Fall Necessities & VIP Sale Code

Annonselenker

Bag: Here / Boots: Here / Sneakers: Here / Teddy jacket: Here

• • •

Good morning lovies! I’m finally feeling a little better, which feels absolutely amazing. YAY! Today I thought I’d start the blog day by sharing my latest fall buys and sharing a VIP code that gets you early access to the Nelly sale. Not too bad, right? Later I’m sharing the recipe for one of my favorite fall drinks, which I’ve made countless times the last days when I’ve been sick. So – my absolute favorite buy in this post is the boots!! I cannot believe how comfortable they are to walk in, and I think they look so sharp and pretty. Most of my boots have heels, and I’m so tired of killing my feet with heels on long days on the run. These are absolutely perfect! I’m also in love with the sneakers, and also the bag. I have it in a smaller size, but I really wanted the bigger one as well for days when I need to bring a little more. Now they finally restocked it! It’s so simple and pretty, and it holds its pretty shape even if it isn’t full, which is a must. So – to the sale!

• • • • • • • • • • • •

God morgen, fine dere! I dag føler jeg meg endelig litt bedre, som føles helt fantastisk. YAY! I dag tenkte jeg å starte bloggdagen med mine siste innkjøp til høsten, og ikke minst en VIP-kode som gir tidlig tilgang til Nelly-salget som egentlig ikke starter før på mandag. Ikke så verst for en lørdagsmorgen, eller hva? Senere skal jeg dele oppskriften på min favorittdrikke om høsten, som jeg har laget utallige ganger de siste dagene når formen ikke har vært på topp. Uansett – den store favoritten blant mine siste innkjøp er de lave bootsene! De er så utrolig komfortable å gå med, og sitter så godt på foten. I tillegg elsker jeg at de ser så enkle, fine og «sharp» ut. Perfekt til meg som går så mye med sorte strømpebukser. Alle de andre bootsene mine har litt hæl, som jeg alltid kjenner godt utover dagen når jeg er mye på farten. Endelig fant jeg de perfekte lave bootsene! Ellers er jeg også veldig glad i sneakersene og vesken. Jeg har allerede vesken i en mindre versjon, men da jeg skulle kjøpe den store i fjor var den dessverre utsolgt. Endelig er den inne igjen! Perfekt for de litt lengre dagene når jeg må ha litt mer med meg. Den holder formen selv om den ikke er stappfull, som er et must. Så – til salget!

• • •

Early access to the sale
click here and use the VIP code

CATHVIP

• • •

If you want to check out Nelly’s sale before everyone else (with all sizes available, yay) click HERE and use the code CATHVIP. The sale is filled with so many goodies, so I think I might need to shop a little too! Let me know if you want me to make a collage with my favorites. Now I’m gonna enjoy the Saturday outside in the sunshine for a bit, before we’re headed to Ikea to buy our new TV furniture. Wii! Enjoy the day, loves

• • • • • • • • • • • •

Hvis du vil sjekke ut salget på Nelly før alle andre (og ha alle størrelser tilgjengelig, yay), klikker du HER og bruker koden CATHVIP til å låse opp salgssiden. Salget er fylt opp med såå mange fine godbiter, jeg tror nok at jeg må shoppe enda litt mer der! Gi en lyd i kommentarfeltet dersom du ønsker at jeg skal lage en collage med mine favoritter. Nå skal jeg nyte lørdagen ute i solen, før turen går til Ikea for å kjøpe nye tv-møbler. Wii! Nyt dagen, kjære dere

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply