Cath in The City

I thought I’d say a word or three about why I’m going to NY. Ever since I was a little girl, I have dreamt about moving to New York, all by myself, and just explore the city and live life. So I’m actually just going there to live my dream; no school, no job, no nothing. Just me, doing whatever I want for two months. Yay! Who’s excited/jealous/wanna poke my eyes out?!?

And yeah, two things! Ignore my terrible photoshop skills, I’m new at this! And if anyone wants to know where the outfit’s from, I got the coat from a store in Soho which I have NO idea what was called (good luck finding a copy with those guidelines), the belt is from an other store in NY (again, best of luck to you), my watch is D&G and the earrings are H&M.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  tusen takk skjønning : ) jeg ville anbefalt å skaffe deg en veldig teknisk flink kjæreste, det var det jeg gjorde. jeg aner virkelig ikke hva han har gjort, men jeg vet at du kan kjøpe det på domeneshop.no : ) syns det ble finere med .com, ble så langt ellers : ) vi må forresten treffes i NY, jeg vil komme ut og se skolen din en dag : )

 2. says

  Åh, da får jeg begynne å lete etter en da. Hehe. Syntes også det blir så langt og vanskelig for mange å huske. Din addresse høres så mye bedre ut :) Ja, det må vi. Hadde vært koselig å se leiligheten din også, så det må vi få til vettu!

 3. Mari Johannessen says

  Hei!

  Hvor mye penger har du budsjettert med for å være der i to måneder? Har så sykt lyst å reise til New York selv, men aner ikke hvordan jeg skal få råd til det. Er du der forresten på 3-måneders turistvisum?

 4. says

  Heihei : ) Jeg skal lage et eget innlegg om dette snart, det er nemlig ikke så “out of reach” som mange tror. Jeg har ikke spart et visst beløp til turen, jeg har liksom bare jobbet i sommer, og hadde jo litt fra før.. Så nå har jeg på en måte bare det jeg har på kontoen, men vil ikke tenke at jeg har et beløp kun til NY, for jeg vil jo selvfølgelig bruke så lite penger som mulig, skjønner? Vil jo ha litt igjen når jeg kommer hjem : ) Men det er MANGE utgifter, så man bør jo selvfølgelig ha en del tusen før man reiser. Jeg er her på turistvisum ja. Jeg er her jo i 2 mnd, og så lenge man er under 3 mnd holder det med å fylle ut den søknaden på nettet : ) Hvis du ikke aner hvordan du skal få råd vil jeg anbefale og sette av hele neste sommer til å jobbe, ikke ta ferie, evt bare sånn en uke som jeg gjorde, så bruker du alle pengene på reisen :) Så skal jeg skrive mer info i et eget innlegg : ) Klem C

 5. Mari says

  Oki, supert! Da ser jeg frem til det innlegget, kjempefint visst du kan skrive litt om hva ting koster osv, slik som husleie, mat, strøm osv :) Er iallefall utrolig misunnelig på deg, forhåpentligvis klarer jeg å få til noe slikt selv!

Leave a Reply