A Wishlist Come True

Salt & Pepper: Nicolas Vahé
Hand soap & Cream: Compagnie de Provence
Liquid eyeliner: Lancôme
Mineral powder: Tromborg

Can’t get over these flowers

The prettiest candleholder from Eirín

My favorite perfume, Acqua di Gioia by Giorgio Armani

Hi lovies! I just got home after yet another fun workday, and now I thought I’d share some of the pretty gifts that I got from my birthday with you guys. I normally don’t have a big wishlist, but this time I actually had several things on it. Like a nice hand soap and hand cream for the bathroom – and I l-o-v-e these ones from Compagnie de Provence that my sweetie Kristin got me! I also really wanted new salt and pepper from Nicolas Vahé as I’m almost completely out, they’re both delicious and look super pretty on the kitchen counter. A little re-stock of some of my favorite makeup products, pretty things for the home, and wine was other things on my list! I think I got enough wine for the next ten years, haha. How gorgeous is the candleholder that Eirín got me?! I absolutely love it, and it looks perfect on my coffee table. I got so many pretty things, and I feel so lucky! Some of the other gifts I got you’ll get to see in upcoming outfit posts.

Have you had a nice day so far?♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei søte! Jeg kom akkurat inn døren etter nok en fin arbeidsdag, og nå tenkte jeg å dele noen av de fine tingene jeg fikk til bursdagen min med dere. Jeg pleier egentlig ikke å ha noen ønskeliste, jeg føler liksom at jeg allerede har alt jeg ønsker meg.. I år, derimot, hadde jeg faktisk en ganske konkret liste! På den stod blant annet en fin håndsåpe og håndkrem til badet og nye salt og pepper-bøsser fra Nicolas Vahé. De er både kjempegode, og ser så fine ut på kjøkkenbenken. Jeg e-l-s-k-e-r håndsåpen og kremen fra Compaigne de Provence som jeg fikk av min kjære Kristin, de lukter så godt og er så fine i designet! Ellers stod det påfyll av et par av favorittene mine i sminkevesken, som eyelineren fra Lancôme og mineralpudderet fra Tromborg i fargen «SKY». Jeg ønsket meg også vin, ettersom det er så koselig å ha i hus til høsten, og jeg tror jeg fikk nok til de neste ti årene, haha. Og dere – hvor fin er ikke lysholderen som min kjære Eirín ga meg? Den pynter så fint opp på salongbordet. Ellers får dere se noen av mine vakre nye ting i kommende antrekksinnlegg. Jeg føler meg så heldig!

Har du hatt en fin dag så langt?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Stine says

  Hei, kommer med et litt uvanlig spm, men jeg husker du fikk A i Makroøkonomi-faget for et eller to år siden, jeg lurer derfor på hvilke lese-strategi du brukte for å plukke opp all kunnskapen og huske det. Håper at du svarer <3

  • says

   Hei Stine :) Først og fremst var jeg i stort sett alle forelesninger (gikk glipp av et par pga jobb), og fulgte nøye med. Ingen mobil, og jeg skrev ned alt foreleseren sa. Det var det aller viktigste! Jeg leste hvert kapittel i boken nøye to ganger (mens vi holdt på med kapitlene i undervisning, ikke rett før eksamen). Det gjorde at jeg forstod faget ganske greit, og forstod hvordan alt hang sammen på en måte. Måneden før eksamen begynte jeg å lage tankekart, der jeg skrev ned alt det viktigste fra forelesningsnotatene og fra boken. Man lærer MYE av å skrive ting med egne ord! Ukene før eksamen gjorde jeg alle tidligere eksamensoppgaver, og leste mye på tankekartet mitt. Det er en del spørsmål som går igjen i en eller annen form på alle eksamnene, så disse leste jeg ekstra mye på. Dagene før eksamen fokuserte jeg på å pugge alle formlene, og det første jeg gjorde da jeg kom på eksamen var å skrive de ned slik at jeg ikke glemte de. Kan du formlene, kan du lett svare på 5-6 spm på eksamen. Det er ikke vanskelig regning, du må bare ha tungen rett i munnen.

   Dette ble mye! Men dette er altså hvordan jeg fikk A i faget, og jeg hadde NULL kunnskap om det fra før av. Det klarer du også :D Masse lykke til! Stor klem ♡

   • says

    Åh, en liten ting til. Det var et par ting som jeg syns var helt uforståelig, blant annet en laaaang formel. Den bestemte jeg meg rett og slett for å ikke fokusere på! Hvis det er noe du syns er HELT jævlig, ville jeg anbefalt å bare hoppe over det, og heller lære deg det andre godt. Du trenger ikke å svare rett på absolutt alle spørsmålene for å få A, så spørsmålet om den lange formelen hoppet jeg rett og slett bare over :)

Leave a Reply