Denim Kinda Day

× Today’s look ×

Wearing
Shirt: Samsøe Samsøe (Infinity)
Bag: Holzweiler (Infinity)
Skirt: Zara

An outfit without a coat two days in a row – how bout that?! Blogger points for me, haha. I don’t know what happened this week, but I got so much blog motivation back for some reason. I’m loving it! Today Amalie and I have been shooting all day, which was freeeezing, so it feels so good to be back home in the warm house. She took some outfit pictures of me in some pieces that I’ve never owned before, so I’m excited to show you guys! When we shot this look it was actually pretty dark and it was raining so bad, but nothing a pretty white tunnel and Lightroom can’t fix. And how amazing is this bag by the way?! Sadly it’s not mine (yet), as I had it in my car after the shoot with Infinity yesterday and just borrowed it for the pics. I think I might need to get it. Now I’m gonna edit a ton of photos of both Amalie, myself and our friend Benedicte who joined us, see you later

• • • • • • • • • • • • • • • •

Et antrekk uten kåpe to dager på rad – how bout that?! Bloggerpoeng til meg altså, haha. Jeg vet ikke hva som har skjedd denne uken, men jeg har fått massevis av bloggmotivasjon tilbake, og det nyter jeg. Amalie og jeg har vært ute og tatt bilder i hele dag, som var iiiskaldt, så nå var det latterlig deilig å komme hjem til et varmt hus. Hun tok noen bilder av meg i en type plagg jeg faktisk aldri har eid før, så det gleder jeg meg til å vise dere. Gøy med noe nytt! Da vi tok disse bildene helt på slutten av dagen var det faktisk blitt ganske mørkt, og regnet høljet (!!) ned, men det er heldigvis ingenting en fin lys tunnel og Lightroom ikke kan fikse. Og dere – hvor fin er ikke denne vesken?! Den er dessverre ikke min (ennå), den lå i bilen min etter shooten med Infinity i går, og jeg måtte bare ta den med på bildene. Jeg tror kanskje jeg må kjøpe den.. Uansett – nå skal jeg redigere en hel haug med bilder av både meg og Amalie, og et par av venninnen vår Benedicte som dukket opp som fotoassistent, hihi. Jeg tror vi må ha tatt flere tusen bilder i dag! Vi sees senere

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  Vakre deg! Kan jeg spørre om det virkelig ikke finnes andre plasser i Bergen man kan ta outfit-bilder når det regner enn på akkurat denne plassen? Skjønner det kan være vanskelig å finne en fin plass hvor det er bra med lys, men ikke direkte sollys og samtidig ha tak hvis det skulle regne. Men jeg synes jeg ser denne plassen dukke opp på bloggen hos alle “bergensbloggere” når de legger ut outfit-bilder :)

  Klem fra meg <3

  • says

   Hei søte du! Det finnes sikkert flere steder, jeg har et par som er under tak men de er veldig mørke, spesielt når det er grått og regnfullt. Det som er så greit her er at det er lyse omgivelser, så man kan faktisk få til OK bilder selv om det regner :) Om du ser noen flere steder som kan funke må du gjerne gi meg en lyd, haha ♥ Stor klem

 2. Karoline says

  Kjempe fin skjorte, fikk lyst på den selv :-)
  Så gøy å lese at du har masse motivasjon! :-D Gleder meg til å se hvilke plagg du har prøvd, alltid gøy med noe nytt :-)

 3. Ann says

  Så fine bilder! Husker du hvilke innstillinger du brukte her? Holder på å lære meg manuelle innstillinger, og tok noen bilder på en ganske overskyet da, og syns de ble litt livløse og gråe. Har bare en linse som følger med kameraet, så den går kun til 3.5, så det har sikkert noe å si også.
  Kommer du forresten til å lage en ny lightroom guide? Så den du har skrevet for en noen år siden, men liker veldig godt fargene du har på bildene nå for tiden.

Leave a Reply