Gratulerer med dagen

Hi lovies! So today is Norway’s constitution day, and I’ve gotten to wear my beloved bunad. I’ve spent the day so far with my family with a yummy breakfast, watching the parades and champagne in the sunshine, and now we’re off to spend the rest of the day with friends with even more champagne, and barbecue. It usually always rains on the 17th of May here in Bergen, but today we’re blessed with amazing summer weather, and I’m so excited for the rest of the day. I don’t think I told you, but last year on this day is totally black for me, and I don’t think I’ve ever been as drunk, hahah. That is not going to happen this year, and I’m excited to actually remember the day when I wake up tomorrow. I hope you’re all having an amazing day, and remember; It’s totally okay to have a glass of champagne to celebrate us Norwegians even though it’s just a regular Wednesday for you. Haha! Lots of love

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei fine dere, og gratulerer så mye med dagen! Hipp hipp hurra! Dette har vært en helt nydelig dag så langt, med vakre bunader, frokost med familien, 17. mai-tog og champagne ute i solen. Jeg føler alle andre har champagne-frokoster med venner på den store dagen, og det er sikkert superhyggelig, men jeg er så glad i tradisjonen med å tilbringe morgenen med familien. Nå er vi bare kjapt hjemme for å skifte, så blir det grilling, champagne og festligheter med venner resten av dagen! Det gleder jeg meg masse til. Jeg tror ikke jeg nevnte noe om det i fjor, men fjorårets 17. mai-feiring er helt svart for meg, hahah. Jeg tror jeg aldri har vært så full noensinne, og det skal absolutt ikke skje igjen i dag. Nå blir det drikking med måte for å feire det fantastiske landet vårt, og jeg gleder meg til å faktisk huske den store dagen når jeg våkner i morgen! Uff.. Jeg håper ikke jeg er den eneste som har gått på en nasjonaldagsmell, haha. Uansett – jeg håper dere storkoser dere i dag! Masse kjærlighet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply