B R A I D E D

• My current hair obsession •

I’m not much of a braid gal to be honest, but I do think the fishtail braid is gorgeous. I’ve always thought that it was super difficult to make, but after my friend Kristin showed me how it’s done, I make them in two seconds! It’s just as easy as a regular braid, just a tad prettier. I prefer mine loose and not too perfect, and always with a tiny clear elastic hair band to complete the look. Maybe some hair inspiration for yourself on this fine Saturday? If you want to see how it’s done, check out miss Lauren Conrad’s tutorial below♡

// Jeg er ikke akkurat en flettejente, men jeg har alltid vært litt ekstra svak for fiskebeinsfletter. Jeg trodde de var kjempevanskelige å få til, og har liksom aldri giddet å lære meg det. Etter venninnen min Kristin viste meg fremgangsmåten lager jeg de på to sekunder! De er jo like lette å lage som vanlige fletter, og hakket finere. Jeg liker mine best rufsete, ikke alt for perfekte, og med en usynlig liten hårstrikk for å sette prikken over i’en. Kanskje litt hårinspirasjon til dere på denne fine lørdagen? Hvis du vil lære deg det selv kan du sjekke ut frøken Lauren Conrad sin tutorial♡

♡ ♡ ♡

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Emma says

    thanks for sharing this tutorial! I always thought fishtail plaits looked really difficult to do, but I think I might be able to manage one! I’ll definitely be trying this today :)

Leave a Reply