Home Office 2.0

• • •

It’s gotten a makeover 

• • •

Sunday werkin’

Hi lovies, and happy Sunday! Here’s a little sneak peek of my home office, which is looking completely different now with the chalk paint wall. I definitely liked it before too (see pics here), but it’s so much more inviting and cozy now, and I think it looks more calm in a sense. Earlier I had lots of pictures on the wall, in addition to a white deer head, haha, but now I don’t want to «clutter» the pretty wall. I’m not sure what I’ll do here yet – maybe a cool shelf, or one or two bigger pictures.. What do you guys think? You always give me the best advice, haha.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hei fine, og god søndag til deg! Her er en liten titt på hjemmekontoret mitt, som har fått et helt annet uttrykk nå, med den grå kalkmalingen. Jeg likte det veldig godt før også (se bilder her), men jeg syns det ser  mye mer innbydende og koselig ut nå, og atmosfæren er litt roligere på en måte. Tidligere hadde jeg mange bilder og et hvitt hjortehode fra Etsy på veggen over skrivebordet, men jeg vil ikke «rote til» veggen nå som det er så fin effekt i malingen. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre her enda.. Kanskje en kul hylle, eller et eller to større bilder. Hva syns du? Jeg får alltid de beste rådene av dere.

I absolutely love the chalk paint, by the way. It looks different all through the day! In daylight you really see the effect, when I light candles at night it looks totally different.. I’m so happy with it! So this is where I’ll spend most of my Sunday. I have a reeaaally crazy busy week coming up, so I need to do a lot of work to prepare everything, and hopefully avoid a lot of stress once the week gets started. After that, I have some more quiet weeks coming up, which suits me perfectly as I want to enjoy the time before Christmas to the fullest.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg elsker forresten kalkmalingen så mye! Den forandrer seg liksom gjennom hele dagen.. I dagslys ser man virkelig effekten godt, mens på kveldstid når jeg bare har tent stearinlys, ser den helt annerledes og mye roligere ut. Ah, så fornøyd altså! Uansett – dette er hvor min søndag blir tilbragt, ettersom jeg har en ekstremt hektisk uke i vente. Da må jeg forberede så mye som mulig i dag, slik at jeg forhåpentligvis unngår unødvendig stress til uken! Etter det har jeg noen roligere uker i kalenderen, som passer meg perfekt, slik at jeg virkelig får gjort det meste ut av førjulstiden. Så koselig!

Have a wonderful day, sweeties

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *