From The Garden to My Coffee Table

F r e s h    f l o w e r s ♡

As you guys well know, a weekly flower run is an absolute must for me, but today I didn’t have to go further than out the door to my own garden! It’s full of pretty flowers nowadays, and I just couldn’t help myself and brought some of them inside. It’s free, and the flowers are just as pretty as the one you buy; Score! If you don’t have a garden – don’t worry! Just go to your neighbor and steal from them. Hah, I’m kidding. But any forest or meadow is filled with pretty flowers these days – and it’s perfectly OK to steal a little bouquet from nature.

• • • • • • • • • • • • • • •

Som dere vet er en «weekly flower run» et must for meg, men denne uken trengte jeg ikke å gå lenger enn til min egen hage! Den er nemlig full av fine blomster for tiden, og i dag tok jeg enkelt og greit med meg et par inn. Gratis, og minst like fine som blomstene i blomsterbutikken; Score! Hvis du ikke har en hage å plukke blomster fra, ikke fortvil – bare stjel fra naboen. Jeg tuller, haha. Men all slags skog, enger eller grønne områder er fulle av blomster for tiden, og jeg syns det er helt OK å låne en liten blomsterbukett fra naturen.

These are so pretty at my coffee table – win!! Now it’s time for some dinner, and later I’ve planned a little Real Housewives marathon in bed. I can’t wait!

• • • • • • • • • • • • • • •

Disse gjør seg så fint på stuebordet mitt! Nå er det på tide med en sen middag, og senere står et Real Housewives-maraton på planen. Jeg gleder meg!

♡ ♡ ♡

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply