JEG HAR SKREVET BOK!

Endelig kan jeg fortelle hva jeg har jobbet med det siste halvåret! Det føles så surrealistisk å fortelle dere dette. Det har vært så mange intense timer med skriving, tårer og lykkefølelse, og nå sitter jeg her med resultatet av alt arbeidet. Min egen bok! Jeg får helt sommerfugler i magen av den setningen. Nå som det ikke er noen hemmelighet lenger føles plutselig alt tusen ganger mer ekte!

Boken er ferdigskrevet og klar for trykk, og jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord. Tittelen på boken er «SELVSKRYT», og jeg elsker den. Så – hva handler boken jeg har skrevet om? Denne boken er til deg som syns kropps- og perfeksjonspress kan være litt for mye å takle i blant. Enten du går rundt med negative tanker, en konstant during i bakgrunnen der du føler du ikke er god nok.. Eller du har gått mer ekstremt til verks, og har rutiner som går utover helsen, lykken, økonomien og livet ditt generelt. Denne boken er for deg som er lei av å gå rundt å føle deg utilstrekkelig!

Selv om jeg er ganske personlig på denne bloggen, er det store erfaringer og hendelser jeg har utelatt. Jeg trodde ikke at jeg noen gang kom til å dele de med noen, men nå sitter jeg altså her, med historien min nedskrevet i en bok. For akkurat tre år siden fant jeg ut at nok var nok! Jeg orket ikke lenger å sammenligne meg med allverdens Instagram-kontoer og perfekte kjendiser. Jeg orket ikke å gå rundt og føle meg utilstrekkelig, feit, stygg, you name it. Jeg orket ikke lenger å hige etter skjønnhetsmalen i samfunnet, og kroppen min orket ikke mer av alle de syke tingene jeg tvang den gjennom. Jeg ville bli fri! Og vet dere hva? Det har jeg blitt. Jeg får helt tårer i øynene av å skrive dette, for jeg føler meg så utrolig heldig som kan nyte en tilværelse uten utilstrekkelighetsfølelsen som så alt for mange kjenner på. Det er mulig! Metoden jeg brukte for å bli fri fra kroppspress er enkel, den koster ikke et øre, den krever ikke mye innsats og den er helt gjennomførbar for alle. Jeg prøvde gang på gang å slutte med negative tanker, selvmobbing og sammenligning med andre uten å lykkes, men til slutt fant jeg en metode som faktisk fungerte. Den metoden deler jeg i denne boken!

Selvskryt er noe jeg syns er så umåtelig viktig! Nei, det handler ikke nødvendigvis om at du nå skal gå rundt og skryte av deg selv til alle du møter. Men du skal snu selvmobbing til selvskryt! Hvor mange ganger har du ikke stått foran speilet og mobbet deg selv? Sammenlignet deg selv med andre, og pekt ut alle egne feil og mangler? Dette var dagligdags for meg. Jeg tenkte ikke engang over det til slutt, og jeg tenkte i hvert fall ikke på hvor mye jeg faktisk brøt meg selv ned. I dag skryter jeg av meg selv hver eneste dag. Jeg skryter av meg selv – til meg selv. Jeg bygger meg selv opp, og jeg heier på meg selv! Derfor syns jeg en passende undertittel var «Bli din egen heiagjeng».

I boken har jeg beholdt den lette skrivestilen jeg har på bloggen. Den er positiv og feelgood, men jeg tar også opp seriøse temaer som jeg tror de fleste jenter kan kjenne seg igjen i. Jeg tar for meg illusjoner, brekker de ned, og gir deg så oppskriften på å bygge deg selv opp igjen. Målet er å kunne nyte livet som da vi var barn, før kroppspresset var en del av hverdagen vår. Da du kunne føle deg flink hvis du mestret en sport eller tegnet en fin tegning, ikke hvis du klarte å presse kroppen din til å gå ned noen kilo før en sydentur. Da du kunne gå ut døren og le, leke og nyte, uten å tenke på om armene dine er større enn armene til jenten ved siden av, eller om noen syns du ser stygg ut i den kjolen.

