Decor Wanties for Spring

Annonselenker

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here / 7: Here / 8: Here / 9: Here / 10: Here

Dream scenario → having an unlimited decor budget, and decorating my home differently every season. Wouldn’t that be something?! Hah. For fall and winter it’s all about chunky blankets and coziness, but for spring and summer I’m craving light colors, marble and dashes of gold. I’m obsessed with pale pink nowadays, by the way! I’d only go for one pink decor item in my house though, like the super cute chair or the bedding. It would put a nice touch to my otherwise black and white home!

One thing I’m pretty sure that I want to invest in though, is the pretty carpet (or a smiliar one). I think they’re so incredibly pretty! Most of the ones I’ve seen have a lot of yellow in the though, and I don’t like that. I just feel like it makes them look dirty! So I’m on the hunt for the perfect one – any tips on where to look?♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Drømmescenario → Å ha et ubegrenset interiørbudsjett slik at jeg kunne innredet huset forskjellig til hver eneste sesong. Hadde ikke det vært noe?! Haha. Til høsten og vinteren vil jeg jo at hjemmet skal være koseligst mulig med masse deilige puter og pledd, mens til våren og sommeren ønsker jeg meg lyse, lette og freshere ting – som et enkelt gullbord eller flere marmorelementer. Jeg er forresten helt besatt av pudderrosa for tiden! Jeg ville nok holdt fargen til én gjenstand slik at det ikke blir for mye, som den supersøte stolen i dette innlegget. Eller sengetøyet! Det hadde nok vært en fin touch i mitt ellers svarte og hvite hjem..

Noe jeg er veldig sikker på at jeg vil investere i snart er forresten det perfekte gulvteppet! Jeg syns den typen som er med i kollasjen er så utrolig fin, men de fleste jeg har sett på har hatt alt for mye gult i seg. Da syns jeg bare de ser skitten ut! Så nå er jeg på jakt etter det perfekte gulvteppet – noen tips om hvor man kan få tak i det?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Elise says

  Hei Cathrine!
  Nydelig blogg og nydelig jente.
  Utrolig flott arbeid du legger inn i bloggen din ;-)
  Hvilket redigeringsprogram bruker du til disse kollasjene?
  Både når du legger inn klær, interiør o.l.
  Ser frem til svar!

  Mvh
  Elise

Leave a Reply