Decor Dreams

Pictures_here

Inspiration for the home

Hi from my decor bubble, guys! I’m on such a kick to freshen up my house. I wonder if that has anything to do with spending the evening at Eirín’s gorgeous place last night?! Haha. I’ve been searching all online stores I know for new goodies, and earlier my boyfriend and I went to look at chalk paint and new furniture for the bathroom. I think we found the perfect ones!

Above you can see some of my inspiration. I’m really into the Scandinavian style, and the simple color palette, with whites, greys, blacks and a few pops of color in plants and flowers. Maybe it’s boring, but that’s what I like! Now all I need is a new TV-stand, which is the most difficult part. I don’t like any of the ones I’ve found! A while ago I got a tip from a reader about using kitchen cabinets from IKEA, so I think I need to head out there and check it out. I love having projects like these, the only problem is that it’s so consuming, haha. What is your taste in decor like?

• • • • • • • • • • • •

Hei fra interiørboblen jeg befinner meg i akkurat nå, søtinger! Jeg har et skikkelig kick på å pusse opp huset i dag. Jeg lurer på om det kan ha noe å gjøre med at gårskvelden ble tilbragt i Eirín sin fantastisk fine leilighet? Haha. Jeg har scrollet gjennom alle nettbutikkene jeg vet om for å finne nye godbiter til hjemmet, og tidligere var jeg og min kjære ute for å se på kalkmaling og nye baderomsmøbler. Jeg tror det meste er klart til å sette i gang nå, wii!

Over kan dere se inspirasjonen min. Jeg elsker den skandinaviske stilen, med enkle farger som hvitt, grått og sort, med et knæsj av farge i planter og blomster. Kall meg gjerne kjedelig – men det er det jeg liker! Nå er alt jeg trenger en fin TV-benk, og det er faktisk skikkelig vanskelig. Jeg har ikke funnet en eneste jeg liker! For litt siden fikk jeg tips fra en leser om å bruke kjøkkeninnredning fra IKEA under TV’en, så jeg skal prøve å komme meg ut dit denne uken. Jeg elsker å ha slike prosjekter gående, det eneste problemet er at det er så altoppslukende at jeg ikke klarer å tenke på noe annet, haha. Hvordan er deres interiørstil?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Er i grunn litt i den interiørboblen selv for tiden – en fin plass å være i grunn, hah! Jeg har nok mye av den samme stilen, den typiske skandinaviske. Men altså, det badekaret der.. OMG – det må jeg ha en gang i mitt liv, haha! Og den grønne sofaen var rååålekker. Nei, her var det mye fint altså! <3 Håper du har en superfin dag, fine deg <3

  2. Ia says

    Ahh så fine bilder! Jeg kjenner meg så igjen i det du sier med at interiør blir altoppslukende! Jeg har hatt mappe på pinterest som heter “den gang jeg får hus” siden starten av videregående haha jeg elsker å titte rundt på nye ting til hybelen, hjemme og til future homes. Jeg tror jeg har ganske lik stil som deg- minimalistisk, enkel og med kvalitet i fokus. Jeg kjøper heller en dyr sofa eller et dyrt tidløst spisebord jeg kan ha i 20 år, enn å skifte stadig vekk ut billige løsninger av dårlig kvalitet. Jeg velger heller å gjøre små endringer gjennom å bytte planter, puter og vaser. Nips er absolutt ingenting for meg – det skal være enkelt, stilrent og behagelig for øyet hihi Tror dere kommer til å få det kjempefint hjemme! <3 Du har jo virkelig øyet for detaljer og gode kombinasjoner <3

  3. Linn says

    Elsker stilen din, både på klær – og interiørfronten! Jeg har faktisk nettopp kjøpt meg leilighet, og lurte på om du kunne anbefale noen av nettsidene du pleier å finne ulike ting til hjemmet på? Eller kanskje lage et innlegg om de ulike godbitene du har funnet? Blir så inspirert av deg! Stor klem :-)

Leave a Reply