David-Andersen Stjernetegn

Annonse

Bær stjernetegnet ditt rundt halsen 

Selv om jeg er veldig glad i smykker, er det faktisk bare én gullsmed jeg har noe forhold til. Jeg snakker selvfølgelig om David-Andersen, som jeg har skrevet om flere ganger før! Alle halskjedene jeg bærer daglig er derfra, og jeg er så utrolig glad i de! Jeg elsker hvordan de klarer å bevare norske smykketradisjoner, og hvordan de klarer å være så tidløse samtidig som de er trendy. Det siste året har Flora-kolleksjonen fått pryde halsen min (se innlegget om de HER), og nå får de selskap av noen nye og helt utrolig fine smykker, nemlig fra den splitter nye Stjernetegn-kolleksjonen! Jeg er så forelsket i disse smykkene at jeg har ikke ord. Jeg har alltid vært fascinert av astrologi og stjernetegn, og fra nå av kommer jeg til å bære stjernetegnet mitt, «Jomfruen» rundt halsen hver dag, sammen med et smykke med min kjæres stjernetegn, «Væren». Det syns jeg er så koselig og fint!

 

Er de ikke fine?!? Over ser dere altså smykket for «Jomfruen» og «Væren» sammen. De passer hverandre så fint, og så elsker jeg betydningen bak. I «Stjernetegn»-kolleksjonen har David-Andersen hentet frem gamle tradisjoner med emalje, og alle smykkene i kolleksjonen er produsert i Oslo. Enda en grunn til at jeg elsker David-Andersen! Kolleksjonen er faktisk basert på en kolleksjon fra arkivet (David-Andersen har eksistert helt siden 1876!!). Nå er den redesignet og tilpasset dagens motebilde, med superfine, duse og moteriktige farger.

→ Finn ditt stjernetegn-smykke HER ←

 Mine favoritter ↑

Et stjernetegn er et personlig symbol, som forteller noe om når på året du er født og hvilke kvaliteter du har. Kall det gjerne et lykkesymbol! I tillegg til å være en nydelig gave til deg selv, er dette også en helt fantastisk gave å gi til noen du er glad i. Kanskje noe til bestevenninnen, konfirmanten eller dåpsbarnet? Smykkene egner seg ekstra godt som gaver med den nydelige innpakningen de kommer i. De er jo så fine at jeg nesten ikke ville åpne de, hihi!

Under kan du se de forskjellige fargene smykkene kommer i. Alle er laget i forgylt sølv med nydelig emalje i grå, blå og grønne fargetoner. Så vakre!

→ Finn ditt stjernetegn-smykke HER ←

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply