In My Livingroom

Adlinks

I love these 

→ Get the big one HERE and the small one HERE ←

Oh so cute 

Hi sweetiepies! So this day didn’t go as planned at aaall, haha. The jetlag kicked in, and I fell asleep around 6am this morning, and woke up at noon. Jeez!! I had lunch plans with my love Eirín, so I’ve enjoyed some wonderful hours with here, before it was back to business and getting done everything I should’ve done this morning, hah. So anyway, you remember the flower pot I showed you a while back, that I spray painted black? I loved it so much that I just had to get the smaller version as well. Amalie and I spray painted it when it was dark out, so the result isn’t that good, but I still love it. So cute, right?! I’m so so so happy with them. Note to self though; Water the plant! Hahah. Now I’m gonna enjoy a glass of wine and a new episode of The Real Housewives of Beverly Hills (halleluja), then I’ll give the productive business day another shot tomorrow, hah. See you then

• • • • • • • • • • • • • • • •

Hei søte dere! Denne dagen gikk ikke som planlagt i det heele tatt. Plutselig kicket jetlaget inn, og denne frøkenen sovnet ikke før i 6-tiden i dag tidlig. Jeg våknet i 12-tiden, og jeg hater når det skjer! Så mange gode jobbtimer borte vekk, bah. Jeg hadde en lunchavtale med min kjære Eirín, så det ble frokosten sammen med litt herlig kvalitetstid. Etter det bar det rett hjem for å fortsette den slappe arbeidsdagen, og nå tenker jeg at et glass vin og den nyeste episoden av The Real Housewives of Beverly Hills (halleluja) er en god måte å avslutte dagen på. Men først ville jeg bare titte innom og vise dere det nyeste tilskuddet i dekoret mitt hjemme! Dere husker vel når jeg spraymalte den store blomsterpotten svart her? Jeg ble så fornøyd med resultatet at jeg gikk tilbake og kjøpte den lille også. Den ble spraymalt midt på natten av meg og Amalie, med lommelykt på iPhone som eneste lyst, så resultatet ble kanskje ikke like bra, men jeg syns fortsatt at den er utrolig fin. Jeg syns det ble så fint med to matchende! Note to self: Den store trenger vann, haha. Foreløpig står den bare som pynt på stuebordet, men denne uken tenkte jeg å finne en fin plante som kan være oppi. Nei, nå runder jeg av her, og satser på en mer produktiv dag i morgen. Vi sees da

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  • says

   Sant den er fin? :) Det var en ferdig tv-benk-løsning, så kjøpte jeg bare hyller ekstra for å ha inni. Planen var å bare ha den hengende på veggen (handyman-kjæresten min fikset), men siden det er mye vekt i skapene må vi ha bein på. Kjæresten har sveiset noen kule og rustikke bein, siden de fra Ikea var for lave, så satser på at det blir superfint ♥

   • Johanne says

    Tusen takk for godt svar! Har også gått bort ifra ikea sine ben – de er rett og slett for korte. Blir sikkert superfint med rustikke ben, håper du legger ut bilder!

 1. Tina says

  Hehe, mulig dumt spørsmål, men hva slags plante har du oppi den store vasen? dette var dødskult, men er litt usikker på hvor jeg får tak i en slik plante? … håper på svar:) klem

Leave a Reply