Et argument jeg hører ofte er at vi som bor i Norge er så bortskjemte og heldige, og at problemet vårt med kroppspress og perfeksjonspress ikke er et gyldig problem. Vi har da tak over hodet, mat på bordet og all verdens muligheter andre bare kan drømme om. Ja, det er helt sant! Men fakta er at aldri før har så mange unge slitt med psykiske problemer. Jenter og gutter sliter seg så mye ut at de blir syke. De er ikke slanke nok, ikke definerte nok, ikke flinke nok på skolen, og listen kan fortsette i det uendelige. Mødre som nettopp har fått barn føler seg utilstrekkelige fordi magen ikke har vaskebrettform et par dager etter fødselen. Det er et problem! Og det er et gyldig problem. Når pilen på psykiske lidelser blant unge utelukkende er stigende – da er det søren meg et gyldig problem. Derfor syns jeg det er så fantastisk at jeg kan bruke stemmen min til å ta et oppgjør med kroppspresset. Jeg skal innrømme at det er kjempeskummelt å dele så mye av meg selv, og mine erfaringer med kroppspresset, men hvis det kan hjelpe noen der ute – da er det ikke et spørsmål engang! Klart jeg skal bruke stemmen min, klart jeg skal dele historien min, og klart jeg skal dele verktøyene jeg brukte for å bli fri fra presset.

Boken kommer i salg i september, og jeg gleder meg som et barn på julaften. Jeg håper dere vil lese! Dersom du likte dette innlegget og lignende innlegg jeg har skrevet, da tror jeg du kommer til å elske boken. Mitt største ønske er at «SELVSKRYT» kan hjelpe jenter med å bli kvitt de farlige, selvdestruktive tankene om å ikke være god nok, og innse at de faktisk er ikke bare gode nok, men fantastiske.

Jeg holder dere selvsagt oppdatert i tiden fremover! Herregud, dette blir så gøy! Jeg føler jeg har levd et dobbeltliv det siste halvåret, ettersom jeg ikke har kunnet fortelle noen andre enn mine nærmeste om bokskrivingen. To blogginnlegg hver dag og bokskriving – det har vært hardt men SÅ verdt det. Jeg er så fornøyd, og håper dere vil lese når den kommer ut. Nå er jeg superspent på å høre hva dere syns?!♥

Foto: Tina Rekdal

English Translation// Finally I can tell you guys what I’ve been working on for the past six months!! It feels so surreal to finally be able to share everything with you. Suddenly it’s all so real!! I’VE WRITTEN A BOOK!!! After countless intense hours in front of the computer every single day for the past six months, with tears, frustration and excitement, the result is my very own book. Can you believe it?! I still can’t, I have to pinch my arm even when writing this.

Unfortunately this is only fun for me and my Norwegian readers, as the book is only written in Norwegian. I wish I could translate the whole thing into English too, and send a copy to every single one of my international readers! But I’ll of course tell you guys about it, at least.

This book is for every girl who think the pressure of looking and being perfect is a little too much to handle sometimes. Seriously, the pressure can be so intense, and I feel like it’s only getting worse and worse with social media and technology on the rise. I think it’s extremely scary, and I want do use my voice and do what I can to help any girl who doesn’t want to live with the feeling of not being good enough anymore.

I’m pretty personal on my blog, but there’s a huge chunk of experiences that I’ve never shared with you. In fact, I haven’t shared them with anyone, before now. Exactly three years ago I decided that enough was enough. I didn’t want to live like that anymore, and I didn’t want to put my body through the crazy things that I did in order to get a perfect body. In my mind, trying to look perfect was the number one priority. I thought that if I’d just be able to get that Instagram-bikini-model-body, everything would be perfect. I thought it would bring me happiness and success. I thought that having a perfect body was the key to happiness. I didn’t want to live with all those insecurities, but I thought I had to.. That it was just part of being a woman. When I finally decided that it was time for a change, I came up with a bunch of different tools and new perspectives to help free myself from the insane pressure, and it worked like a charm! Today I feel so lucky, because I am free from the pressure, and I can live a life without comparing myself to others, without feeling insecure, and without feeling like a failure. I cannot explain to you guys how good it feels! The person that I am today is so much happier and more confident than the person that I was three years ago, and all the years before that.

In the book I’m sharing all the tips and secrets that made me able to build myself strong enough to not let the pressure bring me down. I’m sharing new ways to look at the media, the beauty industry, social media etc., and also tools you can use to make yourself stronger and more confident than ever. The big secret is to be your own cheerleader! And the big goal is to be able to enjoy life like we did when we were kids. When we could run out the door and laugh, enjoy and play without thinking about our bodies and insecurities.

My book will hit the stores in September, and I couldn’t be more excited! I’ll admit that I also find this super scary, but mostly exciting, haha. It’s not easy sharing so much about myself and my experiences, but if my book can help girls who let the perfection pressure get to them and bring them down, it’s so worth it! I want to use my voice and do some good. I am so incredibly happy with the book that I’ve written, and I really believe it can be of help to girls who think they’re never going to be good enough. Guess what, you’re not only good enough, you’re freakin’ amazing!!!

I still can’t believe the secret is out, haha. I can’t wait to hear what you guys think, and I’ll of course keep you updated every step of the way!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Johanne says

  Wohoooo! Gratulerer så mye!
  Tenkte at det kanskje var et mote/designprosjekt eller lignende, men BOK? Tok meg helt på sengen ;)

  Gleder meg til å lese den, har satt så mye pris på dine holdninger og verdier ift. temaet, så dette må jo bare være bra :)

  • says

   Tusen takk skjønningen :D Hihi, jeg skjønner godt at du tenkte det. Det er absolutt en stor drøm det også, som jeg håper å få til en gang i fremtiden. Men tror ikke noenting kan slå følelsen av å ha skrevet en egen bok som forhåpentligvis kan være til hjelp for jenter og kvinner som ønsker en forandring! Tusen hjertelig takk ♥

 2. Chris says

  This is amazing, congrats!! The topic is definitely worth reading about nowadays.. Even though I don’t speak Norwegian properly, I’ll still try to get my hands on a copy :) Trying to teach myself Norwegian anyway, as my boyfriend is from Norway :) Do you know if (and if so, where) it’s going to be available online?

  Can’t wait to read it!!!

  XX

  • says

   Thank you so much for your amazing comment Chris! That’s so amazing, I’d love to teach you Norwegian through my book, hah :) I think most online bookstores will carry it, but I’ll of course share links once I have them ♥ Lots of love!

 3. says

  Enig med Johanne over her, hadde sett for meg at du har holdt på å designe en kolleksjon eller lignende (som hadde vært supert det óg). Men dette er rett og slett over all forventning! Høres utrolig bra og viktig ut, gleder meg til den kommer ut! Du er dødsflink!

 4. Linn R. says

  Sååååå gøy!!!! Utrolig spennende. Gleder meg stort til å lese boken :D Hadde håpet på en “forhåndsbestill-her-link” men får vel bare være tålmodig!! :)

  • says

   Tuuusen takk :D Åh, så langt tenkte jeg ikke, haha! Jeg vet at den allerede er lagt ut hos flere bokhandlere, men jeg skal selvfølgelig komme med linker etter hvert ♥ Utrolig gøy at du ønsket det da, nå ble jeg glad :D

 5. Kristine says

  Gratulerer med bok! Det er en stor prestasjon! Jeg håper ikke du tar dette som ufint, jeg ønsker bare genuint å stille noen spørsmål som jeg lurer på.
  1. Anser du ikke selv deg selv som en bidragsyter til disse “perfekte” instagramkontoene og et uoppnåelig liv? Til å ha skrevet en bok med dette budskapet, syns jeg du har overraskende mange perfekte hår-bilder, pinterest-bilder av ekstremt tynne jenter og overforenklede bilder av hvordan en perfekt dag ser ut, og generelt en ganske overflatisk polert blogg. Tanker?
  2. Tror du mottakerne vil synes at boken er troverdig basert på svaret ditt ovenfor?

  Som sagt, jeg lurer genuint. Jeg syns boka høres fantastisk ut, og jeg kjenner deg som blogger over noen år og vet hva du står for og mener – men ved å bare se på bildene her inne kan man få et annet inntrykk.

  Klem :)

  • says

   Hei Kristine :) Tusen takk for det! Jeg skjønner kjempegodt at disse spørsmålene kommer, jeg hadde blitt overrasket om ingen stilte de. Så det tar jeg absolutt ikke som ufint :)

   Jo, til en viss grad. På bloggen føler jeg at jeg klarer å holde det ekte, siden jeg kan skrive mer og vise andre sider enn kun det perfekte. Bloggen min er helt klart overfladisk, men det jeg syns er viktig er at det er helt greit å like det overfladiske. I boken får jeg frem at man absolutt ikke trenger å gi avkall på å ville føle seg vel med seg selv, selv om man ønsker å bli fri fra presset. Jeg har også et eget kapittel som heter «Fasaden» der jeg skriver mer om akkurat det du lurer på. Jeg vet ikke helt hvor mye jeg får lov til å dele enda, men jeg har spørsmålene dine i tankene så skal jeg få til et innlegg der jeg tar det opp ordentlig :) Kanskje jeg får dele noen av avsnittene!

   Ellers syns jeg egentlig dette med at jeg er en moteblogger og skriver en bok om dette temaet er positivt. Man snakker så mye om bloggeres påvirkningskraft, og oftest i negativ forstand, men her tror jeg virkelig dette kan snus til det positive. De fleste lignende bøker er gjerne skrevet av psykologer eller andre type eksperter, som er helt supert, men jeg tror det kan være vanskelig for mange å ta det helt til seg. Dette blir mer en jente-til-jente-bok, der bloggleserne mine allerede kjenner meg, og da tror jeg det er mye lettere å ta teksten og rådene til seg.

   Tusen takk for fine ord :) Jeg skal komme med et mer utfyllende svar så snart jeg får forhørt meg om hvor mye av bokens innhold jeg får dele før lansering ♥ Klem

 6. Malin says

  Gratulerer så mye! :D Dette er virkelig fantastisk, og jeg gleder meg til å se boken! Kan se for meg at det blir den perfekte gaven til veldig mange også, da jeg tror de fleste av oss kan bli bedre på å tenke positive tanker. Meg selv inkludert ;) Det er lett å bli fanget i den onde sirkelen om at alt skal være så “perfekt” hele tiden og at man aldri strekker til. Jeg jobber jevnlig med å være litt snillere med meg selv, og tror denne boken kan være et kjempenyttig verktøy :) Bra jobba!

  • says

   Tuusen takk Malin! Herregud, får tårer i øynene ♥ Jeg HÅPER denne boken kan være til hjelp for andre, alt som står i den har ihvertfall hjulpet meg så utrolig mye, faktisk forandret livet mitt. Så jeg krysser fingrene for at andre kan finne hjelp i den også :) Takk ♥

 7. Ida says

  Gratulerer så utrolig masse! Du har all grunn til å være superstolt av deg selv! For et utrolig spennende og givende prosjekt. Jeg gleder meg masse til boken din kommer i salg :) applaus til deg for ditt arbeid<3

 8. Emma says

  I wasn’t expecting that! How did you manage to keep it secret for so long?!!
  It sounds so good – I’m gutted I won’t be able to read it!
  Can’t wait to see what the book looks like, though – have you decided on a front cover, yet?

  Good luck with it and we’ll done! <3

  • says

   It has been HARD, haha! I’ve wanted to share everything with you guys, and finally I can! Thanks babe ♥ Yes! I love the cover picture :) The layout of it will be a bit different from what I normally do on the blog, as it’s a completely different format, but I’m super happy with it :D

 9. says

  Wow, dette er SÅ BRA! Jeg er skikkelig stolt og glad på dine vegne nå. Det er bare å bøye seg i støvet for at du har skrevet en hel bok om noe så viktig. Du kommer til å hjelpe mange, det vet jeg, på samme måte som du allerede har hjulpet mange (inkludert meg) gjennom bloggen. Dette virker som et tema du har så mye klokt og bra å si om, så jeg gleder meg! Gratulerer!

 10. Karoline says

  Gratulerer så mye! Dette er utrolig stort! Å kunne bidra på den måten og ha muligheten til å gjøre en stor forskjell, det er beundringsverdig :-) Jeg gleder meg til å lese og lære noe, for det er er utrolig viktig tema som angår mange. Igjen, gratulerer så mye, dette er stort!
  Heia Cathrine :-)

 11. says

  Superbra! Heia deg! Ja, det er snodig å oppdage at ikke alle er så opptatt av en som man tror. Nettopp fordi de er så enormt opptatt av seg selv. Jeg synes også at man skal være sin egen beste venn. Det er jo seg selv man skal holde ut med hele livet! Skal bli spennende å lese boken din. ;D

 12. Helene says

  Åh, gratulerer så mye! <3 har vært så spent på hva prosjektet ditt har vært, og dette er jo så stort! Skal helt klart kjøpe den når den kommer ut, og gleder meg masse! Er så viktig det temaet du tar opp, og jeg kjenner jeg gleder meg til å lære å bli flinkere til å ha troen på meg selv :D

 13. ElisabethH says

  Herregud så utrolig kult! :D Det var veldig overraskende – men samtidig så utrolig passende – og et veldig viktig tema. Gleder meg til å lese den! :D

  God helg – jeg skal nyte den på terrassen på Fanahammeren UANSETT om yr.no har lurt oss med tanke på solskinnet i dag igjen. ;)

  • says

   Tusen hjertelig takk Elisabeht, så snill du er :D

   Haha, ikke sant?!? Jeg måtte ha på full varme i bilen tidligere etter å ha fått fem minutter ute, ISKALDT JO! Skal ut igjen nå, og vurderer seriøst vinterjakke! Nyt helgen i fine Fanahammeren ♥

 14. says

  Så utrolig stolt over deg. For det første fordi du opprettholder en god og samfunnsrelatert blogg der oppfordrer til å knekke dette mønsteret hos oss unge. Du motiverer og er en inspirasjon. For det andre fordi du faktisk skriver en bok og får gitt utrykk for enda mer enn det du gjør gjennom bloggen. Jeg er glad på dine vegne og kjenner jeg blir varm inni meg av å tenke på at du faktisk gjør dette, ikke bare for å motivere og interessere, men fordi det er et viktig tema og et svar på så mye mer enn det som bare ligger og ulmer. Så stolt! Keep up the good work! Klem ❤️

 15. Åsa says

  GRATULERE!!! Åh, som eg gler meg til å lese boka di! Det er nemleg dei blogginnlegga om perfeksjons-samfunnet, kroppspress og utilstrekkelegheit som eg kanskje liker aller best, og som gjer at bloggen din skiller seg ut som meir ekte og inspirerende! :) Det er selvfølgelig kjempegøy med mote, mat og trening, men det kan fort snu til eit slit og eit stress og eg syns det er såå bra at du skriver ei bok om nettopp dette! Sant det med at vi i Norge har det veldig bra i forhold til mange andre, men som fakta tilseier så har ikkje alle det så bra likevel når alt kommer til stykket. Sjølv har eg vært igjennom perfeksjons-helvetet (viss man kan kalle det noe sånt, haha) og fekk heldigvis hjelp sånn at eg no kan nyte livet på måter som var umulig før. Derfor syns eg der så fantastisk at du kan fortsette å inspirere og hjelpe andre som kanskje har latt småting og press fra andre gå utover livskvaliteten. Livet er jo til for å nytes! Dette vart langt, men bottom-line is: HURRA for bok!

  • says

   For en nydelig kommentar! Jeg blir så rørt at jeg har ikke ord! Tusen takk kjære Åsa♥ Så fantastisk å høre at du er ute av det som absolutt kan kalles et perfeksjonshelvete! Livskvaliteten når man kommer seg ut kan ikke sammenlignes med tidligere, det er ihvertfall min erfaring. Så dette var skikkelig bra å høre :) Tusen hjertelig takk for kjempefin kommentar ♥ Klem

 16. Kristin says

  Fy flate, så gøy! Jeg var helt sikker på at det var noe med mote, men dette var ti ganger bedre:D
  Gleder meg til å lese boka di. Kanskje den kan hjelpe meg å bli frisk selv:)
  Også håper jeg du vil ta en liten runde med signering av boka di:)))

 17. says

  Wow that’s huge, congratulations! And the topic is so SO important, makes me really happy that you decided to write about that! Of course I hope the book would be translated to English but I’m excited to hear more through your blog :) Congrats once more <3

 18. says

  Gratulerer så mye! Dette var jo kjempe gøy. Det er så deilig å lese om at du er deg selv og trives med det :-) Selvskryt er en fin teknikk og bruke, og dette er noe samtlige burde bli bedre på. Man er ofte selv sin verste fiende.
  Du inspirerer <3
  Klem

 19. May says

  Heia deg! Er så stolt over deg og det du har oppnådd! Alt du deler og skriver om, det kjennes så ekte. Og det å kunne lese om det du har opplevd og vil dele og lære andre, det, det er helt fantastisk. Du skreller forsiktig av deg selv, og viser at det ikke er skummelt å stå naken og redd foran et publikum, og det er det fader meg ikke mange bloggere som gjør! Så heia deg! Stå på, jeg er sikker på at dette kommer til å bli en suksess!
  Stor, stor klem til deg <3

 20. says

  Aah, helt fantastisk! Du er knallflink!! Den boken skal jeg definitivt ha et eksemplar av :D Jeg synes du skriver så reflektert og du skriver sannheten beint fram, og det liker jeg! Du treffer meg hver gang :) Jeg er så stolt og imponert over deg!

 21. Kjersti says

  Så utrolig, utrolig gøy!! Gleder meg helt enormt til å lese den!! Har lenge gått og håpet på at det var en bok du holdt på med, du er så utrolig flink til å skrive! Åååh, nå ble jeg virkelig glad!! :D I tillegg syns jeg du er veldig inspirerende, så å lese enda mer enn bare blogg fra deg er jo en drøm! Syns du har så mange gode, viktige tanker om selvtillitt, kroppspress osv., kan ikke tenke meg noen jeg heller vil lese en bok om det fra. Er uendelig glad for at jeg begynte å lese bloggen din, den har blitt et høydepunkt i dagen, og du inspirerer, lyser opp og gjør meg gladere :) Er deilig med blogger man kan lese uten å få dårlig samvittighet for hvordan man er. Du er virkelig et stort forbilde, og jeg gleder meg sånn til å få en ny favorittbok i bokhylla! Gratulerer så mye med boken <3 Kan ikke tenke meg noen som fortjener det mer!

 22. says

  Du altså, du er så utrolig flink. Jeg syntes faktisk du er en av de virkelig gode bloggerne der ute, og av og til lurer jeg på hvordan du sjonglerer alt med studier, blogg, tid til venner og familie og i tillegg har du tydeligvis skrevet bok også.
  Innleggene dine er jo alltid av maks kvalitet og det sees at du har jobbet mye med de. Så jeg håper du gir deg en god klapp på skulderen altså.

  Ville også bare si at det virker som du fremdeles har beina godt plantet på jorden til tross for hvor langt du har kommet, og det er så kjekt å se.

  Masse lykke til med boklansering, jeg er sikker på at det blir kjempebra :)

 23. says

  Dette gleder jeg meg helt uvirkelig mye til!! Gratulerer så mye, fine fine deg <3 Jeg fikk selv en åpenbaring om jeg kan kalle det det, i sommer.. Jeg er rett og slett drit lei av å ikke føle meg fin. Vi er da alle fin på hver vår måte?! Jeg synes det er helt fantastisk at du som blogger og forbilde for så mange, tar opp dette. Og i en bok!? Det er helt rått :-D Så glad på dine vegne! Du er helt rååå :-D Jeg går for å finne en svær sjokolade nå, så kan jeg feire deg og den fine tanken bak boken din, ved å føle meg fin selvom jeg spiser sjokolade, haha! <3

 24. Elisabeth A. says

  Gratulerer!! Gleder meg til å lese. Det kan nok hjelpe mye og være inspirerende for mange. De fleste av oss trenger å bli flinkere på å være snille mot oss selv og skryte av oss selv. Både for å bygge oss selv opp, men også bare når det er snakk om hva man kan. Jeg har reagert på det jeg selv har sagt når jeg snakker med noen andre om noe jeg er flink til, også spør jeg noe som: Kan jeg egentlig si at jeg er flink til det? Eller at jeg tenker, huff nå skryter jeg av meg selv. Men det er veldig stor forskjell på å bli en som bare skryter heler tiden og aldri kan se sine egne feil, og å være en som kan skryte av det man er flink til hvis du skjønner. Det er viktig å finne en balanse, men å aldri snakke fint om seg selv er bare destruktivt i seg selv.
  Så ja, gleder meg til å lese dine tanker om det, og så fint at du skriver om det. :)

 25. Karina says

  Gratulerer så mye!
  Boken høres ut som en perfekt gave til lillesøsteren min. Det er så fint at du har skrevet en sånn bok. Forhåpentligvis kan den hjelpe mange, inkludert min søster:)
  Hurra for deg!

 26. Elin says

  Gratulerer – du har gjort et viktig og modig valg.
  Jeg har fulgt bloggen din en stund – din måte å formidle mote på er etter mitt syn sunn og reflektert. Du er ærlig på at det ikke nødvendigvis alltid er som på bildene – og jeg oppfatter deg som genuint ekte, sterk og modig.
  Du skriver utrolig bra!!
  Bildene dine er vakre og det er du også – jeg ønsker deg all mulig lykke til på veien!
  Jeg skal kjøpe boka :)

 27. KamillaM says

  TAKK, Cathrine !! Takk for at du har skrevet en sånn bok ! Det tror jeg virkelig norske jenter og kvinner trenger. Kjenner jeg gleder meg til den kommer ut, for den skal jeg virkelig kjøpe. I en alder av 24 tar jeg meg selv i å mobbe meg selv – morgen til kveld. Jeg har sluttet å se meg selv i speilet i helfigur, da jeg ALLTID finner noe stygt å si til meg selv. Jeg er min verste fiende, ingen er så slem mot meg som jeg er. Jeg trodde at dette var noe jeg ville “vokse” av meg, men det har jeg altså ikke gjort. Enda jeg har en kjæreste som elsker meg over alt på jord, som roser meg hver dag – så klarer jeg ikke å se dette selv. Det som gjør meg så trist er at enda jeg er så bevisst på dette, så klarer jeg ikke å slutte. Jeg fortsetter med det samme hver eneste dag.

  Jeg gleder meg til å lese boken din, så kanskje jeg kan snu denne vonde og dårlige vanen jeg har. Jeg skulle gitt så mye for å bli glad i meg selv, se meg selv slike mine kjære ser meg. Jeg ønsker ikke lenger å hate meg selv, men med det presset som er blant oss unge i dag – så føler jeg at jeg taper mot meg selv i denne kampen. Så igjen – tusen takk for at du har skrevet en slik bok. Du er virkelig et sunt og godt forbilde for unge – på mange måter. Jeg heier på deg !! <3

 28. Heidi says

  Så fantastisk!! Gratulerer så mye! Du er så F.L.I.N.K.!! Jeg kjente at jeg umiddelbart fikk lyst til å lese boken din :) En viktig bok med et meget aktuelt tema. Gleder meg til boken kommer i bokhandelen!

 29. Birgit says

  OMG!! CONGRATULATIONS!! this is sooooo amazing. You can be soooo proud of yourself. I wish I could read your book.
  You are such an inspiration for so many girls and I bet that your book will be a huge success!

 30. Anna H says

  Gratulerer, kjære deg!!

  Jeg er SÅ SPENT på dine vegne! Kjenner jeg fikk litt sommerfugler i magen.
  Selvfølgelig skal jeg lese den når den kommer ut :)

  Gratulerer igjen! Kjenn på følelsen lenge!

  Stor klem! x

 31. Ia Johanne says

  Kjære vakre deg! Tusen takk for bloggen din! Tusen takk for at du deler så åpenhjertelig med oss alle! Jeg finner så utrolig mye inspirasjon gjennom bloggen din som jeg tar med meg i hverdagen, og det at du nå har skrevet bok er fantastisk! Jeg har begynt å jobbe med meg selv det siste halvåret med nettopp selvmobbing og for å være ærlig så tror jeg du har hjulpet meg masse ved å skrive inspirerende innlegg hver dag! Du er en helt utrolig jente som jeg skulle ønske jeg kunne ha møtt en dag!

  Håper du får en helt fantastisk helg og at alle tilbakemeldingene her i kommentarfeltet kan bidra til å gjøre den like god som du fortjener!

  Stor klem <3

 32. Martine says

  Kjære deg!

  Gratulerer så utrolig mye med din første (snart publiserte) bok. For en FANTASTISK nyhet. Jeg scrollet meg gjennom bloggen din på mobilen i går og ble som mange andre utrolig imponert over at det er en bok du har holdt på med det siste halvåret. Jeg har selv tenkt på at det ville vært spennende å skrive en bok. I går fikk jeg virkelig øynene opp for at det er mulig. Hvis flotte du klarer dette, kan jeg også klare det (selvskryt – ja!)!

  Jeg håper du tar med deg alle gode kommentarer nå. Du er et forbilde for alle oss unge jenter og en stor inspirator. Dette er så utrolig fortjent og jeg gleder meg enormt mye til å lese boken din!

  Ha en strålende helg og sommerferie videre :)

  Klem til deg <3

 33. Anita says

  Har ikke så mye annet å si enn at dette kommer til å bli en helt fantastisk bok og jeg gleder meg masse til å lese! Gratulerer så mye, det er jo en stor oppnåelse!:-)

 34. Sedem says

  Congratulation
  This is really amazing, I’m reading your blog for few years and I’ve always been amazed by your confidence and all your words to cheer everybody up.
  I would i love to read your book

  xx
  (my first comment on your blog ;) )

 35. says

  Oiiii, gratulerer så mye Cathrine! Kan godt tenke meg at det er deilig å endelig kunne dele nyheten! Det høres jo fryktelig gøy ut :D

  Temaet boken tar opp er jo også ekstremt relevant for dagens unge, og jeg (som mange andre) kjenner meg veldig igjen i tematikken du tar opp. Vi trenger nok alle å kunne slutte å tenke på å hele tiden skulle nå opp til alle andre, men heller bli fornøyde med oss selv. Gleder meg til boken din kommer ut, og jeg kommer selvsagt til å kjøpe den :)

 36. Sophie says

  Wow, congratulations!
  You can be so proud of yourself. It takes a lot of courage, a superstrong will and perseverance to write a book!
  If this book will ever be published in English, I’ll buy it in a second :)

 37. Hilde says

  Åå, gud så spennende! Den boken må jeg lese! Sliter selv med angst og depresjon og vet ikke hva jeg skal gjøre for å føle meg bra, god og ha trua på meg… Har lest og vert på kurs og psykolog men føler det ikke hjelper… Hva kan jeg gjøre for å snu tankegangen min? NÅ er jeg lei av å følge meg sånn.. Er både sliten, lei og egentlig litt utmattet av å konstant tenke så mye på alt.. Overanalyserer alt og egentlig ødelegger for meg selv.. Føler jeg kan bare glemmer et gøy liv, gutter og alt..

 38. Cassandra says

  Fikk tårer i øynene bare av å lese dette innlegget!! Så utrolig flink du er! Håper jeg får tak i boken din, tror det er en bok jeg virkelig trenger å lese.

  Stå på videre, fine deg <3

 39. Camilla says

  Jeg pleier aldri å kommentere blogger, men etter å ha lest dette innlegget, samt inlegget du linket til, er dette er virkelig verdt en stor applaus! Fy søren så fantastisk. Merker det treffer meg rett i hjertet, og at jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver. Vi jenter trenger virkselig en slik bok, som et verktøy vi kan bruke for å bli den beste versjonen av oss selv – for det er faktisk utrolig viktig å være sin egen bestevenn! Stå på videre vakre <3

 40. says

  Congratulation! What an echievement!! You´re such a beautiful woman and always seem so positiv, I almost can´t believe you had those “dark thoughs” too.

  All the best for your book and hopefully some day there will be an english version!

Trackbacks

Leave a Reply