Decorating The Terrace

Keywords

Cozy · Bohemian · Inviting ·  Moroccan

Yep, I’ve already started decorating the terrace that we haven’t built yet. Haha! I’ve been thinking a lot about which style I want to go for out there.. We’re only going to be away for one week this summer, so I really want to make the terrace as nice as possible so I won’t mind spending time there when my friends are out of town. Should I go in a minimalistic direction? Or something else? I haven’t reeeally landed on a specific style, but all I know is that I want it to be cozy. Inside it’s all pretty white and simple – but outside I want lots of patterns, lots of pillows, lots of plants and simply an inviting environment with bohemian and moroccan vibes. I think I’ll love spending time there when it’s done judging on how much I love my new buys!

• • • • • • • • • • • • • • •

Yep, jeg har startet å innrede en terrasse som ikke engang er bygget ennå, haha. Jeg har tenkt mye på hvilken stil jeg vil ha der ute.. Vi skal jo bare reise i én uke i sommer, og da vil jeg gjøre terrassen så hyggelig som overhodet mulig slik at det ikke blir like kjipt å være hjemme når venninnene mine er bortreist. Skulle jeg gått for en minimalistisk stil? Den klassiske med rottingsofa og bord? Jeg har vel ikke heelt landet på en spesifikk stil ennå, alt jeg vet er at jeg vil at det skal være koselig. Inne hos oss er det jo veldig hvitt og enkelt, men ute vil jeg ha masse mønster, haugevis med puter, mange planter og rett og slett et innbydende miljø med bohemske og marokkanske vibber. Jeg tror jeg kommer til å elske å tilbringe tid der ute når den er ferdig, basert på hvor mye jeg elsker de nye innkjøpene mine.

Yesterday Amalie called me and said she found the perfect ottoman for the outdoor space at a really cheap Norwegian store. I of course ran straight to the store and bought it! When I got home I called and said that I’d found the cutest pillows on a different store, and she of course ran right and bought them. So now our outdoor spaces are the exact same, hahah.

• • • • • • • • • • • • • • •

Amalie ringte meg i går og sa at hun hadde funnet den perfekte puffen til terrassen, så jeg løp selvfølgelig med en gang og kjøpte den samme. Da jeg kom hjem ringte jeg og sa at jeg hadde funnet noen søte puter som passet perfekt til, så da løp hun selvfølgelig og kjøpte de samme hun også! Så nå får vi helt like terrasser, hahah.

I’m so in love with the pieces!

• • • • • • • • • • • • • • •

Altså – ville dere trodd meg hvis jeg sa at puffen og den ene puten i lignende mønster er fra Nille? For det er de faktisk! Jeg fikk helt sjokk jeg, jeg syns de var så utrolig fine. De aller fleste puffene var i en ganske lys gråfarge, men jeg fant én som var litt mørkere. Da kom mønsteret mye bedre frem syns jeg! Resten av putene er fra KID, som forresten har 50% på mange puter akkurat nå. Det passet jo bare helt strålende!

Now all that’s left is to build the terrace, which is my boyfriend’s job, and to paint the house white, which is me and Amalie’s job. Yes, we hang out a lot. I’m actually blogging to you from her couch, while she and my man are changing her floor, hah. I love it! Bella actually just managed to poop on her brand new floor, so now the mood is top notch here, haha.

• • • • • • • • • • • • • • •

Nå er alt som gjenstår å faktisk bygge terrassen, som får bli kjærestens jobb, og å male huset hvitt, som er min og Amalie sin jobb. Ja, vi er veldig mye sammen. Jeg blogger faktisk til dere fra hennes sofakrok nå, mens hun og kjæresten min legger nytt gulv i stuen hennes. For sånn to sekunder siden presterte Bella faktisk å legge en liten kabel på det splitter nye gulvet, så nå er stemningen på topp, hihi.

I’ll of course show you the result when it’s done! Lots of love♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg viser dere selvfølgelig resultatet når det er ferdig! Masse kjærlighet♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Hege says

    Jeg syns det er så bra at du kjører budsjettvennlig! De fleste andre bloggerne har ganske dyr stil i forhold til hva mange andre ønsker å bruke penger på. Syns det er fint at du viser andre alternativ :) Puffen var veldig kul!

  2. Therese says

    Hei Cath! Vil bare påpeke en ting, KID har ikke 50% på alle puter, men de som hører til sommerkolleksjonen og skal ut av sortimentet er på 50% ;)

    Tror den terrassen din kommer til å bli superfin med den nydelig puffen og putene! Elsker bloggen din og ikke minst stilen din <3

Leave a Reply