Kitchen Shopping Haul

Annonselenker

New goodies from Lagerhaus

• • •

Hi sweetiepies! Have you guys had a good weekend? Mine has been super relaxed, which felt so good. Last night Julia invited Amalie and I over for a chill night in her new apartment, and it was so nice. Her kitchen was seriously a dream, and we made heavenly food while chit chatting and laughing. A perfect Saturday night! I have to say – I feel like my own kitchen is a dream too now that I’ve done a huge shopping spree for it. I’ve bought such gorgeous pieces that will look amazing on my kitchen counter, and give it that extra «pop»! I’ve wanted golden cutlery for ages, and now I finally got it. It’s actually on sale right now if you think it’s as gorgeous as I do! Each set contains 16 pieces, and I got two sets so that I can use it for when I have people over for dinner. Other than that, everything I got was super budget friendly, I love Lagerhaus! Here’s everything I got

• • • • • • • • • • • • • • • •

Hei søtinger! Har dere hatt en fin helg? Min har vært skikkelig avslappet, som har vært så deilig. I går kveld inviterte Julia meg og Amalie til en chillekveld i hennes nye leilighet, og det var helt herlig. Leiligheten var superfin, og spesielt kjøkkenet var en drøm! Vi laget mat sammen rundt kjøkkenøyen mens skravlen gikk i ett, og middagen ble alt for god. Jeg må si at jeg syns mitt eget kjøkken er en drøm også om dagen, etter at jeg hadde en skikkelig shopping spree. Jeg kjøpt inn så mye fint som pynter opp kjøkkenet og gi det et lite «pop»! Spesielt gullbestikk har vært på ønskelisten min i evigheter, og nå har jeg endelig skaffet meg det. Det er faktisk på salg nå så jeg – et lite tips om du syns det er like fint som jeg gjør! Hvert sett inneholder 16 deler, så jeg kjøpte to sett slik at jeg kan bruke det når jeg har middagsgjester. Ellers er alt jeg kjøpte inn veeldig budsjettvennlig, jeg elsker Lagerhaus! Her er alt jeg kjøpte

 Golden cutlery 16 pieces 399,- HERE 

Black 299,- HERE / Copper 299,- HERE

Kitchen towel HERE / Glass carafe HERE

Marble cutting board here / wooden cutting board here

Flower pot here / Honey stick here 

Honey stick here / bottle opener here / cheese knife here / wooden spoon here / golden spoon here

Pretty, right? 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply