Glossy Lips with Kardashian Beauty

Annonselenker

Glossy glossy

I’m a sucker for glossy lips. I’ve tried to pull off the «nude matte lips» trend, but it simply doesn’t work for me. I look like I have a 40º fever with it to be honest, haha. No, what works for me is glossy lips in a fresh color, the favorite being a bright pink shade. I needed some new products as I was out of my old ones, and decided to try something new. I ended up with a lipliner from Isadora and a lipgloss from Kardashian Beauty, and I’m super happy with the result they give!

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg er en sucker for glossy lepper. Jeg prøvde meg på den store «matte nude lips»-trenden som Kylie Jenner satt i gang, men jeg tror ikke jeg kunne kledd den mindre. Jeg ser ut som at jeg har 40 i feber med den, haha. Nei, det som funker for meg er glossy lepper i en frisk farge, og favoritten er en fresh rosatone. For litt siden trengte jeg nye leppeprodukter, ettersom jeg var helt tom for de gamle, så da bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg bestilte en lipliner fra Isadora og en lipgloss fra Kardashian Beauty, og jeg er superfornøyd med resulatet de gir!

How I use them

Isadora Perfect Lipliner in the color heather HERE

I always wear a lipliner under my lipgloss, because the color lasts so much longer than the gloss itself. When the gloss has worn off, I still have a fresh pink color underneath! I think the color of this is absolutely beautiful, and it works just as well alone, as with a gloss over it. I usually overdraw my lips a tiiiiny bit, and I’ve learnt the perfect trick to avoid looking like a clown; Simply overdraw only at the center of your lips. A tiny bit underneath and a tiny bit above, and let the sides of your lips be as they are. Your lips will look way plumper, and you won’t look like a clown. You’re welcome.

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg bruker alltid lipliner under lipglossen, rett og slett fordi fargen fra liplineren holder mye lenger enn glossen. Når glossen har forsvunnet har jeg fortsatt en frisk rosafarge på leppene i timesvis! Jeg syns fargen på denne er helt nydelig, og den fungerer like godt alene som med gloss over. Jeg pleier å overtegne leppene piiittelitt, og jeg har lært det perfekte trikset for å overtegne leppene uten å ende opp med å se ut som en klovn; Alt du trenger å gjøre er å overtegne kun på midten av leppene. Det vil si rett over midten, og rett under midten. La sidene være som de er. Det gir inntrykk av fyldigere lepper, uten at det ser ut som at du har gått bananas med liplineren. You’re welcome.

Kardashian Beauty Honey Stick Lipgloss in the color Wild Honey HERE

This gloss has a lot of shine and color, and I just love it! It does have a lot of shine though, so I don’t apply too much at a time. Above you can see the difference on my upper and lower lip – with the gloss and without the gloss. I think it gives so much «life» to my face, and I’m super happy with it.

• • • • • • • • • • • • • • •

Denne glossen har masse shine og masse farge, og jeg er blitt så glad i den allerede. Jeg overdriver ikke når jeg sier masse shine, så jeg bruker ikke så alt for mye av gangen. Over kan dere se forskjellen på overleppen og underleppen min – med og uten gloss. Jeg syns den gir så mye «liv» til ansiktet mitt, og jeg er knallfornøyd med den.

The cherry on the sundae is putting a tiny bit of shimmer on your finger, and carefully dabbing it on to your cupid’s bow. It will give even more plumpness to your lips, and a great result!

• • • • • • • • • • • • • • •

Prikken over i’en er å ta litt shimmer på fingeren, og forsiktig klappe det på amourbuen. Dette vil gi enda mer «plumpness» til leppene dine, og et fantastisk resultat!

I hope you liked this little tutorial

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply