Curls That Last All Day

Annonse i samarbeid med Sebastian Professional

→ Klikk hjem produktene HER ←

Hei søtinger! Denne videoen har jeg gledet meg til å dele med dere. Jeg går jo som dere sikkert har sett alltid med krøller i håret, og det mest irriterende jeg vet når det kommer til hårstyling, er når krøllene jeg har brukt tid på å lage forsvinner utover dagen. Derfor ble jeg SÅ glad da jeg fikk teste Sebastian Professional sin nye Twisted-serie, som både pleier og nærer håret med blant annet algeekstrakt, og får krøllene til å vare hele dagen. I videoen over viser jeg deg hvordan jeg bruker produktene, og hvordan jeg krøller håret med rettetang. Jeg håper dere finner inspirasjon i den! Dersom du vil prøve produktene selv kan du klikke de hjem HER.

Masse kjærlighet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Karoline says

  Gøy med video😀 Gjerne lage flere med hårtips, sminketips og annet vi jenter liker💁🏼 Fikk skikkelig inspirasjon til å fikse håret mitt nå! Hehe!
  Ha en nydelig lørdag i det flotte været vi har i Bergen i dag☀️💖

 2. Linda says

  Disse virker jo helt supre – må teste ut :D

  Ooog jeg gleder meg masse til innlegget om kamera og redigering kommer! Blir gøy å lære av deg <3

  Ha en super uke på skolen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *