Friday Favorites + Kylie Jenner Cream Shadow

Some friday favorites..

..and some not so much. Hi lovies, and happy Friday! The rain is seriously smashing down on my roof right now, and I’m cuddled up inside with my coffee cup in one hand, and rubbing Bella’s yummy with the other, hah. I love rain when I don’t have to be outside, it’s so cozy! So anyway, today I thought I’d show you some Friday favorites, and give you my verdict on Kylie Jenner’s eyeshadow «Creme Shadow» in the color copper. I was planning to buy the eyeshadow palette, but unfortunately I missed the date, and I just wanted something to console me, haha. That ended up being this one!

• • • • • • • • • • • • • • •

..and some not so much. Hei søte dere, og god fredag! I skrivende stund hamrer regnet ned på taket, og jeg har tullet meg inn i et teppe, med en kaffekopp i den ene hånden, og så koser jeg med Bella sin mage med den andre, hihi. Jeg elsker regn når jeg ikke trenger å være ute, det er jo så koselig! Uansett, i dag tenkte jeg å dele noen fredagsfavoritter med dere, og ikke minst dommen over Kylie Jenners øyenskygge «Creme Shadow» i fargen Copper. Jeg skulle egentlig kjøpe øyenskyggepalettet (det ser så fint ut), men tok feil av datoene, og endte opp med å bestille denne som en slags trøst, selv om jeg aldri bruker kremskygger..

The verdict? I absolutely didn’t like it at all!!! Haha. It was seriously awful on me. I’ve never really thought that I have wrinkly eyelids, but when this thing came on? I looked like I was 100 years old, as the shadow highlighted every single little fine line there was. Absolutely not a good look for me. But I never wear creme shadows as the crease so much on me, and I never really wear gold eyeshadow either, so I guess the blame is on me. I really want to get my hands on the eyeshadow palette though, it looks perfect!

• • • • • • • • • • • • • • •

Dommen? Jeg likte den absolutt ikke!! Haha. Den så virkelig helt grusom ut på meg. Jeg har aldri tenkt over at jeg har spesielt rynkete øyelokk, men når denne kom på? Jeg så ut som at jeg var 100 år gammel, ettersom kremskyggen la seg i hver eneste lille fine linje og pore, og de lyste liksom bare opp. Virkelig ikke en fin look for meg.. Men herregud, jeg bruker aldri kremskygger siden de bare ender opp i en strek i globallinjen på meg, og jeg bruker aldri gulløyenskygger heller. So I guess the blame is on me! Jeg vil heller få tak i øyenskyggepaletten hennes, den ser helt perfekt ut.

The watch from Mockberg is new, and I looove it. I got it for an Instagram collaboration, but I wanted to show you here as well (It was sponsored). It goes perfectly with my Chanel bag, so those two are my fave accessories right now, together with my «K-necklace» from Jane König that I wear every single day. Now it’s time to head out and get a birthday present for one of my besties Kristin, as we share birthdays tomorrow! We were actually born at the same clinic, on the same day, and almost the exact same time. Isn’t that funny? We were probably screaming right next to each other, hah. Later I’m going out to dinner with my whole family, and I cannot wait. Last year my brother got us all gift cards for a four course dinner at one of Bergen’s finest restaurants for Christmas, and we of course used them together. This year he got us a 12 course dinner at one of my favorite restaurants, so I think it’s safe to say that we’re all gonna get full tonight. I’ve never had a dinner like that, so I’m really excited. See you tomorrow, babes

• • • • • • • • • • • • • • •

Klokken fra Mockberg er ny, og jeg eeelsker den. Jeg fikk den i forbindelse med en Instagram-kampanje, men jeg vil gjerne vise dere den her også (Den ble sponset). Den passer helt perfekt sammen med Chanel-vesken min, så det er to av mine favoritter akkurat nå, sammen med «K»-smykket mitt fra Jane König som jeg bruker hver eneste dag. Nå er det på tide å komme seg ut i regnet, og kjøpe bursdagsgave til en av mine aller beste venninner, Kristin. Vi deler nemlig bursdagen i morgen! Vi ble faktisk født på samme klinikk, på samme dag, ca akkurat samtidig. Er ikke det litt morsomt? Vi lå vel der og skrek rett ved siden av hverandre, hihi. Senere bærer det ut på middag med hele familien, og det har vi gledet oss til i flere måneder. I fjor ga min veldig generøse storebror gavekort på fire-retters middag på en av Bergens fineste restauranter til alle til jul, og vi brukte de selvfølgelig samtidig. Nå sist ga han oss gavekort på 12-retters på Colonialen – en av mine favorittrestauranter! Jeg har aldri vært på 12-retters før, men jeg kan se for meg at vi må trilles hjem etterpå. Det blir virkelig kjekt! Vi sees i morgen, søtinger

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Hanne says

    Åh så synd med øyenskyggen, men kanskje det er mulig å bruke den som en highlighter? Så har du kanskje et annet bruksområde for den! Tusen takk for en fin og inspirerende blogg – den er helt klart et must for inspirasjon i hverdagen! Kos deg masse med feiring!

Leave a Reply