It’s Saturday Night..

..and I bet a lot of you are going out. Just want to give a little tips for you girlies (and boys for that matter. at this blog, we don’t discriminate ;) ) Wear fake eye lashes! It just lifts the whole look, and gives a little pow to the outfit. It’s so easy to apply if you just concentrate, and it looks good on everyone. Have a great night <3

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Tone says

  Hei Cathrine! For det første: Jeg syns bloggen din er et friskt pust i bloggverdenen. Selv om du skriver om det samme som oh-so-many-others, så er det noe ved akkurat DIN blogg som fanger min oppmerksomhet. Jeg syns du skriver på en svært intelligent måte, en måte som vitner om et skarpt hode (noe karakterene dine (som kanskje har vært et tema litt for mange ganger?) vitner om). Du minner meg mye om meg selv – kanskje er det derfor jeg liker deg? Egentlig er jeg en av Ulrikkes faste lesere som fant din blogg gjennom hennes. Jeg liker deg og din blogg bedre.
  Så til saken: Jeg leste det du skrev om Dermalogica-produktene. Hvis du bare skulle anbefale ett av produktene, hvilket? Jeg er student og har ikke så god råd. Å kjøpe ett slikt produkt blir en hel liten investering. Å kjøpe alle blir…vel, da får jeg stå over middagen noen dager ;-)

 2. says

  Hei Tone : ) Tusen hjertelig takk for den fine og velskrevne kommentaren. Jeg blir så glad når noen klarer å “se gjennom” alt det overfladiske jeg skriver, og se at jeg faktisk “jobber” mye med det. Jeg hater blogger fulle av skrivefeil, uinteressante setninger og bare masse overflødige kjedelige greier. Samtidig elsker jeg å lese om mote, hva folk har på seg, tips og triks osv. Så det er liksom det jeg prøver på med denne bloggen; skrive om alle de gøye overfladiske tingene, men på en litt skikkelig måte, eller som du så fint kaller det en “svært intelligent måte” (tusen takk). Åå? Nå ble jeg veldig nysgjerrig på deg! Du har ikke blogg selv, har du? : ) Setter utrolig stor pris på alt du skriver. TUSEN TAKK : ) Hmm, vanskelig med Dermalogica-produktene. Det er Active Moist og Special Cleansing Gel som er de absolutte must havene, men hvis jeg skulle valgt en av de..? Hmm. På en måte Special Cleansing Gel, for den fjerner ALL sminke og smuss fra huden på en veldig skånsom måte. Man føler seg SÅ ren og fresh etter å ha brukt den. På en annen måte Active Moist, for den skal tross alt absorberes i huden din, og man bør ikke gå for noen billigprodukter da. Men har du prøvd å søke på Ebay? Jeg kjøper alltid alle Dermalogia-produktene mine der. Der er det mye billigere enn i Norge. Kanskje du får råd til begge hvis du bestiller derfra? Mange selgere har “combined shipping”, så du kun betaler shipping for det ene produktet. Betaler aldri toll fra Ebay da det blir sendt fra privatpersoner : ) Det anbefales! Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du går for, og selvfølgelig om du har blogg! Der ville jeg nok absolutt blitt fast leser! Stor klem

 3. Tone says

  Hei igjen : ) Takk for rådene! Jeg skal sjekke ebay ; ) Nei, jeg har ikke blogg. Saken er at jeg har lenge hatt lyst å starte en moteblogg, men føler at hele motebloggingskonseptet er så stigmatiserende. “Moteblogg” har liksom blitt et ord man knytter en del uheldige assosiasjoner til, hvis du skjønner. På en annen side så ser jeg jo nå at det faktisk er mulig å lage en smart moteblogg, så kanskje skal jeg gi det et forsøk? I’ll let you know when it happens ; )

Leave a Reply