Birthday Breakfast From My Bestie

Til Jokeren
Fra Kokosbollen

• • •

Hi my loves! Look what I woke up to today!!! This weekend has been absolutely amazing. It was both mine and one of my bestie’s birthdays, and the weekend has been full of celebrations. I’ll share some snapshots with you later – first I just have to show you the amazing birthday breakfast I woke up to today! I got a text saying «We’ve delivered breakfast outside your door. “Hurray for the Joker. Here’s a well deserved birthday breakfast because you’re the worlds greatest. Love you! Xx coconut snowball”». The coconut bun is of course my love Eirín, and this was just the BEST start to the week!! I didn’t even realize  you could send amazing breakfasts like this. What have I done to deserve such amazing besties?!?

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hei mine fine! See hva jeg våknet til i dag, da!!! Denne helgen har vært helt perfekt fra ende til annen. Både jeg og en av bestevenninnene mine hadde bursdag, så helgen har vært full av feiring. Jeg skal dele litt snapshots med dere senere – først må jeg bare vise den fantastiske overraskelsen jeg fikk på døren i dag tidlig! Jeg våknet til en melding der det stod «God morgen. Noen har sendt deg en gave: “Hurra for Jokeren! Her er en velfortjent bursdagsfrokost, fordi du er best i verden. Elsker deg livet ut! Klem fra kokosbollen <3″». Kokosbollen er selvfølgelig min kjære, elskede Eirín. Utenfor døren min ventet denne fantastiske frokosten. Ferskt brød, croissanter, scones, syltetøy, fersk eplejuice, avis og Elle. Altså, hallo?! Jeg visste ikke engang at man kunne sende slike fantastiske frokoster!! Hva i all verden har jeg gjort for å fortjene SÅ fantastiske bestevenner..?!?

Oh, and if you’re curious to know the stories behind our nicknames for each other.. Hah! My nickname, «The Joker» came after an evening out with a looot of wine and drinks, combined with red lipstick. At the end of the night the red lipstick was everywhere but on my lips, hahah. Eirín took some freakin’ hilarious pictures of me – I look JUST like the Joker!!! Hahah. Her nickname, «The Coconut Snowball» came after she had struggled with dry skin, and she texted me «Now I’ve walked around with coconut snowballs splashed all over my face all day». She wanted to type coconut oil, but autocorrect changed it to coconut snowball! Hahah.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Forresten – hvis dere er nysgjerrige på kallenavnene vi har på hverandre – her er historiene! Mitt kallenavn, «Jokeren» kom etter en svært fuktig tur ut, med alt for mye av både vin og drinker. Jeg hadde på meg rød leppestift den kvelden, men da det var tid for å komme seg hjem var leppestiften alle steder i ansiktet mitt unntatt på leppene, hahah. Eirín tok noen hysterisk morsomme bilder, jeg ser virkelig ut som Jokeren!! Uff, hahah. De bildene skal imidlertid aldri deles, det blir for gale, haha. Eirín sitt kallenavn, «Kokosbollen», fikk hun etter at hun hadde slitt med tørr hud en periode. Hun skrev en melding til meg der det stod «Nå har jeg gått rundt med kokosbolle klint i trynet i hele dag, så håper det hjelper».  Hun mente selvfølgelig å skrive kokosolje, men autokorrekt forandret det til kokosbolle.  Hahaha!

Thank you so so so so so much for the wonderful surprise, Eirín!! You’re without a doubt the kindest, sweetest, funniest and most inspiring girl I know. There’s now words to describe how much I appreciate our friendship!!! Everyone should have an Eirín in their life, that’s for sure, and I’m so fuckin’ thankful that I have one in mine.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Tusen tusen tusen takk for den nydelige overraskelsen, verdens beste Eirín!! Du er uten tvil den snilleste, skjønneste, morsomste og mest inspirerende jenten jeg vet om. Det finnes ikke ord for å beskrive hvor takknemlig jeg er for vennskapet vårt!!! Alle skulle hatt en Eirín i livet sitt, det er sikkert og visst, og jeg er så jævlig glad for at jeg har en i min.

Now I’ve spent all day after school at Eirín’s place. We’ve made yummy dinner, and worked on out computers for a few hours. Now I’m gonna head home, read and try to understand coding as well as I can, as I have a workshop at 8am tomorrow!! It’s really complicated, and I hate not being able to understand what’s being said, so I’m eager to work hard on it so that I can keep up. See you tomorrow loves 

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har tilbragt hele ettermiddagen etter skolen hos min kjære Eirín. Vi har laget deilig middag, og sittet og jobbet på hver vår data i noen timer. Nå skal jeg straks hive meg i bilen med retning hjemover, og kaste meg over kodeboken. I morgen klokken 08.00 står nemlig en workshop i koding på menyen, og jeg er iiikke klar. Det er jo utrolig avansert og tar tid å komme inn i, så nå må det som er igjen av energi her i skrotten brukes på å lære så mye som mulig. Vi sees i morgen søtinger

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Birgit says

    Happy belated birthday, dear Cath!
    How cute from Erin to send you breakfast. But I guess it is totally understandable that your friends do something like that for you … I mean I do not know you in person but as far as I know you from your blog and from instagram you are such a great friend and you do basically everything to make your friends happy!
    No wonder that your friends do the same for you!

Leave a Reply