Flora By David-Andersen

Annonse

F L O R A

For akkurat 140 år siden i dag åpnet David Andersen dørene for aller første gang. Tenk det! 140-års jubileumet må selvfølgelig feires, og i den forbindelse har de børstet støv av en gammel og unik emaljekolleksjon, som hadde stor suksess på 80-tallet. Kolleksjonen heter «Flora» og er en liten samling nydelige anheng, inspirert av den norske floraen. Smykkene er i forgylt søv og emalje, håndlaget og håndmalt i Oslo!

Er de ikke nydelige?! Jeg er helt forelsket i disse smykkene, og har gått med de hver eneste dag siden jeg fikk de. Jeg tror de må være de vakreste smykkene jeg eier! Jeg er spesielt glad i firkløveren. Da jeg var liten arvet jeg nemlig et firkløversmykke av min kjære farmor, som jeg brukte jevnlig gjennom hele barndommen. Jeg har fortsatt smykket den dag i dag! Derfor var det litt ekstra stas for meg med denne nye versjonen, i en nydelig og dus turkis farge. Og den gule sommerfuglen, da.. Er den ikke fin? Sommerfugler representerer så mye positivt og fint syns jeg, og den gule fargen er så vakker. Jeg valgte å ha forskjellig lengde på smykkene slik at jeg kan gå med de samtidig! De passer jo så utrolig fint sammen.

Firkløversmykke: HER / Sommerfuglsmykke: HER

Emaljekunsten er en tradisjonsrik kunstart som har vært viktig for David-Andersen siden dag én. Bak denne kolleksjonen ligger det mye tradisjon, lidenskap, arv og solide verdier – kombinert med nytenkning. Tenk at disse smykkene blir laget enkeltvis for hånd i Oslo! Det er kortreiste smykker, altså. Nei, jeg er helt ifra meg av begeistring for disse smykkene.. Jeg elsker de!

Du kan se hele kolleksjonen HER ♥

Det er noe helt spesielt med å ha smykker som betyr noe for deg, som du har lyst til å bruke hver eneste dag, og som du blir oppriktig glad i. Slik har jeg det med disse smykkene! Kanskje dette er en fin eksamensgave å unne deg selv når du er ferdig med semesteret, eller rett og slett bare fordi du fortjener det?

I kolleksjonen finner du også et vakkert silkeskjerf med floramønster. Er det ikke fint?

Dette silkeskjerfet kan brukes til så mangt. Hva med å pynte opp vesken, eller kanskje gjøre hestehalen hakket mer sommerlig med det?

Tusen hjertelig takk til David-Andersen for disse smykkene! De kommer til å henge rundt halsen min hver eneste dag

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply