At The Moment..

..you can find me here!

Today I moved my home office to my dining room table, where I love sitting. So cozy here! So far today I’ve done a super tough Barry’s Bootcamp class at 10, checked the pain that I told you about this weekend and everything was fine (phew), and now I’m just wrapping up a few hours of work. Now I’m off to look at an apartment with my sister as she’s buying her own place, and I don’t have energy to do either my makeup or hair, haha. Barry’s complete wear me out! Today I really noticed a difference from just a few weeks ago though, especially when running, so that’s super motivating. I’ve been getting some requests to do a post on Barry’s Bootcamp, is that something more of you want? Let me know!♥

_________________

I dag flyttet jeg hjemmekontoret til spisebordet mitt, jeg bare elsker å sitte her. Det er så koselig! Så langt i dag har jeg vært på en knallhard treningstime på Barry’s Bootcamp, fått sjekket ut smertene jeg fortalte dere om i helgen (alt var i sin skjønneste orden, phew!), og nå har jeg sittet her i noen timer med mailer og forskjellig jobb. Nå skal jeg på visning med søsteren min ettersom hun skal kjøpe seg egen leilighet, og jeg har ikke energi til verken å sminke meg eller ordne håret, haha. Jeg blir så sliten av Barry’s, hardeste treningen jeg noengang har gjort! I dag merket jeg virkelig fremgang, spesielt på møllen, så det er ihvertfall supermotiverende. Jeg har fått noen forespørsler om et eget innlegg om Barry’s Bootcamp, er det noe flere av dere ønsker å lese om? Gi en lyd, så fikser jeg♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Torill says

  Vil gjerne høre mer om Barry’s Bootcamp! :) Lurte på om du kunne skrive et innlegg om sminkerutinen din? Har lagt merke til at huden din simpelthen gløder i det siste! Ha en fin dag videre :))

 2. Amelia says

  If everybody have office place like that, people will be more productive! I like colours of your home interior and decor. Very relaxing :)

  There is no better thing for us when we noticed that we change our limits. I practice pilates for about 8 months and now I can say I’m master :D haha. In beginning it was difficult, but now, even if it is difficult, I enjoy its difficulties.

  Yes, I would love to know something more about Barry’s Bootcamp, it sounds to be very difficult and in other hand – very very good practice for body and mind.

  Btw, you look so sweet. I have to say that cocoa looks very yummy yummy :D (or it is coffee, maybe? :/)

  Kissesssss :* ❤

  • Iselin says

   Jeg har trent på Barry’s i Oslo siden oktober og ELSKER det! Kommer aldri til å bytte tilbake til Elixia eller Sats, uansett hvor mye det koster på Barry’s (og jeg har ikke mye penger). Utbyttet kan ikke sammenlignes engang :) Ja, det er dyrt, men jeg legger mye heller de pengene i å faktisk få noe ut av treningen, enn å bruke 600 kr mnd på å “trimme”. Hele innstillingen min har endret seg siden første dagen jeg møtte opp der, noe også PT’en min kommenterte. Før kunne jeg gå flere mnd uten trening eller dårlig samvittighet. Nå får jeg nesten noia hvis ikke jeg har vært der på 3 dager. Jeg er hekta, og anbefaler VELDIG å prøve hvis du ikke har gjort det :)

 3. Anna says

  Hei!

  Kan jeg værsåsnill spørre deg et veldig personlig spørsmål? Hvis du svarer i kommentarfeltet er det heller ikke så mange som ser det, knis. Jeg er superallergisk mot p-piller, er i et fast forhold, og har lenge vurdert hormonspiral. Kan jeg spørre om du synes det var ubehagelig å få det satt inn? Jeg har en vanvittig angst for det der. Skikkelig klaraklok-spørsmål, hehe :-) Mvh svært pysete 22åring.

  • says

   Hei Anna :) Det kan du bare spørre om! Vi er jo alle jenter her, hihi :) Svaret er JA, det var ubehagelig å få satt inn! Superubehagelig, og ganske vondt. Men det er gjort på et par minutter! Det er sååå verdt det! Etter innsetting har du fem år uten smerter, mensen (hvis du er heldig som meg), plager, og ingen bekymringer. Så jeg anbefaler det absolutt, selv om det er ubehagelig de minuttene den settes inn :) Klem

Leave a Reply