Grey on Grey

Dress & Coat: Zara / Bag: Chanel / Boots: Alexander Wang –

I feel like I say this every time I buy something new – but I’m so in love with these pieces! So comfy, so chic, and so my style. Today we shot with Julia’s new lens, it’s always fun to try something new. It’s slightly wide angled, and I think the pictures turned out really cool. What do you guys think? Maybe something for my Xmas wish list!

Other than my pretty new grey pieces, I seriously feel like it’s almost bedtime now. I’m not used to starting the day at 6am, haha! It’s probably something I should start doing more often, I’ve gotten so much done today. Now I think it’s time for a power nap though, as I’m barely able to keep my eyes open. I hope you’re all having a wonderful day

• • • • • • • • • • • •

Jeg føler jeg sier dette hver eneste gang jeg kjøper noe nytt – men jeg er helt forelsket i disse plaggene! Så komfortable, så chic, og ikke minst min stil. I dag tok vi bilder med Julias nye objektiv, det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Dette er akkurat litt vidvinkel, og jeg syns bildene ble skikkelig kule, jeg. Hva med dere? Kanskje jeg må sette den på ønskelisten til jul!

Ellers – jeg føler det snart er på tide å legge seg. Jeg er på ingen måte vant til å starte dagen klokken 6 om morgenen, haha! Det er noe jeg skal vurdere å begynne med – herregud så mye jeg har fått ut av dagen. Nå tror jeg imidlertid det er på tide med en liten powernap, ettersom jeg så vidt klarer å holde øynene åpne. Jeg håper dere har en nydelig dag

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Utrolig fine bilder, syns de ble skikkelig kule ! Elsker antrekket, ingenting er bedre enn klær som er komfortable og superfine i tillegg! :) Håper powernapen hjalp, jeg føler virkelig med deg, å stå opp tidlig er helt grusomt, haha :)

    • says

      Hei C :) Den er ikke særlig varm nei, men den er derimot ganske oversized, så det er masse plass til store ull/strikkegensre inni. Det var litt derfor jeg ville ha den, de andre kåpene mine ser nemlig ikke så fine ut med tykke lag under :) Klem ♥

Leave a Reply