette har virkelig vært litt av et år, og nå skal jeg gi alt jeg har frem til jul, og så.. Ferie!!♥

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  Er så imponert over at du har blogget så ofte og bra i denne hektiske perioden, er selvsagt helt forståelig at det ikke går hele tiden. Er viktig å lytte til kroppen også :)
  Håper på å dra på boksignering enten i Lillestrøm eller Fornebu, er et stykke unna der jeg bor, men hadde vært SÅ gøy å møte deg og få boken signert :)
  Masse lykke til med foredraget, kommer nok til å bli fantastisk og inspirere hele gjengen <3 Du er så utrolig flink!

 2. Ida says

  Stå på fineste Cathrine <3 Et innlegg per dag holder lenge, husk at du trenger å puste du også! Foredraget kommer til å bli super bra, og ungdommene som får høre på er kjempe heldige. Gleder meg til å se deg på boksignering på Fornebu, det skal bli så hyggelig å endelig få hilse på deg <3

 3. Helene says

  Du er så utrolig flink, så det er helt 100% forståelig at du må ta det litt rolig på bloggfronten! Og det blir nok ikke noe problem for noen av oss lesere, vi skjønner deg godt <3 Lykke til på onsdag, jeg er helt sikker på at det blir motiverende! Håper jeg får dratt på boksignering selv om det er litt langt unna. Må se om eksamensøvingen lar meg ta en pause!

  • says

   Åh, for en nydelig kommentar, Helene! Tusen hjertelig takk, det betyr så mye♥ Jeg hååper du får til å ta turen, men jeg forstår selvfølgelig om det blir for langt å dra. Krysser fingrene for at jeg får møtt deg ihvertfall :) Masse lykke til med eksamensforberedelser! Klem

 4. Christine says

  Kjære Cathrine!

  Ta to steg tilbake og et pust i bakken, det er vel fortjent! I forbindelse med bokutgivelsen din, og temaet i boken, vil jeg også påpeke viktigheten av at vi jenter sier ifra om at det er okei å ta en liten pause og at det er okei å ikke jobbe for å “oppnå” noe absolutt hele tiden. Jeg opplever at vår generasjon er drevet til et helt unødvendig stress om å hele tiden bli bedre og mer suksessfulle, og at stille sekund eller dag betyr tapt tid i jakten på suksess.

  Så ja, kjære deg, gi deg selv litt rom og litt tid til å slappe av! Du er en superkvinne som alle oss andre, men superkvinner trenger spare litt krefter de også. ;-)

  Klem fra Christine

Leave a Reply