Dress Perfection

Last night’s look

Dress: Hipanema/Infinity here

As I told you, yesterday was our constitution day here in Norway, and we of course celebrated all day! We were invited to my friend Tonje and her girlfriend for barbecue, games and champagne, and it was sooo much fun. I wanted to wear something pretty but also comfortable for the games (we get madly competitive), and I ended up with this new dress from Hipanema. It’s very similar to the one I have from Free People, just a bit longer and prettier. We actually walked past it on a buying round for Infinity last fall, and when I saw it I was like «We NEED that dress!!». I got my way, so now you can click it home here. Other than that I’ve had a super chill day after yesterday’s celebrations, with a PLL marathon in the couch. These are the last episodes before the show ends, and I think that’s a good thing. It’s getting a little ridiculous in my opinion, haha. I hope you’ve all had a great day

• • • • • • • • • • • • • • •

I går var det selvfølgelig feiring fra morgen til kveld, og her har dere antrekket mitt for siste halvdel av dagen! Vi var invitert til min fine venninne Tonje og hennes kjære for grilling, leker og champagne, og vi storkoste oss. Jeg ville ha på meg noe fint, men samtidig komfortabelt til lekene. Jeg hater egentlig konkurranser fordi jeg får så ekstremt stort konkurranseinstinkt, og er verdens dårligste taper, haha. Vel, mitt lag tapte så det sang i både kubb, potetløp, beer pong bare for å nevne noe, men jeg tok det for en gangs skyld med et smil. Det var bare gøy! Uansett – denne kjolen er både superfin og helt ekstremt behagelig, så den var perfekt til anledningen. Den ligner veldig på en kjole jeg allerede har fra Free People, bare at den er lenger og finere. Vi gikk faktisk forbi denne kjolen på innkjøp med Infinity i høst, og da jeg så den måtte jeg bare overtale de andre til å ta den inn, hihi. Den måtte jeg ha!! Jeg fikk viljen min, og nå kan du klikke den hjem her. Ellers har jeg hatt en skikkelig chill dag etter gårsdagens festligheter, med PLL-maraton i sofakroken. Nå er det de siste episodene før serien er ferdig, og det tror jeg er bra. Det begynner nemlig å bli litt latterlig syns jeg, hah. Noen som ser på som er enig? Jeg håper dere har hatt en nydelig dag

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Sunniva says

    Så bra du hadde en fin 17. mai, jeg synes det er årets beste dag, nesten som bursdag og julaften kombinert! Haha
    Og veldig enig med deg ang PLL, de kunne gjerne slutta når de fant ut hvem den første A var, nå føler jeg at de har blitt litt sånn som Lost og bare rota seg bort fordi de ikke ville gi seg mens leken var god, eller hva jeg skal si. Og hvem tar 9 mnd pause midt i en sesong? Må liksom se ferdig når jeg har sett helt til nå, men bra det er over snart :p

Leave a Reply