Back To The 90’s

• Welcoming back the SCRUNCHIE •

My latest obsession is something I used to adore as a kid – the scrunchie! Who else wore these every single day?! Now I’m addicted again, it’s so funny how old trends come back like that. I think it looks so darn cute! This has been my hairstyle today, and I think it will be all summer long. Such an easy way to make your hair’do look cuter in two seconds! You’ll find similar hair bands in most stores.

• • • • • • • • • • • • • • •

Min seneste «obsession» er noe jeg virkelig elsket som barn – scrunchien! Jeg aner ikke hva det heter på norsk, haha. Hvem andre brukte disse hver eneste dag gjennom barneskolen? De fleste, tipper jeg. Det er så morsomt hvordan gamle trender kommer tilbake på denne måten – nå er jeg helt frelst, hihi. Jeg syns rett og slett at det er så utrolig søtt! Dette har vært min enkle frisyre i dag, og den kommer nok til å forbli noe lignende i hele sommer. Det er jo en helt super måte å få frisyren til å se finere ut på 1-2-3! Du finner lignende hårstrikker i de aller fleste butikker.

Looking at these pictures I’m really noticing that my hair is getting long again. It’s been a while since I chopped a lot of the length off, and I actually miss the shorter hair. I’m putting a hair cut on my list for next week! What do you think of scrunchies? Pretty, or just a little too sweet?♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Disse bildene får meg forresten til å innse at håret mitt har blitt ganske så langt igjen. Nå er det jo en del måneder siden jeg klippet av mye av lengden, og jeg savner faktisk det kortere håret. Jeg setter herved en hårklipp på listen over neste ukes gjøremål! Hva syns du om «scrunchies»? Fint, eller litt for sukkersøtt?♥

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Karoline says

    Eg elsker de! Fikk et slik strikk av en venninne i fjor og denne våren har eg brukt det nesten hver dag! Når eg først begynte å bruke det var eg solgt, så eg sier tommel opp :-)

Leave a Reply