Invitasjon til jentekveld → Oslo-området

• • • • • • • • • • • •

Onsdag: Romerike/Lillestrøm

Torsdag: Bærum/Fornebu

• • • • • • • • • • • •

Jenter – er dere klare for jentekveld? Denne uken smeller det, og jeg gleder meg masse! Denne uken er det Oslo-området som står for tur, og det vil bli arrangert jentekveld både onsdag og torsdag. Her kjører vi samme opplegg som vi gjorde i Bergen, altså at jeg inviterer 3-4 av dere på en intim og hyggelig middag. Disse jentekveldene er for dere som allerede har lest boken, og under middagen kan vi snakke om temaet, dele tanker og erfaringer og rett og slett ha en megahyggelig kveld :)

Ikke vær sjenerete folkens, kom kom! Dette blir SÅ hyggelig, og jeg håper dere har lyst til å være med. Send meg en mail på cath@cathinthecity.com med hvilken dag/sted du ønsker å være med :) Gleder meg til å høre fra dere, og ikke minst spise middag og ha en skikkelig koselig jentekveld sammen med noen av dere allerede om et par dager♥ Klem Cath.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply