It’s Finally Mine!!

• • •

Kylie Kyshadow

The bronze palette

• • •

My «makeup-junkie-heart» skipped a beat today when I saw what arrived in the mail. The last couple of days have been so mind-blowing with the surprise party and all, so I had completely forgotten something that I was really really excited about; That I managed to order the Kyshadows palette last week, before it sold out! When it comes to makeup, I mostly swear to my old favorites, but one thing I love to experiment with is eyeshadows. Ever since I saw this palette I’ve thought that it’s absolutely perfect. I love all the colors, and all tutorials I’ve seen have ended up amazing. My first impression? It was way smaller than I imagined, haha. I thought it was twice the size! I cannot wait to actually try it though, I might have to do that once I finish this post. Who wants a step-by-step tutorial? Raise a hand (and leave a comment telling me that your hand is raised as I cannot see you). Oh, and by the way – this brush is my absolute favorite one for eyeshadows. It’s called «Blending Shadow Brush 25» from Estée Lauder, but I use it for almost all shadows, not just blending. Now it’s time to try out this palette♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Mitt «makeup-junkie-hjerte» hoppet over et par slag da jeg så hva som kom i posten i dag. De siste dagene har vært så utrolig fine og overveldende med surpriseparty og alt, så jeg hadde jo helt glemt det som gjorde dagen min forrige uke; At jeg fikk bestilt Kyshadows-paletten før den ble utsolgt igjen! Når det kommer til sminke liker jeg for det meste å holde meg til de gode gamle favorittene, men én ting jeg elsker å eksprimentere med er øyenskygger. Da jeg så disse øyenskyggene første gang var jeg solgt – det var sminkekjærlighet ved første blikk. Jeg elsker alle fargene, og alle tutorials jeg har sett har gitt fantastisk resultat. Mitt førsteinntrykk? Det er mye mindre enn jeg trodde, haha. Jeg trodde det skulle være dobbelt så stort! Jeg har ikke prøvd det enda da, men det kommer jeg nok til å gjøre sekundet jeg er ferdig med dette blogginnlegget. Hvem vil ha en step-by-step-tutorial? Rekk opp hånden (og legg igjen en kommentar om at du har hånden i været, jeg kan tross alt ikke se dere). Sminkekosten på bildet er forresten min absolutte favoritt til øyenskygger. Den er fra Estée Lauder, og heter «Blending Shadow Brush 25». Den er, som navnet tilsier, egentlig beregnet på blending, men jeg bruker den til stort sett alt. Nå er det på tide å teste palettet, dette er så gøy!!♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Såå lekre farger!! Søren at jeg glemte helt å kjøpe dette.. hah! Det ser superfint ut, og det hadde absolutt vært noe jeg kunne ha “øvd” meg på. Må bli flinkere til å bruke/legge øyenskygge altså. Er så fint! Så jeg sier gjerne jatakk til tutorial! :-D

Leave a Reply