Another day, another A

Herregud!! Jeg er så glad!! Husker dere den store skoleoppgaven Julia og jeg skrev sammen? Egentlig skulle hele semesteret bli brukt på å skrive den, men jeg var så opptatt i høst med masse reising og selvfølgelig blogg og jobb, så vi begynte ikke før én uke før innleveringsfristen, og deltok vel kanskje i to forelesninger i løpet av hele semesteret. Jeg følte sluttresultatet ble så utrolig middelmådig, som selvfølgelig ikke er godt nok for en perfeksjonist som meg selv. Jeg gråt faktisk et par tårer av ren frustrasjon da jeg leverte den inn, fordi jeg følte den kunne blitt så utrolig mye bedre, men jeg var så sliten og hadde rett og slett ikke mer å gi. Vi ble enige om at en C eller D faktisk ikke er det verste i verden, det kunne vi leve med. Vel, i dag kom karakteren, og det ble en fuckings A!!! Jeg er så glad og stolt at jeg har ikke ord, og ikke minst sjokkert. Denne følelsen er det virkelig ingenting som slår, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Nå skal jeg feire de to A’ene jeg har fått med en superdigg frokost, før resten av dagen går til hygge med verdens fineste venninner. Den siste karakteren kommer neste uke, og jeg har en ganske så god følelse på den også. Enn så lenge nyter jeg følelsen av at mål er blitt nådd, en mestringsfølelse uten like, og ikke minst ubeskrivelig glede. Hurra♥

//OMG!! I’m so happy!! Do you remember the big school paper that Julia and I worked on? We were supposed to spend the full semester writing it, but I was so busy with travels, my blog and work, so we didn’t start until a week before the deadline, and we attended like two classes during the whole semester. I felt like it could have been so much better, which of course isn’t good enough for a perfectionist like myself. I actually cried a few tears after handing it in from pure frustration, because I felt like I could have done so much better, but I was simply exhausted and didn’t have anything more to give.. We agreed that a C or a D isn’t the end of the world, we could live with that. Well, today the grade came, and it was a fucking A!!! I’m so happy and proud that I can’t even describe it, and not to mention shocked. This feeling is completely unbeatable, and I don’t even know what to do with myself at this point. Now I’m gonna celebrate my two As with a yummy breakfast, before the rest of the day will be spent with my lovely girlfriends. My last grade is due next week, and I have a pretty good feeling about that one too. Until then, I’ll enjoy the feeling of reaching a goal, proudness and of course crazy happiness. YAY♥

– MY LATEST INSTAGRAMS, FOLLOW ME AT @CATHINTHECITY –

Dere la forresten kanskje merke til noe litt annerledes i dette blogginnlegget? For første gang skrev jeg teksten på både norsk og engelsk, og jeg lurer på; Hva tenker vi jenter? Liker vi det? Eller er det unødvendig? Hvis dere vil at jeg skal fortsette med det fremover gjør jeg selvfølgelig det, det tar meg jo bare et par minutter ekstra. Skrik ut om du liker det♥♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply