Braided

Double dutch braids

I’m so bad at trying new things with my hair, so yesterday I decided to see if I could make double dutch braids on myself. I’ve seen them on so many pictures and I love the look, but it’s so difficult braiding your own hair, and not to mention how tiring it is on the arms, hah. I thought the result ended up pretty good though! This was my first try ever, and my hair was newly washed without any products in them. If I’m re-creating the look, I’ll make sure to add some texturing product to it. The braids can appear double as thick by a little pulling, and that’s when the texturing spray come in.

Tip: Braid as tightly as you can, and loosen them when you’re done if you want to. Check out tutorials on Youtube if you don’t know how to make these braids!

• • • • • • • • • •

Jeg er alt for dårlig til å prøve nye ting med håret mitt, så i går bestemte jeg meg for å se om jeg klarte å lage «Double Dutch braids» på meg selv. De er jo overalt for tiden, og jeg syns det er så fint! Det ser imidlertid ganske så vanskelig ut, for ikke å snakke om hvor sliten man blir i armene, hah. Dette var mitt aller første forsøk, og jeg syns egentlig at resultatet ble fint. Her var håret nyvasket uten noen produkter i det, men neste gang vil jeg nok bruke en volumgivende mousse og texture spray før jeg begynner på flettingen. Flettene kan nemlig bli dobbelt så tykke og store hvis man bare drar litt i de, og rufser de litt til!

Tips: Flett så stramt du kan, og løs de heller opp senere. Sjekk ut tutorials på Youtube hvis du ikke vet hvordan man går frem! 

↓ Sponset behandling + produkter ↓

Det er ikke bare flettene som er nye for meg – det er hårfargen også! Det er kanskje ikke så lett å se på disse bildene, men jeg har blitt et par hakk mørkere. Forrige uke var jeg nemlig hos min faste frisør Rune på Digg Hair Studio for å ta etterveksten, og da gjorde vi det litt mer honningblondt i samme slengen. Jeg er superfornøyd med resultatet! Digg Hair er uten tvil Bergens beste frisørsalong. Timene fylles raskt opp nå før 17. mai, så hvis du vil booke en time for å være hårfin til den store dagen må du være rask! Du når salongen på tlf 55 32 11 11.

Disse produktene fra Joico blir alltid med meg hjem når jeg er på Digg. Shampoen og balsamen er helt fantastisk, og hårsprayen er så sinnsykt bra! Den er volumgivende, og kan faktisk brukes opp ned. Jeg har veldig flatt hår naturlig, så denne bruker jeg hver eneste gang jeg har stylet håret for å få luftig og voluminøst hår. De 20 første som kjøper shampo og balsam fra Joico på Digg Hair Studio får med seg en utrolig fin toalettveske♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Anne says

  Fint! Jeg har alltid hatt den følelsen av at disse “utoverflettene” er litt rare, eller rett og slett utført feil. Dette er jo så klart kun fordi jeg har den ideen at flettene skal være integrert i frisyren (dvs. vanlig pariserflette eller hva nå man vil kalle det). Begynner riktignok å bli mer vant med det nå ettersom det har blitt såpass poppis. Syns også det er veldig gøy å se noe annet enn de lange, bølgete lokkene dine (som forsåvidt her helt nydelige)! Vekker er du uansett!

 2. says

  Å, det er jo SÅ fint – og det blei rålekkert på deg.
  Eg er veldig dårlig på å gjøre nye ting med håret mitt også, og skulle give it a go her ein kveld, eg stod i 1,5 time og fikk det aaldri til..
  det skal seies at håret mitt ikkje er så langt, og eg er fryktelig dårlig på sånt, eg får prøve meir en anna dag, har så lyst å få det til!! :)

 3. Ragnhild :) says

  Så fine fletter, Cathrine :D Jeg er så glad for at disse flettene har blitt så populære fordi det er det eneste jeg klarer selv. Har aldri fått til sånn innoverflette(?), men jeg klarer fishtail- og waterfall-braids så jeg lider ingen nød! :D <3

Leave a Reply