Good For Me

Annonse

Som dere vet har dette vært et ganske spesielt år for meg – jeg har hatt det mest hektiske året i mitt liv! Det har selvsagt vært fantastisk gøy, men det har dessverre gått utover et par ting. Blant annet kosthold og helse! Jeg føler jeg hele tiden leser om mennesker som glemmer å spise i stressende perioder, men jeg er stikk motsatt, haha. Jeg spiser for en hel landsby når jeg er stresset, og valgene er dessverre ikke alltid så næringsrike. Etter en 14-timers arbeidsdag i Oslo, og jeg endelig lander i Bergen igjen, skal jeg innrømme at det frister mer å kjøre innom drive-in på McDonalds enn å kokkelere næringsrik mat fra bunnen av. Det jeg merker mest er at det virkelig går utover energinivået mitt, og immunforsvaret har heller ikke vært på topp. Akkurat nå trenger jeg jo all energi jeg kan få, og jeg har på ingen måte tid til å bli syk! Derfor startet jeg med kosttilskudd for en tid tilbake, og det er jeg så glad for. Nå skal det sies at kosttilskudd på ingen måte kan erstatte et næringsrikt kosthold, men det gir meg absolutt et dytt i riktig retning! Jeg valgte å starte med kosttilskudd fra Good For Me for å få tilbake energien, og for å holde meg frisk og fin gjennom hele forkjølelses- og influensasesongen som herjer nå om høsten og den kommende vinteren.

Når det kommer til helse- og kosttilskudd er jeg alltid skeptisk – det er så mange annonser som popper frem her og der med mirakelprodukter og supertilbud man bare  prøve. Det har jeg lite tro på, og derfor er jeg så glad for at Good For Me står for helt andre verdier. Ordtaket deres er «Ingen mirakelkurer, bare kosttilskudd av god kvalitet», og de er alltid ærlige på markedsføringen sin. Etter en runde på nettsiden landet jeg på fire kosttilskudd som passet meg og mine behov perfekt.

Acai

Acai er noe jeg har lest masse positivt om i mange år, men jeg er bare ikke typen til å gå på helsekost og kjøpe en hel haug forskjellige rare ingredienser, pulver, spesielle bær osv til å bruke i kosten, haha. Jeg liker det enkelt! Derfor passer det meg perfekt å ta det som kosttilskudd istedenfor. Acai er en vill bærart som vokser i Sør-Amerika, og er kjent som en utrolig sterk og naturlig antioksidant. Acai-kosttilskuddet beskytter cellene, styrker immunforsvaret, og er godt for hud, hår og negler. Det promoteres av selveste Oprah Winfrey som ett av de meste næringsrike og styrkende kosttilskudd i verden. Good For Me Acai består av ren, frysetørket acai, og dette kommer jeg definitivt til å fortsette å ta. Jeg er så glad for at jeg oppdaget det!

Vitamin D 

Vitamin D kalles også solskinnsvitaminet, og grunnen til det er at kroppen produserer vitaminer når man blir eksponert for sollys. I Norge er det imidlertid ikke så mange soldager i året, og ihvertfall ikke i Bergen, haha. Derfor har en ekstremt stor andel nordmenn underskudd på vitamin D, som er veldig synd. Vitaminet forebygger nemlig benskjørhet, bidrar til å styrke immunforsvaret, og styrker skjelettet. Mye ny forskning tyder også på at flere typer kreft kan forebygges dersom man har normale verdier av D-vitamin, og særlig godt dokumentert er det at D-vitamin reduserer risikoen for å få brystkreft.

Er det en jeg virkelig stoler på når det kommer til råd om kosttilskudd er det min kjære far, da han leser omtrent alt som finnes av forskning og alltid er oppdatert på den nyeste vitenskapen. Han har virkelig overbevist meg om viktigheten av vitamin D, og spør meg alltid om jeg husker å ta det. Jeg ser på D-vitamin som et av de viktigste tilskuddene jeg tar!

Psst; Kjøper du to andre produkter fra Good for Me får du alltid D-vitamin gratis med på kjøpet!

Multivitamin

Multivitamin er proppfull av vitaminer, antioksidanter og mineraler. Det bidrar til en funksjonell kropp i balanse, og er spesielt god å ta for oss som til tider har dårlig kosthold. Igjen, kosttilskudd kan ikke erstatte et næringsrikt kosthold, men dersom du ikke alltid klarer å spise sunt og variert nok til at kroppen får i seg alt den trenger hver eneste dag, da kan multivitamin med mineraler være noe for deg. Det passer med andre ord meg perfekt! Good For Me Multivitamin er nøye sammensatt for å hjelpe kroppen i balanse når det er underskudd på et vitamin eller mineral. Innholdslisten er bred og inneholder blant annet vitamin B, C, D, E og K2, i tillegg til kalsium, magnesium, krom, sink og mange andre mineraler.

Omega 3

Omega 3 er et kosttilskudd som passer for alle. Kroppen klarer ikke å produsere Omega 3, og derfor må vi tilføre det gjennom kosten gjennom å spise fisk, planteoljer og Omega 3-tilskudd fra fisk. «Good For Me Omega 3» er et helt nytt produkt, med unike råvarer som kommer fra villfisk utenfor Ålesund. Et fiskemåltid 2-3 ganger i uken er helt supert – men helst ikke mer ettersom fisk fra havet nemlig inneholder miljøgifter som det er viktig å begrense inntaket av. Dette kosttilskuddet er renset for miljøgifter, og er perfekt å ta de dagene du ikke spiser fisk. Personlig spiser jeg alt for sjelden fisk, så dette kosttilskuddet ser jeg på som kjempeviktig.

Nå gjenstår det bare å komme tilbake til gode rutiner med næringsrik mat hver eneste dag, som jeg sakte men sikkert jobber med. Det – kombinert med disse kostilskuddene, blir en uslåelig kombinasjon! Å ta vare på helsen er jo noe av det viktigste vi gjør, og vanene våre nå legger grunnlaget for helsen vår livet ut. Jeg må si at D-vitaminet utmerker seg spesielt hos meg som en favoritt, fordi det ikke er noe vi kan få gjennom kosten. Benskjørhet er vanligere enn man tror og det er mange som utvikler dette med alderen. Derfor syns jeg dette er spesielt viktig å ta, slik at jeg kan ha et sterkt skjelett livet ut.

Husk at dette er produktene som passer meg og min situasjon best, og at det ikke nødvendigvis er fasiten for alle. Good For Me fører 12 forskjellige kosttilskudd som du kan lese utfyllende informasjon om på nettsiden for å finne ut hva som dekker dine behov på best mulig måte.

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Amelia says

  It’s good to take care about your health, but I think you’re don’t need so much pills in your age. For example, when I said to my uncle (who is doctor) that I’m using Omega 3 for healthier skin, nail, etc., he said to me “You don’t need Omega 3 in your age, your liver are healthy, just eat fish (for example sardines) few times in a week and it will be enough”. I agree we need vitamines in these cold days, but we need to be careful. It’s all chemistry, and too much of it is not good, I believe. I like to use Magnesium direct, because it’s good for muscles and give our body energy… and that’s all… But every day I make myself rich smootie in blender, and that way my body gets a tons of vitamins. Also, every day I eat at least 1 banana, it’s rich with mineral K, which is great for heart. Nuts are full of Omega 3 too. For vitamin D, just spend 10 minutes on the sunny day and your needs are satisfied. Don’t be mad because of this comment, I even don’t know what you wrote on Norwegian, but I think it’s about this… I just have a need to tell you nature is the best cure. I don’t think these habits are super wrong, but chemistry is chemistry. Farmasy has a huge lobby, they just need to sell things and grab money… Kisses to my sweet Cathrine :) :* :*

  • says

   Hi sweet Amelia :)

   I’m of course not mad at your comment, I think you’re making solid points and I absolutely agree with you. If you’re good at getting everything you need through your diet, that’s great! I write in the post that I unfortunately am not, and that my favorite product is the vitamin D, because here in Norway we have very few sunny days a year, especially here in Bergen where it’s mostly raining. Since we can’t get Vitamin D through our diets, I think it’s a very important supplement to take as it strengthens our bodies and can prevent breast cancer according to new research.

   I absolutely agree with you regarding the pharmaceutical industry, and that’s why I chose to work with this site, Good For Me. I write in the post that I have no faith in the pop up-ads with miracle products. Good For Me’s slogan is «No miracle products, just supplements of high quality». Their quality is high and pure, and for instance the Omega 3 vitamin is made of fish from Norway’s coast line.

   If you manage to eat varied and healthy enough to get all the vitamins you need, that’s great. But for those of us who aren’t as good at it, I think taking high quality supplements is a good idea to keep healthy and energized :)

   Lots of love ♥

 2. silje says

  Dette var virkelig en god guide, tusen takk for gode råd og info! Har en mamma som er lik pappaen din, og hun har fyllt hodet og skapet mitt fullt av vitaminer osv. Men jeg får det ikke alltid med meg;) Dette er første gang jeg føler jeg forstod det ordentlig, på et språk og en arena jeg skjønner og kjenner meg igjen i, woopwoop!

  • says

   Så utrolig hyggelig at du likte innlegget, tusen takk for fin kommentar ♥ Haha, jeg kjenner meg igjen i å ikke alltid få med meg alt vitaminsnakket, det hender jeg kobler litt ut. Men jeg har ihvertfall forstått at D-vitamin er utrolig viktig, og pappa sørger for å følge opp at jeg tar det, hihi.

 3. Val says

  Er det ikke tilstrekkelig med D-vitamin i multivitamintilskuddet siden du velger å ta D-vitamin i tillegg? Med tilstrekkelig mener jeg da om det multivitamin inneholder en lavere dose D-vitamin enn det som er anbefalt. Må innrømme at jeg heller ikke aner om det går an å få for mye D-vitamin, men jeg antar det ikke er fare knyttet til det..

 4. Marte says

  D-vitamin er superviktig, og som du skriver med tanke på å forebygge forskjellige kreft typer og spesielt brystkreft. Vi som ikkje bur der sola skinner kver dag, har nok eit lite d-vitamin nivå. Eg har en jobb der eg er store deler i sola i vinterhalvåret. Har hatt brystkreft, så målte nivået mitt og det var på 43 da , etter å ha vert så masse i sola, i fleire mnd. Eg blei anbefalt å ligge på mellom 150-200, så for å få opp d-vitamin nivået tar tid. Eg har tatt d -vitamin kver dag og det tok meg nesten ett år å komme opp på et nivå som blei anbefalt for meg. Dei forska meir og meir på d-vitamin no , og eg har virkelig trua! :) det gir meg energi og føler meg meir opplagt, i tillegg til eg trur det hjelper meg å slippe få tilbakefall :) <3<3<3

 5. Martha says

  D-vitamin er utrolig viktig, spesielt på en årstid som denne :-) Dette kosttilskuddet skal jeg absolutt prøve ;-) Jeg har også en pappa som passer godt på at jeg får i meg det jeg trenger, haha, så jeg kjenner meg godt igjen i den :-) Han er veldig opptatt av helse og ernæring og har faktisk startet å blogge selv :-) På http://www.godtfordinhelse.no i det siste blogginnlegget skriver han blant annet om at det er viktig for oss som bor i norden å få tilskudd av vitamn D i vinterhalvåret enten gjennom tilskudd eller mat :-) Et lite tips er å spise mer av fet fisk i vinterhalvåret, det er rikt på vitamin D (sier pappa :-P)

 6. says

  Hei Cathrine, her er det dessverre såpass mange påstander jeg som klinisk ernæringsfysiolog reagerer på at jeg har skrevet en kommentar til ditt innlegg på min blogg. Dette er absolutt ikke det verste jeg har sett, og primært går kritikken på firmaet, men det er fortsatt problematisk markedsføring. Påstanden om D-vitamin og kreft er muligens ulovlig, spesielt slik den er formulert på deres nettside.

  Håper mine kommentarer kan inspirere til forbedring!

  http://bit.ly/1OPA0Tg

Leave a Reply