Girls Night Pt. I

The first girls night of the week went so well! I’m still all smiles after the wonderful day I had yesterday. I arrived in freezing Lillestrøm way underdressed (probably a good idea to check the weather forecast before I leave today), met up with the sweet Kjersti and a journalist, and had a great interview and photo session. Then Kjersti and I hung out for a few hours, before the lovely Trine, who by the way writes an amazing interior blog at Klisjehjemmet, joined us. We had a yummy dinner and talked a whole bunch about the subjects in my book, and a whole bunch about everything else too, hah. I took the last flight home, and in just a few hours I’m off again!

• • • • • • • • • • • •

Ukens første jentekveld gikk så bra! Jeg sitter fortsatt og smiler for meg selv etter den herlige dagen jeg hadde i går. Jeg ankom iskalde Lillestrøm med alt for lite klær (sannsynligvis en god idé å sjekke værmeldingen før jeg reiser i dag), og møtte opp med nydelige Kjersti og en journalist. Vi gjorde et skikkelig fint intervju, som jeg gleder meg til å se på trykk! Etter intervju og photoshoot ble det cafékos, shopping og skravling med denne søte jenten, før herlige Trine joinet oss. Hun skriver en helt utrolig bra interiørblogg på Klisjehjemmet! Anbefales til tusen. Vi skulle egentlig være flere, men etter litt misforståelser ble det bare oss tre, som egentlig ikke gjorde meg noenting – det var jo så hyggelig!

Travel bag – I of course always have my book with me♥

• • • • • • • • • • • •

Reisevesken – og som alltid hadde jeg boken min med meg! Du finner den her

This café was so cosy! I want to go back to Lillestrøm only so I can enjoy this chocolate bun again, haha. Luckily I’m headed back for a book signing December 5th!

• • • • • • • • • • • •

Denne caféen var så koselig! Jeg vil tilbake til Lillestrøm så jeg kan nyte denne alt for digge sjokoladebollen en gang til, haha. Heldigvis skal jeg tilbake for boksignering den 5. desember, håper dere vil komme♥

YUMS!

Now I’m about to hop in the shower and head back to Oslo. I’ve gotten some questions on why I didn’t just spend the night instead of traveling back and forth – but the truth is that my routines are so important to me. My life is so crazy right now, and what really keeps me sane is cuddling up in the couch with my boyfriend at the end of the day, with Bella on my lap, watching a show and just.. Breathe. Plus, I absolutely hate both packing and un-packing, and with day trips I don’t have to worry about that, hah. Besides – I’ve traveled back and forth to Oslo so many times by now, I go on complete auto pilot mode and it’s like taking the bus for me now. Anyway, my plane leaves in a few hours, and I won’t land back home until midnight. Today I’m doing another interview, and hosting a girls night for no less than five beautiful girls. I’ll definitely squeeze in some time to update you guys though. Have a super duper day♥

• • • • • • • • • • • •

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, før jeg vender snuten tilbake til Oslo. Jeg har fått et par spørsmål om hvorfor jeg ikke bare overnatter i Oslo fremfor å reise frem og tilbake, og sannheten er at jeg rett og slett er helt avhengig av rutinene mine. Livet mitt er så crazy akkurat nå, og det som virkelig holder meg gående er de koselige rutinene jeg har – som å krølle meg sammen i sofaen i kjærestens armkrok helt på slutten av dagen, og se en serie mens Bella ligger i fanget mitt og sover. Eller morgenene, når jeg alltid gir meg selv 10 minutter ekstra før jeg står opp for å kose med en søvnig liten hund, og snakke litt med kjæresten før dagen startes for fullt. Da får jeg sånn ro i sjelen! Pluss – jeg hater å både pakke og å pakke ut, og med dagsturer slipper jeg det, haha. I tillegg har jeg reist tur/retur Oslo så mange ganger at jeg går helt på autopilot, flyreisen blir nesten som å sette seg på bussen for meg nå. Uansett – nå går flyet mitt om et par timer, og jeg  lander ikke i Bergen før midnatt. Enda et intervju, og jentekveld med intet mindre enn fem vakre jenter står på planen! Jeg skal definitivt få skvist inn litt tid til blogging mellom slagene, så vi snakkes senere! Ha en nydelig dag så lenge♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    I think it’s super important to stick to the routines that make you feel safe! Of course it’s only good to break routines from time to time but if they just make your life better and more bearable then why change that? I would love to attend one of your Girls Nights, they sound absolutely amazing! xx

  2. Ane says

    Hei! Jeg digger virkelig både deg og bloggen din, du virker som en veldig herlig jente! Men jeg må bare påpeke hvor stor miljøbelastning det er at du flyr så mye. Skulle ønske at du og andre med dine vaner kunne se dette. Fair nok at det er praktisk for deg og at du vil slappe av mellom slagene, men hvis man ser på et litt større bilde av det, så har det stor skadevirkning på klimaet. Folk som flyr mye i forbindelse med jobb og insisterer på flere utenlandsturer per år er virkelig miljø-værstingene, og ser man på gevinsten ved tiltak som f.eks. resirkulering og elbil blir dette nærmest som dråper i havet sammenlignet (dette gjelder også sammenlignet med det store kjøttforbruket her i vesten, men det skal jeg ikke begynne å mase om ;) ) Kanskje du kan ta dette litt i betraktning når neste jobbreise skal planlegges eller neste feriereise bestilles? :)

    Mvh miljø-engasjert student

Leave a Reply