Caroline Svedbom

O H   S O   P R E T T Y

ALL I WANT IS EVERYTHING

Hi lovelies! Today I’ve had a really great day with successful meetings and a whole lot of shooting. One of the things I shot was pictures of these gorgeous jewelry pieces from the Swedish brand Caroline Svedbom. You might remember the earrings my boyfriend gave me for Christmas, that are from the same brand? Now we’ve gotten them at INFINITY (the stores I work with), and when shooting them I almost didn’t want to give them back, haha. I did some research on the brand, and Caroline is actually only 27 years old, and she’s accomplished so much. Super inspiring, and learning more about the brand made me want to do a little shoutout from my own blog as well as on the INFINITY-blog. I definitely need to get my hands on more jewelry pieces from this brand. Lots of love

• • • • • • • • • • • •

Hei mine fine! I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag med suksessfulle møter og masse bildeknipsing. Noe av det jeg tok bilder av var disse vakre smykkene fra det svenske merket Caroline Svedbom. Dere husker kanskje øredobbene jeg fikk til jul av kjæresten, fra samme merke? De har jeg brukt hver eneste dag siden jeg fikk de! Nå har vi fått inn merket på INFINITY, og da jeg tok bilder av de her hjemme tidligere hadde jeg virkelig ikke lyst til å levere de tilbake, hahah. Jeg leste meg litt opp på merket, og fant ut at Caroline faktisk bare er 27 år gammel, og hun har allerede oppnådd så mye. Superinspirerende, og det fikk meg til å ville gi merket en liten shoutout her på bloggen, i tillegg til på INFINITY-bloggen. Jeg må virkelig  skaffe meg flere smykker herfra – designet traff meg rett i mitt feminine motehjerte! Masse kjærlighet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ia says

  Så utrolig fine! Så enkle, men likevel så gjør de litt ut av seg <3 Huff, alt for lenge siden jeg har postet kommentar til deg kjære! Har skjedd så mye i det siste! Det skal jeg gjøre noe med hihi god torsdag til deg i morgen hihi <3

 2. Sara Katrin says

  Jeg bare lurer av ren nysgjerrighet. Er det en grunn til at du aldri nevner navnet til kjæresten din?

  Jeg er bare nysgjerrigper?
  Og forresten. De smykkene var veldig fine..smaragdgrønn er min favorittfarge, så dissa falt i smak hos meg. Hehe. Synd jeg er fattig student og ikke noe smykkemenneske. Ellers skulle jeg kjøpt meg??

  • says

   Er ikke noe sånn veldig bevisst og nøye, men han er ikke så glad i å være på bloggen, og jeg liker egentlig å holde familie og kjæreste utenfor bloggen. Skriver heller «søsteren» eller «kjæresten» istedenfor navn, har bare blitt sånn :)

   Jaaa ikke sant de er fine!! Falt helt pladask for alle sammen ♥

 3. Elise says

  Gaad, der er den ringen igjen, stod og så på den forrige lørdag! Må bli den eller et par øredobber snart, må bare pierce det ene øret på nytt, haha. God motivasjon så jeg får gjort det snart da! :D

Leave a Reply