Christmas Party 2016

C H R I S T M A S P A R T Y

A very late hello from me today, after an incredibly successful Christmas party last night. The night couldn’t have gone any better!! It was simply perfect, everyone had a great time, and our guests actually didn’t leave before 6AM this morning, haha. The house looked like absolute shit after 12 hours of partying, and I just couldn’t bare the thought of waking up to that.. So I started cleaning this morning, and didn’t get to bed before 9AM! PUH!! I managed to take some quick pics of the house before the guests arrived, but unfortunately I totally forgot to take pictures of the 500 years old dining room that we ate in. It’s probably the coziest dinner I’ve ever experienced, and the room looked so amazing with all the candles and the decoration. So upset that I forgot to take pictures, baah! I did post a gazillion videos on Snapchat though, haha, so if you follow me there you got to see it. Here are some snapshots from our house!

• • • • • • • • • • • • • •

Et veldig sent livstegn fra meg i dag, etter et uendelig suksessfullt julebord i går. Kvelden kunne faktisk ikke ha gått bedre! Alt var virkelig helt perfekt, alle koste seg, og gjestene våre gikk faktisk ikke før klokken 06.00 i dag tidlig. Huset så helt jævlig ut etter 12 timer med sammenhengende festing, og jeg klarte ikke tanken på å våkne opp til det i dag. Da var det bare å finne frem bossposer, støvsuger og vaskebøtte – og sette i gang! Jeg la meg faktisk ikke før klokken 9 i dag tidlig, men det var vel verdt det. Jeg fikk tatt et par bilder av huset før gjestene kom, men jeg glemte dessverre å ta bilder av den 500 år gamle spisestuen der vi koste oss i timesvis med pinnekjøtt, sang, vin og akevitt. Jeg er så lei meg for det!! Det er virkelig den koseligste middagen jeg noengang har opplevd. Omgivelsene var helt nydelige med det gamle huset, masse stearinlys og all pynten! Jeg postet imidlertid ca en million filmer på Snapchat da, så hvis du følger meg der har du nok sett det, hihi. Her er litt snapshots fra huset!

When the guests arrived they got Prosecco and egg nog, which was so yummy. With the dinner I served red wine, and after that I made drinks for everyone. Puh! I cannot believe we kept it going for 12 hours, is it weird that I’m beat today?! Haha. From somewhere around the middle of dinner my memory is drastically low, haha. I do remember that my parents came over and told us all about the house we were dining in though. Parts of the house is actually from the 1300 – isn’t that crazy?!?

• • • • • • • • • • • • • •

Da gjestene kom fikk de Prosecco og gløgg, som var såå godt. Med middagen serverte jeg rødvin, og etter det laget jeg drinker til alle. Puh! Jeg kan ikke tro at vi holdt det gående i 12 timer, haha. Er det rart jeg er utslitt i dag?! Fra sånn ca midten av middagen og utover er hukommelsen min kraftig svekket, haha. Noe av det koseligste jeg husker, er da foreldrene mine kom ned til oss og fortalte alle om huset vi satt og spiste i. Deler av det er faktisk fra 1300-tallet, er ikke det sykt kult?! Det var virkelig helt spesielt og ubeskrivelig koselig å spise middag der.

After dinner it was time for «The Christmas Games 2016». It was so freakin’ hilarious!!! We had both my girlfriends and my boyfriend’s friends, so a lot of people didn’t know each other. I placed people together with people the already knew for dinner, but for the games, I made sure that everyone were mixed. There were four teams, and four stations with tasks. Station 1 was to write a short story about the team, where they had to choose 10 words from a sheet I had written, filled with tons of funny (and dirty) words. Station 2 was so take the best and most creative selfie with the team, and I had of course bought lots of props. Station 3 was to practice a mime of Christmas songs and movies that I had prewritten, and perform it in front of everyone later. The last station was a Christmas quiz. SO FUN!!

• • • • • • • • • • • • • •

Etter middagen var det tid for «Julelekene 2016». Det var så utrolig morsomt!! Blant gjestene var jo både mine nærmeste venninner, og kjæresten min sine kompiser, så det var mange som ikke kjente hverandre fra før. Under middagen plasserte jeg folk sammen med folk de kjente, men for lekene passet jeg på å blande alle, slik at alle kunne bli bedre kjent. Jeg delte alle inn i fire lag, og hadde fire forskjellige stasjoner med oppgaver. Stasjon 1 var å skrive en kort historie om laget, med minst 10 ord fra et ark jeg hadde fylt med morsomme (og grove) ord. Historiene ble episke, haha. Stasjon 2 var å ta den beste og mest kreative selfien med laget, og jeg hadde selvsagt kjøpt inn «props». Stasjon 3 var å mime enten en julesang eller film som jeg hadde skrevet på lapper, og fremføre foran alle etterpå. Den siste stasjonen var en julequiz. SÅ GØY!!

Here you can see a peek of our remodeling by the way. I love it!

• • • • • • • • • • • • • •

Her kan dere forresten se litt av resultatet etter oppussingen vår. Jeg elsker det!

As I mentioned, I’m completely beat now. It’s been the most intense weeks with way more work than usual, remodeling of the house, planning the Christmas party, traveling and so much more. I haven’t had a second to just relax, and right now my whole body is aching. I’m exhausted! I’m so sorry for a little slow blog updates in this period, but now we’re almost completely finished with the remodeling (only missing a lamp and hooks for towels in the bathroom), and I’ll have way more time on my hands. I was actually so happy about being almost done that I started crying yesterday. And I never cry.. It feels so good!! Anyways, now I’m gonna head to bed! Lots of love♥

• • • • • • • • • • • • • •

Nå er jeg som sagt helt ekstremt sliten. Herregud, for noen intense uker det har vært med mye mer jobb enn vanlig, oppussing av huset, planlegging av julebordet, reise og mye mer.. Jeg har ikke hatt et eneste sekund til å slappe av og finne roen, og nå har jeg rett og slett vondt i hele kroppen, og kjenner at jeg trenger en pause. Jeg er så lei meg for at jeg ikke har fått svart på kommentarer den siste uken, og at et par oppdateringer har uteblitt, men nå er vi endelig ferdig med oppussing, og jeg har mye mer tid. Alt vi mangler er lampe og kroker til håndklær på badet, så er vi i mål! I går, da oppussingen av badet var ferdig (to timer før gjestene kom, haha), var jeg så glad at jeg begynte å grine. Og jeg griner nesten aldri.. Det føles så bra!! Jeg må bare avslutte med å si tusen takk til de 14 fantastiske gjestene våre for en uforglemmelig kveld, og spesielt takk til de som flydde inn fra andre byer for å delta. Det er kult, det! Uansett – NÅ skal jeg i seng. Masse kjærlighet♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ia says

  Herregud så fantastisk host du er! Det så så utrolig gøy ut på snap – og han Espen er virkelig en entertainer hehehe

  Huset deres ser fantastisk ut- både med og uten jul hihi håper du får en myk start på mandagen og masse julekos <3

 2. says

  Det ble utrolig fint og lunt med den grå kalkmalingen! Ble jo et helt nytt rom :) Og så nydelig pyntet, du har altfor mye fint altså :) Høres ut som en perfekt kveld! Håper du får hvilt ut litt nå, og endelig nyte førjulstiden litt i år :)

 3. says

  Herregud – det så så velykket ut! Så utrolig morsomt ut på snap også, haha!

  De “julelekene” kunne jeg godt tenke meg å hatt på nyttårsaften, kaaanskje du kan lage et litt mer detaljert innlegg hvis du har flere ideer? :D Vi skal fjorten stykker på hyttetur i tre dager så det er greit å ha noe å finne på!

  • says

   Hihi, det var SÅ utrolig vellykket :D Fikk helt sjokk da jeg så hvor mange Snapchats jeg hadde postet, hahah.

   Jaa de anbefales til tusen, og var en perfekt måte for folk å bli litt bedre kjent med hverandre :D Jeg kan lage et eget innlegg med forskjellige leker ♥ Stor klem

 4. Oda says

  Det hørtes ut som en fantastisk morsom fest! :) Kunne du kanskje fortalt litt mer om historien til huset/spisestuen? Du nevner ofte at den er ganske gammel, blir så nysgjerrig på (familie)historien bak – hvis du vil dele, så klart :)

  • says

   Det var det virkelig :) Jeg kan gjerne fortelle deg litt her :D Huset er fra Viksdalen i Sogn. Etter krigen skulle landet bygges opp igjen, og utrolig mange gamle hus skulle rives eller brennes ned. Farfaren min hadde en stor lidenskap for antikviteter og gamle ting, så han tok seg rett og slett en runde og fant hus han likte, og spurte om han kunne få kjøpe de. Han kjøpe en stor tomt (som jeg fortsatt bor på), og fraktet til sammen fem hus med seg fra forskjellige steder i Norge. Han plukket de fra hverandre, kjørte de med lastebil til Bergen på 50-tallet, og bygget de opp igjen. Så utrolig kult!! :)

 5. Mia Cecilie Lauritzen says

  Åh, hørtes ut som en perfekt kveld! Dette ga meg stoor inspirasjon til vennejulebordet jeg skal arrangere neste helg :-)
  Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt “propsene” til photo booth’en?

Leave a Reply